«Ανάληψη ευθυνών»...

  • Share This

Με αφορμή το «βαμμένο» με πολλές πολιτικές αμαρτίες αυτοκινητόδρομο Πατρών -Πύργου και τη νέα εμπλοκή του, παρατηρώ να αναρτώνται σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα σχόλια, απόψεις και εκκλήσεις να κινητοποιηθούν οι υπεύθυνοι!

Αγαπητοί Ηλείοι, δυστυχώς δεν είναι μόνο ο αυτοκινητόδρομος Πατρών - Πύργου - που αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα σύγχρονο Γεφύρι της Άρτας με θανάσιμες συνέπειες, αλλά δυστυχώς όλοι οι δείκτες ευημερίας και ανάπτυξης της Ηλείας βρίσκονται στην τελευταία θέση.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε τα τελευταία τριάντα χρόνια στον Νομό μας είναι τραγική. Δεν αρκεί, λοιπόν, να προβαίνουμε σε μεμονωμένες διαπιστώσεις ανά κυβέρνηση περί υπευθύνων, αλλά θα ήταν χρήσιμο - ίσως ένας υπεύθυνος φορέας πολιτών - να αναρτήσει σε ένα Πίνακα ονομαστικά όλους αυτούς που είχαν την ευθύνη για τα πεπραγμένα (ή πιο εύστοχα τα κακώς πεπραγμένα) της Ηλείας (Δημάρχους, Νομάρχες, Περιφερειάρχες, Βουλευτές, Θεσμικούς φορείς  κ.ο.κ.).

Έτσι, ίσως, δραστηριοποιηθούν όλοι οι νυν υπεύθυνοι, καθώς κανείς στο μέλλον δεν θα ήθελε να δει το όνομα του αναρτημένο σε έναν παρόμοιο επικαιροποιημένο Πίνακα. 

«Ανάληψη ευθυνών» το λένε στις προηγμένες Ευρωπαϊκές Δημοκρατίες και καλό θα ήτο να αρχίσουμε να το εφαρμόζουμε και στη δική μας δημοκρατία.

 

  • Share This

Νίκος Καλάκος
τ. Γενικός Διευθυντής Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών