"Δεν βγαίνουν λέξεις απ' το στόμα μόνο ΣΙΩΠΗ . . . ": Οι καλλιτέχνες για τον Παντελή Παντελίδη

Συντετριμμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον αδόκητο χαμό του Παντελή Παντελίδη - Δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του 

Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από το πρωί δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Ο Αντώνης Ρέμος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το μήνυμά του για το θάνατο του αγαπημένου του φίλου. Μάλιστα, ανάρτησε μια μαύρη εικόνα και έγραψε στη λεζάντα: «Δεν βγαίνουν λέξεις απ το στόμα μόνο ΣΙΩΠΗ...».



Ο Χρήστος Χολίδης έχει σοκαριστεί από την δυσάρεστη είδηση του τραγικού θανάτου του Παντελή Παντελίδη και το post που έκανε στα social media τα λέει όλα. Ο τραγουδιστής ανέβασε μια μαύρη φωτογραφία που γράφει: «Δεν έχω λόγια ! Δε γίνονται αυτά !»

Την ίδια ώρα η Νίνα Λοτσάρη ξεσπά και αποχαιρετά τον Παντελή Παντελίδη. χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις όπως «υποκριτές» για όλους αυτούς που ενώ χθες τον έβριζαν στα πάνελ, σήμερα προσποιούνται τους στεναχωρημένους.






Πρόσφατα η ελληνικής καταγωγής διάσημη ηθοποιός Νία Βαρντάλος είχε ακούσει τραγούδια του Παντελή Παντελίδη και τα είχε αγαπήσει. Μαθαίνοντας το θάνατό του έγραψε κι αυτή το δικό της μήνυμα λέγοντας πως η καρδιά της είναι δίπλα στην οικογένεια του τραγουδιστή. Η Nia αναφέρθηκε και στις δυο κοπέλες λέγοντας πως ελπίζει να γίνουν καλά γρήγορα.

 




Τη συμπαράσταση του στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, εξέφρασε ο Γιώργος Νταλάρας με ένα μήνυμα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

«Έφυγε σήμερα ένα νέο παιδί μ'ένα τρόπο άδικο, φρικτό και τραγικό. Ένα παιδί εντελώς αυτοδημιούργητο, που στηρίχθηκε μόνο στις δικές του δυνάμεις και στον κόσμο. 
Συμπαραστέκομαι στην οδύνη των αγαπημένων του
».




Ο Λευτέρης Πανταζής γνώριζε τον Παντελή Παντελίδη από το ξεκίνημα του και σήμερα τον αποχαιρετά με ένα μήνυμα στο facebook, στο οποίο δηλώνει σοκαρισμένος.

«Είμαι συγκλονισμένος. Τον είχα γνωρίσει από κοντά στα ξεκινήματα του. Ένας νέος άνθρωπος που ξεκίνησε το ταξίδι του με πολλά όνειρα, μπαίνοντας ξαφνικά στη ζωή μας. Ένα φαινόμενο, ένας σεμνός άνθρωπος, καλόψυχος που έβγαλε τα βιώματα του και ταξιδέψανε μαζί του όλοι οι Έλληνες. Τους άγγιξε όλους. Νομίζω ότι είναι ψέματα δε θέλω να το πιστέψω. Πόντιε μου θα είσαι πάντα στη ψυχή μας και στις καρδιές μας και τα τραγούδια σου θα μας συντροφεύουν πάντα. Καλό ταξίδι».

O Χρήστος Δάντης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για τη τραγική είδηση. 

«Γνωρίζω ελάχιστα τη Μουσική του Παντελή Παντελίδη. Δε σας κρύβω οτι κάποια απ' τα τραγούδια του μου έκαναν εντύπωση,καθώς κι η μεγάλη του ευκολία να κάνει επιτυχίες και να "μιλάει" με αμεσότητα στη γενιά του.

Μια φορά βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο και μου έκανε εντύπωση η ευγένεια του έπίσης.
Κατα καιρούς διάβασα πολλά αρνητικά, πικρόχολα σχόλια γι αυτόν,αλλά ξέρω ιστορικά πως η μεγάλη επιτυχία συνοδεύεται από μεγάλη ζήλεια και φθόνο πολλές φορές, ίσως επειδή καταφέρνεις κάτι που για κάποιους είναι τόσο ακατόρθωτο που φαντάζει και αδύνατο ωστε να το συλλάβει ο κοινος νους.

Επιτέλους, ό,τι αρνητικό έχει ειπωθεί ας τελειώσει εδω.
Το μόνο σίγουρο είναι πως το παιδί αυτό ήταν φωτισμένο.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια,τους φίλους και τους συνεργάτες του.
Καλή ανάρρωση στα δύο κορίτσια που συνόδευε..
Σα να σε ματιάσανε φίλε μου κι έφυγες τόσο απρόσμενα.
Καλό σου ταξίδι
», έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

 



Συγκλονισμένος είναι ο Γιάννης Πλούταρχος με την τραγική είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Πρω1νό» και όπως θα ακούσετε στο video, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. «Αυτό το παιδί ήρθε, έκανε ταραχή και έφυγε! Έχω να πω μόνο καλά πράγματα για αυτόν τον άνθρωπο. Σας μιλάω και σπάει η καρδιά μου. Γιατί τον γνώρισα από κοντά. Ξέρω τι παιδί ήταν. ΄Ηταν χρυσό παιδί. Είμαι συγκλονισμένος δεν έχω λόγια. Έχω ταραχτεί πάρα πολύ», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος.






Συγκλονισμένη  και η Έλενα Παπαρίζου η οποία «ανέβασε» την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: 

«Δεν έχω πραγματικά καμία όρεξη να κάνω οτιδήποτε σήμερα... Είναι τόσο άδικο και αδιανόητο αυτό που συνέβη... Τα λόγια μου είναι φτωχά... Παντελή μου, καλό σου ταξίδι... Έλενα». 




Ο Αντύπας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του γράφοντας στα social media: «Είμαι σοκαρισμένος, είμαι συγκλονισμένος, πονά η καρδιά μου που έφυγε από κοντά μας ενα τόσο καλό, τόσο νέο, τόσο δημιουργικό παλικάρι. Προσεύχομαι να βρει δύναμη και κουράγιο η μανούλα του, ο πατέρας του και η οικογένεια του, για να συνεχίσουν την ζωή τους. Απόψε το Frangelico που με φιλοξενεί θα σιωπήσει στη μνήμη του Παντελή. Καλό ταξίδι αγόρι μου καλό»

H Ναταλία Γερμανού, ντυμένη στα μαύρα βγήκε σήμερα στην εκπομπή Namaste και μίλησε για τον Παντελή Παντελίδη. Αρχικά είπε πως άκουσε την τραγική είδηση πρωί- πρωί μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και στη συνέχεια δήλωσε σοκαρισμένη.

 





Συντετριμμένη είναι και τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, η οποία αδυνατούσε να πιστέψει την τραγική είδηση. «Το έμαθα από εσάς μόλις τώρα! Είναι σίγουρο ή κάνει κανείς πλάκα! Όχι, δεν γίνεται! Δεν το πιστεύω! Αχ Θεέ μου! Τα μεγάλα αστέρια έτσι είναι...Μόλις χθες άκουγα το καινούργιο του τραγούδι. Δεν το πιστεύω», προσπάθησε να πει μέσα σε λυγμούς η τραγουδίστρια. Θυμίζουμε ότι η Ελένη Χατζίδου, είχε ερμηνεύσει το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Χειρότερη».

Στη συνέχεια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα video από πρόβα του Παντελή Παντελίδη.






 Το δικό της μήνυμα μαζί με μία φωτογραφία τους ανάρτησε στο διαδίκτυο η Θωμαή Απέργη. «Έτσι ξαφνικά.. πολύ κρίμα, μου φαίνεται απίστευτο Ένα από τα πιο καλά και χαμηλών τόνων παιδιά του χώρου. Να σαι καλά Παντελή μου εκεί πάνω. Καλό κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τους συνεργάτες.», έγραψε η τραγουδίστρια.

Η Αγγελική Ηλιάδη, αποχαιρέτησε και εκείνη τον Παντελή Παντελίδη με ένα μήνυμα στα social media.




Συντετριμμένη είναι και η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της όταν ενημερώθηκε για το τραγικό τροχαίο. 

«Απίστευτο, απίστευτο», είπε και συμπλήρωσε: «Να με συγχωρέσετε για αυτή την αντίδραση αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι κάτι εύκολο και κάτι που μπορεί να το ελέγξει κανείς και ο Παντελής ήταν και ένας φίλος που τον αγαπούσα», είπε στην εκπομπή «Καλημερούδια» η παρουσιάστρια. 

 



Το συγκρότημα Otherview σημείωσε: «Να συνεχίσεις να γράφεις τραγούδια με μελωδίες αγγέλων ... Καλό παράδεισο Παντελο...».

Στέλλα Καλλή και Ελευθερία Ελευθερίου έγραψαν με τη σειρά τους


 


O τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, «ανέβασε» την παρακάτω εικόνα: 

Πηγή

protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ