Μήπως τελευταία δεν θέλει να κάνετε σεξ;

 

Όταν ο σύντροφός σου δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ερωτική σας ζωή, το πιο εύκολο συμπέρασμα που βγάζεις είναι ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα πλέον.

Όπως αναφέρει όμως, η Sex Therapist και συγγραφέας του βιβλίου «Getting the Sex You Want», Tammy Nelson, δεν πρέπει να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα ή να παρατήσεις κι εσύ την ερωτική σας ζωή. «Μπορεί να διστάζεις να κάνεις την πρώτη κίνηση επειδή φοβάσαι την απόρριψη, αλλά αν θέλεις να δεις και πάλι την φλόγα στην σχέση σου, θα πρέπει να προσπαθήσεις».

Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας απέχει από την σεξουαλική του ζωή, μερικούς από τους οποίους σου αναφέρουμε παρακάτω.

Άγχος

Αν δεν είναι αυτή εύλογη αφορμή τότε ποια μπορεί να είναι; Μην βιαστείς να τοποθετήσεις την ταφόπλακα στις ερωτικές σας επαφές αν δεν αναλογιστείς πρώτα το φόρτο εργασίας και τους προβληματισμούς που ενέχει αυτή στην καθημερινότητά του. Αν φοβάται για την θέση του ή αν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα πιεστικές καταστάσεις, πως θέλεις να είναι ταύρος τα βράδια δίπλα σου;

Μπάλα

Ναι, ειδικά τώρα που διανύουμε περιόδους Champions League και αναμένουμε τα play-off του ευρωπαϊκού μπάσκετ, είναι –κάπως- λογικό ο έρωτάς σου να τρέχει μετά την δουλειά στην τηλεόραση και όχι στο κρεβάτι σας. Αν πάλι, συνεχίσει την ίδια συνήθεια και μετά το τέλος των αθλητικών υποχρεώσεων της αγαπημένης του ομάδας, καλό θα ήταν να κάνεις μια συζήτηση μαζί του.

Δεν νιώθει αρεστός

Μήπως στην προσπάθειά σου να καταλάβεις τι του συμβαίνει έχεις ξεχάσει να του υπενθυμίσεις πόσο γοητευτικός και θελκτικός είναι στα μάτια σου; Άλλωστε, είναι πολλές οι φορές που έχουμε συζητήσει πόση ανάγκη έχουν –και εκείνοι- να νιώσουν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση που θα τους ωθήσει και πάλι στο κρεβάτι σας.

«Τι κάνει μόνος του μες το σαλόνι του»

Ο αυνανισμός είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο που εφοδιάζει τους άντρες με ένα συναίσθημα ευδαιμονίας, το οποίο άλλοτε τους προκαλεί μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ άλλοτε, όμως, κατευνάζει τις σωματικές τους ανάγκες και κατ’ επέκταση τις επαφές με τις συντρόφους τους. Αν υποπτεύεσαι ότι αυτός είναι ο λόγος που έχετε απομακρυνθεί, προσπάθησε να πειραματιστείς και να εντάξεις νέα κόλπα στη σεξουαλική σας ζωή.

 

Πηγή

protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών