Σιγαλός - Εποχιακά Είδη

Αφιέρωμα Κατοικία 2019

Λιοτρίβι Κουφωλιάς sotiropoulos skoubouri vets

29|03
2019
09:09

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

ΕΦΑ Ηλείας: 82 προσλήψεις για την κάλυψη εποχικών αναγκών

Προσλήψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ογδόντα δύο ατόμων, προκειμένου να καλύψουν εποχικές η παροδικές ανάγκες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας, πρόκειται να γίνουν καθώς η προκήρυξη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι προσλήψεις, αφορούν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτώ μηνών), ΔΕ νυχτοφυλάκων αρχαιοτήτων, καθώς και βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, ενώ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρεςκαι αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες κλπ.

Ειδικότερα έχουν ως εξής:

- Αρχαιολογικός χώρος και μουσεία Ολυμπίας(ΔΕ φύλαξης ημερησίων φυλάκων), 58 άτομα.

- Αρχαιολογικό μουσείο Πύργου (ΔΕ φύλαξης ημερησίων φυλάκων), 4 άτομα 

- Αρχαιολογικό μουσείο και χώρος Κάστρου Χλεμουτσίου (ΔΕ φύλαξης ημερησίων φυλάκων), 4 άτομα.

- Αρχαιολογικός χώρος Ναού Επικούριου Απόλλωνα(ΔΕ φύλαξης ημερησίων φυλάκων), 3 άτομα.

- Αρχαιολογικός χώρος Αρχ. Ολυμπίας & μουσεία Αρχ. Ολυμπίας (ΔΕ φύλαξης-πληροφόρησης νυχτοφυλάκων αρχαιοτήτων),  7 άτομα.

- Αρχαιολογικό μουσείο & χώρος Κάστρου Χλεμουτσίου (ΔΕ φύλαξης-πληροφόρησης νυχτοφυλάκων αρχαιοτήτων), 1 άτομο.-Αρχαιολογικός χώρος Ναού Επικούριου Απόλλωνα (ΔΕ φύλαξης-πληροφόρησης νυχτοφυλάκων αρχαιοτήτων), 1 άτομο.

- Αρχαιολογικός χώρος και μουσεία Ολυμπίας (ΥΕ βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας), 4 άτομα.

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρεςκαι αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες κλπ.


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη