Σιγαλός - Εποχιακά Είδη

Λιοτρίβι Κουφωλιάς sotiropoulos skoubouri vets

25|10
2018
11:25

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Μονοήμερη δράση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο ΚΠΕ Κρεστένων

...σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας - «Με τις χελώνες στη θάλασσα»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων στα πλαίσια του προγραμματισμού των δράσεών του για το σχολικό έτος 2018-2019, προγραμματίζει μονοήμερη εκπαιδευτική δράση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με δύο μαθητικές ομάδες και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, του Δημοτικού σχολείου Σκουροχωρίου και του 3ου Γυμνασίου Πύργου, αντίστοιχα, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, στο ΚΠΕ Κρεστένων.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του ΚΠΕ Κρεστένων με το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, τη 18η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio και των παράλληλων εκδηλώσεών τους, που θα πραγματοποιηθούν στον Πύργο και άλλες πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και στην Αθήνα. Στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων οργανώνεται μια σειρά παραστάσεων και εκδηλώσεων για παιδιά και εκπαιδευτικούς με την Ομάδα Τέχνης Πάροδος, όπου τα παιδιά και οι νέοι ψυχαγωγούνται αυτοσχεδιάζοντας μέσα από την κίνηση, το παιχνίδι, τη μουσική και τη θεατρική έκφραση.

Μία από αυτές τις δράσεις αυτές είναι προτεινόμενη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων όπου θα γίνει παρουσίαση ενός πακέτου εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που σχεδίασε ο ΑΡΧΕΛΩΝ με τον τίτλο: «Με τις χελώνες στη θάλασσα» και στη συνέχεια οι εμψυχωτές της Ομάδας Τέχνης Πάροδος θα αναπτύξουν δράσεις που έχουν σαν σκοπό  να εκφραστούν καλλιτεχνικά τα παιδιά δια μέσου του θεάτρου συμμετέχοντας σε θεατρικό παιχνίδι με θέμα το Περιβάλλον ώστε να ευαισθητοποιηθούν για αυτό.

Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν από 9.00 έως 11.00 μαθητική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Πύργου με σαράντα έξι (46) μαθητές/τριες και τέσσερις (4) συνοδούς εκπαιδευτικούς και από 11.00 έως 13.00 μαθητική ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου με πενήντα (50) μαθητές/τριες και τέσσερις (4) συνοδούς εκπαιδευτικούς.


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών