Η γαλλική Vogue βρήκε τα 6 πιο χλιδάτα ξενοδοχεία στην Ελλάδα - Πολυτέλεια, θέα και design σε άλλο επίπεδο

Τα 6 πιο φινετσάτα, χλιδάτα, ιδιαίτερα και μοντέρνα ξενοδοχεία στην Ελλάδα παρουσίασε στο τελευταίο τεύχος της η γαλλική Vogue.

Η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Πελοπόννησος δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα με τα μέρη που συνδυάζουν την καλοπέραση με την ξεκούραση, καθώς τα παρακάτω ξενοδοχεία έχουν απίστευτα κομφόρ. Τέλεια θέα, επιβλητικό design, χαλάρωση και πλήθος παροχών είναι το τετράπτυχο της επιτυχίας των 6 ξενοδοχείων που προτείνει η γαλλική Vogue.

Amanzoe, Κρανίδι

Το ξενοδοχείο που είχε ψηφιστεί ως το πιο ακριβό για το 2016 από ένα site με υπερπολυτελή καταλύματα ονομάζεται Amanzoe και βρίσκεται στην κωμόπολη Κρανίδι του νομού Αργολίδας. Έχοντας θέα τον Αργοσαρωνικό, το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 38 βίλες με ιδιωτικές πισίνες η καθεμία, ενώ το μέρος είναι «βυθισμένο» σε μία μεγάλη έκταση από αμπέλια και ελαιόδεντρα.

San Giorgio, Μύκονος

Το μποέμικο στιλ του θα σε κάνει να θέλεις να βγάλεις κάθε γωνιά του ξενοδοχείου φωτογραφία, ενώ οι ethnic επιρροές του δένουν ιδανικά με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του νησιού. Πάντως, η ιταλική κουζίνα και το μπάνιο στην  πισίνα είναι τα δύο πράγματα που προτείνει ανεπιφύλακτα η Vogue.

Aνέμη, Φολέγανδρος

Μπορεί να μην είναι και τόσο γνωστό νησί, αλλά σύμφωνα με τη Vogue μόνο και μόνο αυτό το ξενοδοχείο αξίζει για να απομονωθείς εκεί. Αν και δεν είναι πολύ μεγάλο ξενοδοχείο, καθώς έχει 44 δωμάτια, το καθένα είναι φτιαγμένο στην εντέλεια. Με τον μινιμαλισμό να είναι στα φόρτε του, θα εκπλαγείς με τη μείξη των μοντέρνων επίπλων με την «παραδοσιακή-νησιώτικη» αρχιτεκτονική.

Bellonias Villas, Σαντορίνη  

Το Bellonias Villas στη Σαντορίνη είναι ένας από τους λόγους που δεν θα θέλεις να φύγεις από τη Σαντορίνη, σύμφωνα με τη Vogue. Η μαύρη θάλασσα που είναι σε απόσταση αναπνοής και οι χλιδάτες 20 βίλες με ιδιωτική πισίνα η καθεμία είναι και ο λόγος που πολλοί θεωρούν το οίκημα ως επίγειο παράδεισο. Πάντως, αυτό που προσέχουν όλοι όσοι επισκέπτονται τις Bellonias Villas είναι οι ιδιαίτερες πισίνες τους, οι οποίες έχουν το χαρακτηριστικό μπλε του κοβαλτίου που θα σας μαγέψει.

Taneiron Blue Retreat, Mάνη

Η Vogue δεν θα μπορούσε να μην αποθεώσει το Taneiron Blue Retreat, ένα από τα καλύτερα boutique hotel στην Ελλάδα. Ο σχεδιασμός του έχει γίνει με τέτοιον τρόπο από τους αρχιτέκτονες Κώστα Ζούβελο και Κασσιανή Θεοδωρακάκου, έτσι ώστε να μοιάζει λες και είναι ένα με το βουνό. Η πισίνα στην οροφή του ξενοδοχείου προσφέρει απίστευτη θέα για όλα τα γούστα (βουνό, θάλασσα, πεδιάδα, ηλιοβασίλεμα). Τα έπιπλά του είναι κατασκευασμένα από πέτρα, ενώ το ιδιαίτερο μενού του εστιατορίου του υπογράφει ο σεφ Γιώργος Σαμοΐλης.

Sani Dunes, Χαλκιδική

Το Sani Dunes φέρνει κάτι από Γαλλία και Παρίσι, πράγμα που η Vogue φαίνεται να κατάλαβε από την πρώτη ματιά. Έχοντας μοντέρνα διακόσμηση που σε χαλαρώνει και σε γεμίζει ευεξία (λουλούδια, φωτεινά χρώματα, αρμονία), η εκπληκτική παραλία του και η θέα στο Αιγαίο Πέλαγος είναι σίγουρα ένας λόγος για να το επισκεφτείς. Το μενού του εστιατορίου υπογράφει ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι, ενώ υπεύθυνη για το σπα είναι η Anne Sémonin.

Φωτογραφίες: Facebook

 

Πηγή

iefimerida.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ