Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Κόσμος

90χρονη κέρδισε 43 εκατ. δολάρια στο Lotto και τα χάρισε

90χρονη κέρδισε 43 εκατ. δολάρια στο Lotto και τα χάρισε
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Έξι τυχεροί αριθμοί έκαναν μία 90χρονη από την Φλόριντα των ΗΠΑ εκατομμυριούχο, όμως αυτή αποφάσισε πως δεν ήθελε να αλλάξει η ζωή της και τα χάρισε.

Η Ruby Sorah κέρδισε 43 εκατ. δολάρια όμως δεν κράτησε ούτε ένα δολάριο για τον εαυτό της, αφού αυτή και ο επίσης 90χρονος άνδρας της αποφάσιζαν πως δεν θα ήθελαν να αλλάξουν την ζωή που ήδη έκαναν.

Έτσι θεώρησαν πως θα ήταν καλύτερο να δωρίσουν τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με την λοταρία της Φλόριντα η Ruby βρήκε τους έξι τυχερούς αριθμούς στις 17 Φεβρουαρίου και κέρδισε τα 43 εκατ. δολάρια του jackpot. Ζήτησε και πήρε τα χρήματα σε μία μόνο πληρωμή των 31 εκατ. δολαρίων (τα υπόλοιπα ήταν φόροι και προμήθεια 100.000 ευρώ για το μαγαζί που γράφτηκε το Lotto).

Πάντως και η 57χρονη Phyllis Turner που κέρδισε πρόσφατα 1 εκατ. δολάρια στο σκρατς είναι από την ίδια γειτονιά της 90χρονης.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24