Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Life & Style

Οι βόλτες της Πέγκυ Ζήνα με την κόρη της στο Κατάκολο

Οι βόλτες της Πέγκυ Ζήνα με την κόρη της στο Κατάκολο
Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να ήταν αρκετά απαιτητικό για την Πέγκυ Ζήνα, αφού έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, όμως η γνωστή τραγουδίστρια δεν αποχωρίστηκε
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
ούτε μια μέρα τη δέκα μηνών κόρη της, Ηλέκτρα.

Το διήμερο της Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Αυγούστου, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ, «τσάκωσε» την Πέγκυ με τη μικρή και το σύζυγό της Γιώργο Λύρα στο λιμάνι του Κατάκολου.

Το ζευγάρι έφτασε εκεί με το σκάφος του με αφορμή τη συναυλία της Πέγκυς με τον Λούκα Γιώρκα στην Καλαμάτα.

Η Πέγκυ και ο Γιώργος έδειχναν πολύ στοργικοί γονείς και παρά το γεγονός ότι μαζί τους είχαν και μια κοπέλα για να τους βοηθάει με τη μικρή, φρόντιζαν συνεχώς την κόρη τους.

Για το μπάνιο τους προτιμούσαν ερημικές παραλίες, ενώ η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να πάει μια μικρή βόλτα την Ηλέκτρα στην αγορά του Κατάκολου.

Μετά τις εμφανίσεις της, το ζευγάρι επέστρεψε στο σκάφος του και την Κυριακή αναχώρησαν από την περιοχή.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας