Studio Μαθηματικών & Θετικών Επιστημών
Studio Μαθηματικών & Θετικών Επιστημών
Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Κόσμος

Europol: Πιθανή μια τρομοκρατική επίθεση στην Ευρώπη το προσεχές διάστημα

Europol: Πιθανή μια τρομοκρατική επίθεση στην Ευρώπη το προσεχές διάστημα
Σύλλογος Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Palso
Σύλλογος Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Palso
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

«Οι επιθέσεις του ISIS έχουν διττό στόχο. Να προξενήσουν όσο γίνεται περισσότερα θύματα αφενός και να αποκτήσουν όσο γίνεται περισσότερη δημοσιότητα αφετέρου», δήλωσε ο επικεφαλής της Europol

Ο επικεφαλής της Europol Ρομπ Γουεϊνράιτ σε συνομιλία του με Βέλγους δημοσιογράφους κρίνει πιθανό το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τρομοκρατικής επίθεσης στην Ευρώπη το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα De Tijd ο Γουεϊνράιτ σημείωσε ότι «οι επιθέσεις του ISIS έχουν διττό στόχο. Να προξενήσουν όσο γίνεται περισσότερα θύματα αφενός και να αποκτήσουν όσο γίνεται περισσότερη δημοσιότητα αφετέρου».

Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης κατά τις μέρες των γιορτών προσθέτει, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «η τρομοκρατική απειλή δεν περιορίζεται μόνο στη Γαλλία και το Βέλγιο, αλλά και στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο όπως και την Ιταλία, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο επιθέσεων και στην Ισπανία και την Πορτογαλία», όπως σημειώνει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Σημειώνει τέλος ότι η Europol έχει στείλει 200 ειδικούς στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας