Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Life & Style

Λιβανέζοι - Τούρκοι - Άραβες και τζίρος πάνω από 2 εκ. στη συναυλία Ρέμου

Λιβανέζοι - Τούρκοι - Άραβες και τζίρος πάνω από 2 εκ. στη συναυλία Ρέμου
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ενα σκηνικό που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο την τελευταία πενταετία έζησαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Μυκόνου χθες το βράδυ. Η περιβόητη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι έγινε στην εξέδρα γνωστού μαγαζιού πάνω στην παραλία της Ψαρούς.

Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες μεγιστάνες κατέλαβαν τα πρώτα τραπέζια με τις πανάκριβες σαμπάνιες να ανοίγουν η μία μετά την άλλη και να ρέουν σαν νερό. Θυμίζουμε ότι όσοι έκλεισαν μπροστινό τραπέζι πλήρωσαν κατ' ελάχιστον... 10.000 ευρώ για μια 6λιτρη σαμπάνια/ μια 3λιτρη βότκα και μια τεκίλα 700 ml.

Στο πίσω μέρος της συναυλίας στριμώχτηκαν οι Ελληνες celebrity, οι οποίοι προφανώς δεν μπορούσαν να κοντραριστούν σε χρήμα και ισχύ με τους ξένους.

Μην νομίζετε βέβαια ότι και αυτοί την έβγαλαν φθηνά αφού στα πίσω τραπέζια η τιμή ανερχόταν στα 5.000 ευρώ.

Βέβαια, το πραγματικό ελληνικό jet set, παρακολούθησε τη συναυλία από τις θαλαμηγούς του που ήταν αραγμένες στον κόλπο.

Οσο για τον τζίρο της βραδιάς, υπολογίζεται στα 2 εκ. ευρώ ο τζίρος της βραδιάς με την εφορία παρούσα να εισπράττει περίπου μισό εκατ. ευρώ.

Ο Ερος Ραμαζότι ήταν υπέροχος όπως πάντα, ωστόσο το κέφι απογειώθηκε με το που ξεκίνησε να τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Τρέχω και δεν φτάνω
Τρέχω και δεν φτάνω