Σιγαλός - Εποχιακά Είδη

Αφιέρωμα Κατοικία 2019

Λιοτρίβι Κουφωλιάς sotiropoulos skoubouri vets

04|09
2019
08:08

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Συνάντηση Αντωνακόπουλου με το ΔΣ του ΚΤΕΛ Ηλείας

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, συνάντηση του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, με το Διοικητικό Συμβούλιο  του ΚΤΕΛ ΗΛΕΙΑΣ ΑΕ . Ο πρόεδρος ενημέρωσε το Δήμαρχο για όλα τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση.  Ειδικότερα είναι άμεση ανάγκη να  ομαλοποιηθεί η κυκλοφοριακή ροή στο κέντρο της πόλης. Ιδιαίτερα, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ,  αναφέρθηκε στις  απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στην οδό Μανωλοπούλου, καθώς και το ότι σε πολλές περιοχές του δήμου, η προσβασιμότητα των οχημάτων  είναι δύσκολη ως αδύνατη, λόγω κλαδιών δέντρων, που κλείνουν το οδόστρωμα.  

  Ο Δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε, ότι όσο αναφορά, την οδό Μανωλοπούλου εντός των ημερών, θα υπάρξει συνάντηση με την διοικητή της τροχαίας Πύργου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, για την επίλυση του απαράδεκτου αυτού φαινομένου των διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων και των παράνομων σταθμεύσεων σε κομβικά σημεία της πόλης.      

 Στις άμεσες ενέργειες του Δήμου, είναι τα έργα βελτίωσης των δυο εισόδων της πόλης και ιδιαίτερα της ανατολικής πλευράς.  Υπάρχει σχεδιασμός για την δημιουργία παραρτήματος υπηρεσιών ΚΕΠ στα Χαλικιάτικα και η ουσιαστική συνεργασία  αστυνομίας και  της δημοτικής αστυνομίας με την μόνιμη παρουσία τους στην περιοχή, έτσι ώστε να υπάρξει βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της περιοχής. Στα πλαίσια της αναβάθμιση της ανατολικής πλευράς, συμφωνήθηκε να υπάρχει αξιοποίηση του τοπικού σταθμού επιβατών του ΚΤΕΛ καθώς και του αναψυκτήριου της πλατείας Μεταξά.  Εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει συνάντηση των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου καθώς και αντιπροσωπίας του ΚΤΕΛ προκειμένου να καθοριστούν και να διαμορφωθούν οι κατάλληλες υποδομές προσβασιμότητας για τα ΑΜΕΑ,  σε συγκεκριμένες στάσεις.

 Ο Δήμος Πύργου πρόκειται να εντάξει στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ την  βελτίωση των υποδομών στις στάσεις του δήμου.

 Ο Δήμος θα είναι σε διαρκή επαφή και επικοινωνία με το διοικητικό συμβούλιο του ΚΤΕΛ για την επίλυση προβλημάτων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.  


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη