Studio Μαθηματικών & Θετικών Επιστημών
Studio Μαθηματικών & Θετικών Επιστημών
Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Κόσμος

Στους επτά οι νεκροί από την ανατροπή του καταμαράν ανοιχτά της κατεχόμενης Κερύνειας- 23 αγνοούνται

Στους επτά οι νεκροί από την ανατροπή του καταμαράν ανοιχτά της κατεχόμενης Κερύνειας- 23 αγνοούνται Φωτογραφία: screenshot_video
Επτά νεκροί έχουν επιβεβαιωθεί μετά την ανατροπή καταμαράν στα ανοιχτά της κατεχόμενης Κερύνειας, όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Φροντιστήρια Μ.Ε. Ορόσημο - Θαλής
Φροντιστήρια Μ.Ε. Ορόσημο - Θαλής
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ουνάι Ουστέλ, σε νέες δηλώσεις του ανέφερε ότι μέχρι στιγμής 7 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, 237 έχουν διασωθεί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 23 ακόμη ατόμων, μεταδίδει το CNN Turk.

{https://exchange.glomex.com/video/v-dl2b4e0690xd?integrationId=eexbs1blhykrzwj}

Πρόκειται για το επιβατηγό πλοίο Express, ιδιοκτησίας της εταιρείας Filo Jet, το οποίο βρισκόταν περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από το λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας όταν ανετράπη. Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα Kıbrıs Postası, στο πλοίο βρίσκονταν συνολικά 267 άτομα.

Ασθενοφόρα των κατοχικών αρχών έχουν τεθεί σε ετοιμότητα για την παραλαβή και μεταφορά των διασωθέντων.

 
 

Το πλοίο, τύπου καταμαράν, βρισκόταν περίπου τέσσερα μίλια από την ακτή όταν άρχισε να παίρνει νερά.

Ο κυβερνήτης επιχείρησε να επιστρέψει προς το λιμάνι, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον ελιγμό πριν το σκάφος ανατραπεί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για καταμαράν, ενώ διατυπώθηκαν ισχυρισμοί ότι το υλικό κατασκευής του σκάφους ενδεχομένως να μην ήταν κατάλληλο για χρήση στη ναυσιπλοΐα. Αναφέρεται επίσης ότι το πλοίο ήταν παλαιό και ότι η κατασκευή από υαλοβάμβακα υπέστη σοβαρή ζημιά, με αποτέλεσμα να κοπεί γρήγορα στα δύο.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις