Γιορτινό σεξ: Όσα δεν πρέπει να δοκιμάσεις

Οι διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελούν εμπόδιο για την σεξουαλική σου ζωή και δραστηριότητα. Και παρόλο που ποτέ

δεν θα σου πούμε ''μην κάνεις κάτι'', υπάρχουν κάποιοι σεξο- πειρασμοί που πρέπει να ξορκίσεις.

Ποιό σεξ και με ποιόν θα πρέπει να αποφύγεις τις γιορτινές τούτες ημέρες; Ιδού!

Το σεξ με τον πρώην:

Τον είδες σε κείνο το πάρτυ ανάμεσα στα κομφετί, τα γκι και τις σαμπάνιες. Άγνωστο πως, βρέθηκε τ' ανάσκελα στο κρεβάτι του να δοκιμάζετε ξανά όπως παλιά τα λατρεμένα αεροπλανικά!

Γιατί θα ενδώσεις: γιατί ήταν καλό το άτιμο το σεξ μαζί του!

Γιατί θα μετανιώσεις: γιατί τα υπόλοιπα στη σχέση δεν ήταν καλά!

Το πιθανότερο: να νιώσεις άσχημα γι' αυτό που έκανες. Αν μάλιστα βγουν στην επιφάνεια κι εκείνα τα συναισθήματα τα κρυμμένα, θα πάει στράφι όλη η ψυχανάλυση που έκανες και το παγωτό που έφαγες μέχρι να τον ξεπεράσεις!

Το σεξ της εκδίκησης:

Ο πρίγκιπας σε παράτησε λίγο πριν το ''Hapy New Year'' κι εσύ είπες να γίνεις κουκλάρα, να βγεις και να το κάνεις με τον πρώτο διαθέσιμο άντρα, έτσι από εκδίκηση.

Γιατί θα ενδώσεις:γιατί θες να την πεις (έτσι νομίζεις πως θα το πετύχεις) στον άτιμο που σε παράτησε πριν το ρεβεγιόν.

Γιατί θα το μετανιώσεις: γιατί ζημιά θα κάνεις μόνο σε σένα που νομίζοντας πως μπορείς να κάνεις σεξ σαν άντρας, θα γίνεις σαν τα μούτρα εκείνου που σε πίκρανε.

Το πιθανότερο: να είναι τόσο χάλια ο εκδικητής, που να νιώσεις ακόμα χειρότερα στο τέλος!

Το μεθυσμένο σεξ:

Λίγο κρασί, λίγη σαμπάνια, λίγο η ζάλη, λίγο η πολυκοσμία, ήρθες στο τσακίρ το κέφι, οι κολλητές σε έχασαν και βρέθηκαν με ένα και δύο και τρία άγνωστα παιδιά να επιδίδεσαι σε καυτά σεξουαλικά τερτίπια.

Γιατί θα ενδώσεις: γιατί όταν πίνεις χωρίς μέτρο, χάνονται οι δικλείδες ασφαλείας της προσωπικότητάς σου.

Γιατί θα το μετανιώσεις: γιατί και στο σεξ, και στη ζωή σου γενικά πρέπει να παίρνεις τις αποφάσεις που θέλεις κι όχι εκείνες που θέλουν οι άλλοι ή που διατάσσει το αλκοόλ.

Το πιθανότερο: να μετανιώσεις ό,τι έκανες και να μην μπορείς να το διαγράψεις και από τη μνήμη του κινητού εκείνου που σε εκμεταλλεύτηκε.

Αξίζει: να δώσεις την ευκαιρία να σε κατακτήσει κάποιος που το αξίζει (έστω και για το διάστημα των γιορτών).

Το σεξ της λύπησης:

Το να είσαι μόνη κατά τη διάρκεια των γιορτινών πάρτυ, μπορεί να γίνει παγίδα. Ειδικά όταν βλέπεις τα ζευγαράκια να φιλιούνται κάτω από το γκι, εύκολα μπορεί να ενδώσεις στον τύπο εκείνο που σε θέλει 100 χρόνια αλλά μέχρι τώρα δεν βρέθηκες ποτέ στην ανάγκη του.

Γιατί θα ενδώσεις: είπες να κάνεις μια καλή πράξη μέρες που είναι.

Γιατί θα το μετανιώσεις: γιατί ναι, όπως το φανταζόσουν, ο τύπος της λύπησης ήταν για λύπηση και στο σεξ. Άσε που με τόσο στρες από τα χρόνια που περίμενε να του δοθείς, δύσκολα θα κάνει το πουλάκι του να πετάξει.

Το πιθανότερο: να πει σε όλο τον κόσμο και τον ντουνιά πως σε έκανε δικιά του, και μετά η υπόληψή σου θα πάει περίπατο.

ΠΕΣ ΝΑΙ:

Στο μεθυσμένο σεξ μόνο με τον μόνιμο σύντροφό σου. Αυτόν ξέρεις, αυτόν εμπιστεύεσαι και θα περάσει κι εκείνος ωραία έχοντας εσένα πάνω του χωρίς ενοχές και ανασφάλειες.

Στο φωνακλίδικο σεξ εφόσον λείπουν συγγενείςς και παιδιά από το σπίτι. Δεν θέλεις η πεθερούλα να σχολιάζει τα βογγητά σου.

Στο σεξ στην τουαλέτα του σπιτιού σου που είναι πιο καθαρή από εκείνη του τελειωμένου μπαρ- κλαμπ.

Στο σεξ στα σκαλάκια, εφόσον λείπουν όλοι οι γείτονες και προλαβαίνεις να απλώσεις και μια κουβερτούλα για να μην πουντιάσετε.

Στο σεξ στα κρυφά, εκεί που έξω γίνεται ο κακός χαμός με την οικογένεια αλλά εσείς βάζετε φωτιά κάτω από τα σκεπάσματα χωρίς φωνές.

Πηγή

womenonly.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ