andritsou 181025

andritsou 181025

ilalive.gr εξετάσεις

Φροντιστήρια Καίσαρης sotiropoulos skoubouri vets

11|01
2019
16:17

Άνοδος - Πρότυπο Φροντιστηριακό Κέντρο

Olympia Adventure Club

ΔΣ Πύργου: Στελεχώνεται με μόνιμο προσωπικό το «Βοήθεια στο σπίτι»

Σε ήρεμο κλίμα η πρώτη συνεδρίαση για το 2019 του Δ.Σ Πύργου με την έγκριση του προσχεδίου του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας

Σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η πρώτη συνεδρίαση του χρόνου για το 2019 του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, όπου αφενός αποφασίστηκε ομόφωνα να στηριχθεί με μόνιμο προσωπικό η στελέχωση του «Βοήθεια στο σπίτι» και αφετέρου εγκρίθηκε ο νέος Εσωτερικός Οργανισμός Υπηρεσίας του δήμου Πύργου. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ευχές για μια καλή και γόνιμη χρονιά αλλά και για μια ήσυχη προεκλογική περίοδο καθότι μπροστά μας το Μάιο υπάρχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το πρώτο θέμα που εγκρίθηκε ομόφωνα ήταν εκείνο του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», όπου εντάχθηκε σε οργανική μονάδα και πρόκειται να στελεχωθεί πλέον  με μόνιμο προσωπικό.  Κοινός παρανομαστής όλων των τοποθετήσεων, η μεγάλη προσφορά των εργαζομένων στο πρόγραμμα παρότι βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας και συνεχίζουν να εργάζονται ακόμα και απλήρωτοι και επιτέλους ο αγώνας τους θα πρέπει να δικαιωθεί. Αποφασίστηκε μάλιστα η πρόσληψη ενός ακόμα ατόμου στο πρόγραμμα με ειδικότητα φυσικοθεραπευτή που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε.

Το βασικότερο θέμα ημερήσιας διάταξης, ήταν εκείνο που αφορούσε το προσχέδιο του νέου Εσωτερικού Οργανισμού Υπηρεσίας στο οποίο συγκαταλέγονται και οι Διευθύνσεις του δήμου Πύργου που θα εξακολουθούν να είναι 9 στον αριθμό ενώ καταργούνται τα τμήματα που έχει ήδη καταργήσει η νομοθεσία. Ο Δ/ντής του ΚΕΠ Γιάννης Κουλούκης στην παρουσίασή του ανέφερε ότι ο νέος ΟΕΥ πριν 3,5χρόνια που σχεδιάστηκε είχε σαν στόχο να είναι λειτουργικός και να καλύπτει όλες τις ανάγκες του δήμου, ενώ η Δ.ντρια Διοικητικής Υπηρεσίας του δήμου Πύργου Αντωνία Παπανικολάου  τόνισε ότι γίνεται μια προσπάθεια αλλαγής του Οργανισμού επειδή σήμερα το προσωπικό είναι λιγότερο και οι ανάγκες μεγαλύτερες.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων δήμου Πύργου Χρήστος Γαρύφαλλος ανέφερε ότι προτεραιότητα τους είναι η λειτουργική αναβάθμιση  των Υπηρεσιών του δήμου Πύργου   με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες. Τόσο ο δήμαρχος όσο και οι επικεφαλής των παρατάξεων εκφράστηκαν θετικά για το νέο προσχέδιο του ΟΕΥ και συνεχάρησαν όσους εργάστηκαν γι αυτό. Βεβαίως υπήρξαν αρκετές προτάσεις για την τροποποίησή του σε ορισμένα σημεία και κάποια από αυτά θα εξεταστούν για να συμπεριληφθούν.

Τέλος στην συνεδρίαση της Τετάρτης εγκρίθηκε και ο απολογισμός οικονομικού έτους 2017 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου ενώ συζητήθηκαν και άλλα τρέχοντα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη