Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Κόσμος

Επιστρέφουν τα 40άρια, πώς θα είναι ο καιρός τον Δεκαπεντάγουστο - Η ανάρτηση Τρατραφύλλια

Επιστρέφουν τα 40άρια, πώς θα είναι ο καιρός τον Δεκαπεντάγουστο - Η ανάρτηση Τρατραφύλλια Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Ανεβαίνει ο υδράργυρος τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας φτάνοντας ή και ξεπερνώντας τους 41 βαθμούς, ενώ η θερμοκρασία θα αρχίζει να πέφτει από την Τετάρτη (13/8).
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Συγκεκριμένα ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας σε ανάρτηση του για τον καιρό των επόμενων ημερών αναφερόμενος στις υψηλές θερμοκρασίες σημειώνει χαρακτηριστικά πως «επανέρχονται τα 40αρια».

Ο ίδιος αναφέρει αρχικά πως «στην ανατολική και νότια Ελλάδα τα δυνατά μελτέμια, εκτός από τον κίνδυνο εξάπλωσης και ενίσχυσης δασικών πυρκαγιών που προκαλούν, δίνουν και ανάσες δροσιάς».

Ωστόσο, διαφορετικό θα είναι το σκηνικό για τη δυτική και βόρεια Ελλάδα, τα νότια ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα, καθώς «θα ζήσουν συνθήκες καύσωνα με τα θερμόμετρα να ξεπερνούν ακόμα και τους 40-41 βαθμούς Κελσίου».

{https://www.facebook.com/giorgos.tsatrafyllias/posts/10163545111987790?ref=embed_post}

«Από την Τετάρτη 13/5 θα αρχίσει να υποχωρεί η ζέστη στις παραπάνω περιοχές» σημειώνει.

«Τα ισχυρά μελτέμια θα συνεχιστούν και τη νέα εβδομάδα με αυξομειώσεις στην έντασή τους. Το Δεκαπενταύγουστο ο καιρός θα είναι πολύ καλός χωρίς ακρότητες» τονίζει.

«Σε γενικές γραμμές ο Αύγουστος φαίνεται να μας αποχαιρετά πιο ζεστός από τα φυσιολογικά» καταλήγει.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Τρέχω και δεν φτάνω
Τρέχω και δεν φτάνω