Λιοτρίβι Κουφωλιάς sotiropoulos skoubouri vets

25|07
2019
09:52

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Σημαντική συμμετοχή στο δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (τέστ ΠΑΠ)

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και το Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) σε γυναίκες του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019, στο χώρο του Κέντρου Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας,  οι μαίες κα Θεοφιλοπούλου Χαρά και κα Μυλωνά Νίκη, εξέτασαν 20 γυναίκες που είχαν δηλώσει συμμετοχή, ύστερα από προηγούμενη ανακοίνωση.

«Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης όπου μια οικογένεια μειώνει τις δαπάνες για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, ο Δήμος μας θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τους αδύναμους πολίτες και θα υλοποιεί δράσεις με στόχο, αφενός τη διασφάλιση της πρόσβασης σε αναγκαίες υπηρεσίες υγείας και την έγκαιρη διάγνωση και αφετέρου την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γυναικών για την πρόληψη» δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Γιαννακόπουλος.

«Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις γυναίκες από ηλικίες 21 ετών και άνω να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα και να δηλώσουν συμμετοχή για τη διενέργεια των επόμενων εξετάσεων (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) που θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στα τηλέφωνα: Πληροφορίες, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας: 26240-29087 και Ραντεβού, Κέντρο Κοινότητας: 26240-22250 & 22549» συμπλήρωσε.

Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Eυρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα  2014-2020».


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.