Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Κόσμος

Αύριο είναι ημερα πένθους για τη χώρα, λέει ο Νετανιάχου για την επιστροφή των σορών τεσσάρων ομήρων

Αύριο είναι ημερα πένθους για τη χώρα, λέει ο Νετανιάχου για την επιστροφή των σορών τεσσάρων ομήρων Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ GIL COHEN MAGEN POOL
Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί ποτέ, τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή των σορών τεσσάρων ομήρων, τονίζοντας ότι η αυριανή ημέρα θα είναι «σοκαριστική» και «μέρα πένθους» για τη χώρα.

«Φέρνουμε πίσω τέσσερις αγαπημένους μας ανθρώπους, που χάθηκαν» δήλωσε, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων. «Η καρδιά ενός ολόκληρου έθνους ραγίζει. Η δική μου ραγίζει. Η δική σας επίσης. Και η καρδιά όλου του κόσμου θα έπρεπε να ραγίσει, γιατί εδώ βλέπουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε – με τέρατα».
 
Ο Νετανιάχου υπογράμμισε ότι το Ισραήλ θρηνεί, αλλά παραμένει αποφασισμένο να αποτρέψει την επανάληψη μιας τέτοιας τραγωδίας:  «Θρηνούμε, πονάμε, αλλά είμαστε επίσης αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
 
Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας