LIVE

kontoxristos 1520x250

hairthecity 755x150  sotiropoulos skoubouri vets

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|09
2019
08:20

Τέσσερις νέοι Ηλείοι αυτοδιοικητικοί ξεκινούν με διάθεση προσφοράς στον τόπο

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, οι τρείς Αντιπεριφερειάρχες, Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρής Βασιλόπουλος, Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Ολυμπισμού και Πολιτισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Τέσσερις νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες, όλοι για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητική - πολιτική θέση αλλά με διάθεση προσφοράς για τον τόπο, ξεκινούν τη θητεία τους, στο πλευρό του νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Άμεσα θα ενημερωθούν για όλα τα ζητήματα των τομέων που αναλαμβάνουν και σύντομα θα είναι σε θέση να μιλήσουν για όσα έχουν σκοπό να κάνουν.

Βασίλης Γιαννόπουλος - Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας

giannopoulos vasileios

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δ.Ε. Νεκτάριο Φαρμάκη, για την απόφασή του να με ορίσει Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας.  Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, που συνεπάγεται η ανάληψη της θέσης αυτής, θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους τους Ηλείους πολίτες ότι προτίθεμαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, αλλά και της Περιφέρειας γενικότερα, ασκώντας τα καθήκοντά μου με σύνεση και ταπεινότητα».

Θοδωρής Βασιλόπουλος - Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

vasilopoulos theodoros

«Αλλαγή σελίδας για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Νεκτάριο Φαρμάκη, αλλαγή σελίδας και στον αγροτικό τομέα. Ευχαριστώ πολύ που με τίμησε ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε αυτή τη θέση. Είμαστε μία περιφέρεια αγροτική και προέρχομαι από ένα αγροτικό Νομό και ως επαγγελματίας αγρότης τεχνολόγος γεωπόνος αλλά και συνεταιριστής και συνδικαλιστής γνωρίζω πολύ καλά το αντικείμενο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι και πόσα προβλήματα έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα- τα τελευταία χρόνια στον αγροτικό τομέα, είτε φορολογικό, είτε ασφαλιστικό είτε ότι έχει να κάνει με το κόστος παραγωγής είτε τα μεγάλα θέματα της γραφειοκρατίας σε όλους τους τομείς, ΕΛΓΑ, ΟΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ και μία σειρά κι άλλων πραγμάτων όπου εμπλέκονται και άλλα υπουργεία σε διάφορα έργα υποδομής κυρίως στον αγροτικό τομέα. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συνεργάτες μου και με βάση το πρόγραμμα μας που έχουμε πει «όλα από την αρχή» αλλά και με βάση το όραμα και το προσωπικό το δικό μου να αναδείξουμε τον αγροτικό τομέα. Να δώσουμε την προστιθέμενη αξία στα αγροτικά μας προϊόντα να τα συνδέσουμε με τον τουρισμό μας καθώς έχουμε μεγάλες προδιαγραφές και για τουριστική ανάπτυξη ώστε να αποτυπωθεί και ένα καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα και στον αγρότη αλλά και στην κοινωνία μας που έχει σχέση με το περιβάλλον του αγροτικού τομέα και τα υπόλοιπα όμορα επαγγέλματα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε καλές υποδομές ΓΟΕΒ - ΤΟΕΒ να οργανώσουμε καλύτερα τις διευθύνσεις μας που φαίνεται να είναι αναδιοργάνωτες και μία σειρά άλλων πραγμάτων ώστε να πάρει μπρος και πάλι η αγροτική οικονομία. Είναι πιπισμένος ότι με τη συνεργασία που θα έχω με όλους τους αγρότες και τους εμπλεκόμενους φορείς ότι θα αφήσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη μέρα».

Νίκος Κοροβέσης - Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού

korovesis nikos

«Θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου. Είναι ώρα ευθύνης, σοβαρότητας, υπευθυνότητας και δουλειάς. Δεν πετάμε στα σύννεφα κρατάμε χαμηλούς τόνους καθώς τα προβλήματα είναι πολλά και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτά».

Δημήτρης Νικολακόπουλος - Εντεταλμένος σύμβουλος Ολυμπισμού και Αθλητισμού

nikolakopoulos dimitrios

«Να ευχαριστήσω τον νέο Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού. Είναι μία θέση ευθύνης κυρίως λόγο της καταγωγής μας ως Ηλείοι καθώς καταγόμαστε από ένα τόπο που έχει γεννήσει τις αξίες του αθλητισμού, του πολιτισμού, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας. Επιμένω στις δύο τελευταίες αξίες καθώς μέσω αυτών και με την συνεργασία των αρμόδιων φορέων μπορούμε να πετύχουμε όσα δεν έχουμε πετύχει σε αυτό το τόπο. Σίγουρα η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά είμαι πεπεισμένος ότι με πολύ δουλειά και καλή διάθεση θα καταφέρουμε να αναδείξουμε το τόπο μας όπως του αρμόζει».

Σχετικά Άρθρα

Sites του Ομίλου

28ης Οκτωβρίου 1 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.