Quantcast
LIVE

agrotiko cover 2021

hairthecity 755x150  mathisis 0621
ilialive ad 755x150 21  agrotax 755x150 0421
Φροντιστήριο Ορόσημο Πύργος  skoutas eshop 755x150 1120

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Φροντιστήριο Άνοδος

26|04
2021
10:45

Μιχαλακόπουλος: Ανακυκλώστε απορρίμματα και όχι παλαιό-πολιτικές τακτικές

Σαν Παράταξη , έχουμε κατ'εξακολούθηση επισημάνει το επικοινωνιακό παιχνίδι της Δημοτικής Αρχής. Στην αρχή βέβαια ξεκινούσε αποκλειστικά από τον Δήμαρχο (άριστος γνώστης του λαϊκισμού και της επικοινωνιακής πολιτικής) μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε (........), αλλά τώρα παρατηρούμε ότι αυτό συνεχίζεται με επιτυχία και από τους υπόλοιπους αιρετούς (ή «σύμβουλους») του Δήμου.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για να ξέρει και ο κόσμος και να μην αισθάνονται ορισμένοι ότι μπορούν να μας κοροϊδεύουν. Θα μιλήσουμε σήμερα μόνο για την ανακύκλωση και εν καιρώ για τα υπόλοιπα.

Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε μετά από σχεδόν δύο (χαμένα) χρόνια να ασχοληθεί σοβαρά με τον τομέα της Ανακύκλωσης. Έτσι αφού ζημίωσε οικονομικά τον Δήμο και κατ'επέκταση τους δημότες, αρκετές χιλιάδες ευρώ, με το να μεταφέρει τα ανακυκλώσιμα υλικά στο Χ.Υ.Τ.Υ της Τριανταφυλλιάς και όχι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Πάτρα (ώς όφειλε), προχωρά μέσω του Αρμόδιου Αντιδημάρχου Ανακύκλωσης και Καθαριότητας του Δήμου, σε επικοινωνιακές δηλώσεις εντυπωσιασμού, που αφορούν την Ανακύκλωση.

Κύριοι το να μεταφέρετε (και όχι σε σταθερή βάση), τον μήνα 72 τόνους και να πανηγυρίζετε, δείχνει πόσο χαμηλά έχετε τοποθετήσει τον πήχη. Και ειδικά σε ένα Δήμο που κάποτε (επί Μπέλτσου) μετέφερε ανά μήνα κοντά στους  200 τόνους. Εάν όπως λέτε τώρα, η ανακύκλωση στον Δήμο είναι εντυπωσιακή, τότε τι ήταν; Εξωγήινη; Κακώς, κατά την γνώμη μας, που ο τότε Αντιδήμαρχος, ο οποίος γνωρίζει το αντικείμενο καλύτερα από εμάς και σίγουρα και από εσάς, δεν έχει βγει να μιλήσει επί του θέματος.

Λοιπόν για να σοβαρευτούμε, όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνιδάκι σας είναι προκλητικό όχι μόνο για εμάς που γνωρίζουμε (πρόσωπα-πράγματα και αριθμούς) , αλλά και για τους δημότες που συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα Ανακύκλωσης.

Επιπλέον προτρέπουμε τον Δήμαρχο και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο αφού αποφάσισαν μετά από δύο σχεδόν (χαμένα) χρόνια να ασχοληθούν με την Ανακύκλωση (πράγμα που οι ίδιοι παραδέχονται, άρα παραδέχονται την αποτυχία του τέως πολιτικού προϊστάμενου τους), να σταματήσουν να χρησιμοποιούν απορριμματοφόρα ανακύκλωσης για την αποκομιδή των σύμμεικτων απορριμμάτων. Είναι πολλές οι καταγγελίες που αφορούν δρομολόγια προς το ΧΥΤΥ, από απορριμματοφόρο ανακύκλωσης του Δήμου. Εάν κάνουμε λάθος , σας προκαλούμε δημόσια να το διαψεύσετε!!!

Η κοροϊδία έχει και τα όρια της!!!

Τέλος καλούμε την Δημοτική Αρχή, να προστατεύσει τους εργαζόμενους της Καθαριότητας και να διαμοιράσει σε αυτούς τα απαραίτητα Μέτρα Ατομικής Προστασίας, για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Είναι γνωστό σε όλους πλέον, ότι η Δημοτική Αρχή , δεν  παρείχε ώς όφειλε σε όλους τους εργαζόμενους, τα μέτρα ατομικής προστασίας, με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένοι σε τεράστιο κίνδυνο. Περιμένουμε επί του θέματος την παρέμβαση του Εισαγγελέα και άλλων συν-αρμόδιων αρχών, αν και τα νέα από αυτό το κομμάτι είναι ότι κάτι «κινείται», όχι όμως όπως πρέπει.

(Δελτίο Τύπου)

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.