Πρέπει να δεις το χλιδάτο και εξωτικό ξενοδοχείο που μόλις άνοιξε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην Ιμπιζα

O Ρόμπερντ Nτε Νίρο άνοιξε στην Ίμπιζα ένα πολυτελές θέρετρο, ύμνο στη χλιδή και την καλοπέραση.

 

Πρόκειται για το παραθαλάσσιο Nobu Hotel Ibiza Bay, το οποίο εγκαινιάστηκε επίσημα τον Μάιο. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Nτε Νίρο έχει ακόμη 8 πολυτελή ξενοδοχεία στην κατοχή του, μαζί και με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Μάιερ Τέπερ και τον διάσημο Ιάπωνα σεφ Nόμπου Ματσουχίσα.

Καθώς τα υπόλοιπα ξενοδοχεία του Ντε Νίρο βρίσκονται στις ΗΠΑ, το Nobu ξεχωρίζει και λόγω των κομφόρ του, αλλά και του νησιώτικου στιλ του και γι΄αυτό ίσως τον λόγο έχει χαρακτηριστεί και το πιο ωραίο από την αλυσίδα.

Σύμφωνα με το Bussiness Insider, το Nobu είναι το κατάλληλο μέρος για όποιον θέλει να χαλαρώσει, να απομονωθεί, να απολαύσει παέγια και να ζήσει μέσα στην πολυτέλεια.

Το ατού του ξενοδοχείου είναι πως είναι χτισμένο ακριβώς μπροστά από την θάλασσα με αποτέλεσμα η θέα από το δωμάτιο να είναι υπέροχη.

Βέβαια η θέα δεν είναι αρκετή, καθώς η αισθητική με τις χρυσές λεπτομέρειες και συνδυασμός πέτρας και ξύλου, δημιουργούν ένα αρμονικό περιβάλλον που σε ηρεμεί.

Το ξενοδοχείο έχει από θερινό κινηματογράφο μπροστά σε πισίνα, ιδιωτικές παραλίες, μπαρ, κομμωτήριο, γυμναστήριο, σπα, παιδικό σταθμό και φυσικά μία τεράστια πισίνα με θέα την θάλασσα και τα φοινικόδεντρα.

Η ιαπωνική φυσικά κουζίνα με τις ισπανικές επιρροές είναι ακόμη μία παροχή στην οποία δίνει βάση ο όμιλος, μια και το μενού επιμελείται προσωπικά ο διάσημος σεφ  Ματσουχίσα.

Όσο για τις τιμές, δεν είναι εξωπραγματικές καθώς ένα δωμάτιο στο Nobu ξεκινά από 350 δολάρια και φτάνει τα 1.000 δολάρια την βραδιά.

Βέβαια τα πριβέ δωμάτια με ιδιωτική πισίνα και μεγάλη βεράντα είναι μία άλλη κατηγορία, καθώς κοστίζουν περίπου 4.000 δολάρια.

Ο τυχερός της υπόθεσης είναι ο ίδιος ο Ντε Νίρο, ο οποίος κάθε φορά που επισκέπτεται την Ίμπιζα και το ξενοδοχείο του μένει πάντα στη βασιλική σουίτα.

Φωτογραφίες: facebook/Nobu Hotel Ibiza Bay

 

Πηγή

iefimerida.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ