Βαρετό σεξ; 4 tips για να το κάνεις και πάλι παθιασμένο

Φίλη μου, ξέρω ότι δε βιώνεις και την καλύτερή σου φάση. Βασικά ξέρω ότι η σχέση σου σε προβληματίζει. Όχι, δεν κάνει κάτι κακό ο χριστιανός, απλά είναι που πλέον το σεξ σας έχει χάσει την αίγλη του. Και κακά τα ψέματα, όση κατανόηση και αγάπη κι αν υπάρχει, αν το σεξ δεν είναι καλό, πάντα νιώθεις ότι κάτι σου λείπει. Και επειδή θεωρώ, ότι όταν υπάρχουν τα παραπάνω, είναι πολύ κρίμα να μην κάνεις προσπάθεια για το σεξ, εδώ σου έχω 4 tips για να μπορέσεις να φέρεις και πάλι το πάθος και την ηδονή στο κρεβάτι σου.

Δημιούργησε χώρο

Και φυσικά χρόνο. Με λίγα λόγια οφείλεις να δημιουργήσεις χωροχρόνο! Έλα αστειεύομαι. Δυστυχώς η καθημερινότητά μας είναι τέτοια, που δε χωράει το σεξ, τουλάχιστον όχι συχνά. Το νιώθω και το κατανοώ. Αυτό που οφείλεις να κάνεις εσύ από την πλευρά σου ωστόσο, είναι η προσπάθεια. Πάρε άδεια ή φύγε νωρίτερα από τη δουλειά. Κλείσε το τηλέφωνο, κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και άκουσε μουσική. Φτιάξε ατμόσφαιρα, στην οποία δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να αντισταθεί. Και με τούτα και με κείνα, η σβησμένη φλόγα θα αναζωπυρωθεί.

 

Χαλάρωσε

Για να πετύχεις τον οργασμό και την κορύφωση, θα πρέπει να χαλαρώσεις και να κατεβάσεις ρυθμούς. Μύρισε, νιώσε, άγγιξε… Γενικά προσπάθησε να οξύνεις τις αισθήσεις σου και να επικοινωνήσετε σε ένα ανώτερο επίπεδο. Μην κοροϊδεύεις. Θα δεις ότι αποδίδει.

Η σημασία της αναπνοής

Θέλεις τον καλύτερο οργασμό ever και τα πιο hot προκαταρκτικά; Προσπάθησε να αναπνεύσεις βαθιά. Οι μύες χαλαρώνουν και η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται. Αυτός είναι και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καταφέρεις την πολυπόθητη ολοκλήρωση η οποία ίσως να είναι και από τις καλύτερές σου.

Τα υπέροχα προκαταρκτικά

Συνηθίζουμε να αποκαλούμε τη διείσδυση το κυρίως πιάτο του σεξ, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από τα προκαταρκτικά. Οπότε, για το καλό του σεξ σας, δώσε λίγο παραπάνω χρόνο στις στιγμές πριν το «κυρίως πιάτο». Θα σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις το σεξ.

Πηγή

queen.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ