Σιγαλός - Εποχιακά Είδη

Αφιέρωμα Κατοικία 2019

Φροντιστήρια Καίσαρης sotiropoulos skoubouri vets

21|10
2019
17:30

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα στην Αμαλιάδα

Στην «13η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» συμμετείχε ο Δήμος Ήλιδας

Με στόχο τη μετάδοση του μηνύματος ότι «αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και στη Αμαλιάδα η «13η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου. Διοργανωτές ήταν το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με την υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Ήλιδας, του τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακό τμήμα Αμαλιάδας.

Η ενέργεια πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Εθελοντές του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» βρέθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, στον πεζόδρομο της Όθωνος Αμαλίας  και ενημέρωσαν τους πολίτες για τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση, ενθαρρύνοντας τους νεαρούς επισκέπτες να επιλέξουν τον «Οδηγό της Παρέας» που θα οδηγήσει με ασφάλεια πίσω την παρέα του.

Εάν τηρήσει την υπόσχεσή του και δεν καταναλώσει αλκοόλ επιβραβεύεται με αναμνηστικά δώρα. Στην αντίθετη περίπτωση, οι εθελοντές του Ινστιτούτου τον συμβουλεύουν να αφήσει το όχημά του και να καλέσει ταξί, ώστε να επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι του.

Το δήμο Ήλιδας στη συγκεκριμένη δράση, εκπροσώπησε ο δημοτική σύμβουλος, γραμματέας του ΔΣ και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ Ιωάννα Σταυροπούλου, η οποία δήλωσε : «Αλκοόλ και οδήγηση δεν συμβαδίζουν. Το μήνυμα που πρέπει να βοηθήσουμε να περάσει είναι πως «όλοι διασκεδάζουν, ένας δεν πίνει. Ο οδηγός της παρέας». Ένα μήνυμα πολύ σημαντικό, ένα μήνυμα που σώζει ζωές. Ο Δήμος Ήλιδας συμμετέχει ενεργά στη μετάδοση αυτού του μηνύματος και είμαστε δίπλα σε συγκεκριμένη δράση στο πλαίσιο της  13η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα».

Η 13η «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με την αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας και τη συμβολή της Τροχαίας, η οποία  διέθεσε τα αλκοολόμετρα, την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και άλλους φορείς και επαγγελματίες.


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη