LIVE

Αφιέρωμα Κατοικία 2021

hairthecity 755x150  skoutas eshop 755x150 1120
Το Χειροποίητο - Καφές και σνακ - Πύργος ilialive.gr

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Τραγανό: Θλίψη για την απώλεια του πρώην δημάρχου Βασίλη Κασσιανού

Ένας άνθρωπος της προσφοράς, ευγενής και αξιοπρεπής, “έφυγε” σήμερα από τη ζωή, μετά από μια σύντομη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο Βασίλης Κασσιανός, δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. Ο πρώην δήμαρχος Τραγανού και πρώην αναπληρωτής δήμαρχος Πηνειού επί θητείας Αλέξη Καστρινού, δεν άντεξε.

Πέρα από την προσφορά του στην αυτοδιοίκηση, ήταν ένας εξαίρετος εκπαιδευτικός οδήγησης (σχολή οδηγών), ένας καλοσυνάτος άνθρωπος που όλοι θα τον θυμούνται για το θετικό αποτύπωμα που άφησε στην τοπική κοινωνία.

Ως δήμαρχος Τραγανού θήτευσε την περίοδο 2007-2010 στον Καποδιαστριακό δήμο, ενώ από το 2011 έως το 2019 υπηρέτησε ως αναπληρωτής δήμαρχος στο πλευρό του Αλέξη Καστρινού στον Καλλικρατικό δήμο πλέον Πηνειού.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο το απόγευμα στις 6 στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Τραγανού.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Πηνειού, Διονύση Γεωργόπουλου:

Συλλυπητήριο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλο

Το Ήθος, οι Αρχές και η Συνέπεια του Βασίλη Κασσιανού, πρώην Δημάρχου Τραγανού, καθώς και η ανιδιοτελής του προσφορά, θα λείψουν από τους πολίτες του τόπου του και από την Αυτοδιοίκηση. Όμως, θα διατηρήσουν ζωντανή τη μνήμη του και θα αποτελέσουν πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.  

Βασίλειος Κων. Γιαννόπουλος

Συλλυπητήρια από τον βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλο

Με θλίψη αποχαιρετούμε τον πρώην Δήμαρχο του Καποδιστριακού δήμου Τραγανού και μετέπειτα αναπληρωτή Δημάρχου  του δήμου Πηνειού, Βασίλη Κασσιανό.

Ο Βασίλης Κασσιανός υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ήταν ενεργός πολίτης και άνθρωπος της προσφοράς.

Η απώλειά του αφήνει μεγάλο κενό και όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά και να συνεργαστούν μαζί του θα τον θυμούνται πάντα με αγάπη.

Να έχει καλό Παράδεισο και θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ.

Ανδρέας Νικολακόπουλος

Συλλυπητήρια δημάρχου Ήλιδας Γ. Λυμπέρη 

Εκφράζω τη βαθύτατή μου θλίψη για  την απώλεια του εκλεκτού και αξιοσέβαστου Βασίλη Κασσιανού, πρώην Δημάρχου του καποδιστριακού  Δήμου Τραγανού και μετέπειτα αναπληρωτή Δημάρχου του Δήμου Πηνειού.

 Η πορεία , το ήθος και το έργο του θα μείνουν αλησμόνητα.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Συλλυπητήριο μήνυμα πρώην δημάρχου Πηνείας, αντιδήμαρχος Ηλιδας 

Η απώλεια του αξιαγάπητου και εντιμότατου Βασίλη Κασσιανού, πρώην Δήμαρχου Τραγανού και αναπληρωτής Δημάρχου στον δήμο ΠΗΝΕΙΟΥ είναι μεγάλη .Με οδύνη τον αποχαιρετά σήμερα η αυτοδιοίκηση, η κοινωνία του Τραγανού,του Δήμου Πηνειού ,για το έργο του, το ήθος, την αξιοπρέπεια και την μεγάλη  αγάπη για τον συνάνθρωπο του.

Θα μείνεις αξέχαστος στην μνήμη μας ,για την προσφορά, τις αξίες και τα ιδανικά σου που υπηρέτησες  με ανιδιοτέλεια. Καλό παράδεισο ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΣΣΙΑΝΕ.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συλλυπητήρια δημάρχου Πηνειού Αν. Μαρίνου 

«Με ανείπωτη θλίψη  και οδύνη αποχαιρετώ τον Βασίλη Κασσιανό τον Άνθρωπο που χάραξε πορεία ζωής βασισμένη στις θεμελιώδεις αξίες της ανιδιοτελούς προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο Βασίλης Κασσιανός διέθετε μεγαλείο ψυχής κι αστείρευτο απόθεμα αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Άνθρωπος που αγωνίστηκε για τον Τόπο του,  με προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών με υποδειγματικό τρόπο.

Καλό ταξίδι αγαπημένε Δήμαρχε στην γειτονιά των Αγγέλων!

Η μνήμη σου θα μείνει άσβεστη στις ψυχές μας».

Αλέξης Καστρινός: "Οι Σπουδαίοι Άνθρωποι αναζητούν Μεγάλους Ουρανούς"
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια τεράστια – απέραντη ευγνωμοσύνη για αυτά που αγωνιστήκαμε και καταφέραμε μαζί στον Δήμαρχο, Συνεργάτη, Φίλο και Μεγάλο μου Αδερφό Βασίλη Κασσιανό.
 
Ήσουν πιστός, έμπιστος, μαχητής, σοβαρός, ταπεινός, ειλικρινής, ευθύς, αξιοπρεπής, λιτός, διακριτικός, ψύχραιμος, μεγαλόψυχος , οραματιστής και πάνω και πέρα από όλα ΄΄ΑΝΘΡΩΠΟΣ΄΄.
 
Καλό Παράδεισο Αγαπημένε μου γελαστέ Γίγαντα…

Συλλυπητήρια δήλωση Αυγερινοπούλου

Τα θερμά της συλλυπητήρια εξέφρασε η Βουλευτής Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου στην οικογένεια του Βασίλη Κασσιανού, πρώην Δημάρχου Τραγανού και μετέπειτα Αναπληρωτή Δημάρχου Πηνειού, για την απώλεια του διακεκριμένου μέλους της τοπικής κοινωνίας και της ευρύτερης περιοχής.

«Ο Βασίλης Κασσιανός διακρίθηκε στον στίβο της ζωής και της πολιτικής για την ευγένεια, την αξιοπρέπεια, το ήθος και την προσφορά.

Δραστήριος και δημιουργικός δήμαρχος και αντιδήμαρχος για δώδεκα αδιάλειπτα έτη, επέδειξε ενδιαφέρον για κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα, ανέπτυξε πρωτοβουλίες προς όφελος των συμπολιτών του, αλλά και εξαίρετος εκπαιδευτής οδηγών, καλός οικογενειάρχης, εγκάρδιος και αγαπημένος φίλος, αφήνει θετικό αποτύπωμα σε όλους όσοι τον γνωρίσαμε.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με ξεχωριστή εκτίμηση».

Συλληπητήρια δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γ. Γεωργιόπουλου

Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του πρώην Δημάρχου Τραγανού, Βασίλη Κασσιανού. Υπήρξε ένας ικανός και δραστήριος αυτοδιοικητικός, με σπάνιο ήθος και ανιδιοτέλεια. Ο Βασίλης Κασσιανός άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον τόπο του, με αξιόλογο έργο αλλά και με σημαντική κοινωνική προσφορά. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Συλλυπητήριο Μήνυμα σντιπεριφερειάρχη πολιτισμού - τουρισμού Ν. Κοροβέση

"Η κοινωνία της Ηλείας πενθεί, ο Βασίλης Κασσιανός έδωσε το παράδειγμα προσφέροντας τα μέγιστα. Σαφέστατα το έργο του και η ανθρωπιά του αποτελούν παράδειγμα για όλους εμάς.
 
Καλό Παράδεισο."

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου

Ο Βασίλης Κασσιανός, πρώην δήμαρχος Τραγανού και πρώην αναπληρωτής δήμαρχος Πηνειού, αφήνει ένα μεγάλο κενό αφού «έφυγε» ένας άνθρωπος της προσφοράς, τόσο στην Αυτοδιοίκηση, όσο και με την ευρύτερη παρουσία στην τοπική κοινωνία.

Συλλυπούμαι θερμά την οικογένεια του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει!

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Λεντζα Ι.

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Τραγανού Βασίλη Κασσιανού, προς την οικογένεια και τους οικείους του.
Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να τους δίνει δύναμη και παρηγοριά..
 
Καλό Παράδεισο
 
Ιωάννης Λέντζας
Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Συλλυπητήριο μήνυμα από την ΑΝΟΛ ΑΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Αναπτυξιακής Ολυμπίας ΑΑΕ ΟΤΑ , μετά το θλιβερό άγγελμα   θανάτου του ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ

που διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας μας  ως εκπρόσωπος του Καποδιστριακού Δήμου Τραγανού και μετέπειτα  Δήμου Πηνειού, εκφράζει τα συλλυπητήρια της Εταιρείας  στην οικογένεια και τους οικείους του  .

Ας είναι η μνήμη του αιώνια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Μπαλιούκος Διονύσιος

Πρόεδρος Δ.Σ

Ομόφωνο ψήφισμα για τον θάνατο του πρώην δημάρχου

Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου δήμου Πηνειού

Σήμερα την 14η  Ιουλίου  2021 ημέρα Τετάρτη    και ώρα 11:30 π.μ.  συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Πηνειού, μετά την αναγγελία του θανάτου, του πρώην Δημάρχου Τραγανού    

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

παρουσία του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου ο οποίος εξήρε την  προσωπικότητα του,  τις αρετές  που τον χαρακτήριζαν,   την προσφορά του στον άνθρωπο, στην κοινωνία του Τραγανού καθώς και στην ευρύτερη περιοχή  όπως και τη μακροχρόνια και  γόνιμη παρουσία του στα Αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου,  και πρότεινε στο σώμα να προβούν στις παρακάτω ενέργειες, ως ακολούθως και  κατόπιν διαλογικής συζήτησης  

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

  1. Εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια.
  2. Να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα Δημοτικά Καταστήματα  του Δήμου  Πηνειού  από σήμερα μέχρι και την  εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.
  3. Όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου Πηνειού και των Νομικών του Προσώπων, θα παραμείνουν κλειστές την Πέμπτη 15 Ιουλίου, ημέρα τέλεσης της εξοδίου ακολουθίας του εκλιπόντος
  4. Να παραστούν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδια ακολουθία με επικεφαλής το Δήμαρχο Πηνειού.
  5. Να κατατεθεί στεφάνι  εκ μέρους του Δήμου  Πηνειού.
  6. Η κηδεία να γίνει με δημοτική δαπάνη.
  7. Να δοθεί το όνομα του μεταστάντος   σε  οδό που οδηγεί στο Δημαρχείο Τραγανού και σε μία πλατεία της Κοινότητας Τραγανού.
  8. Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί στους συγγενείς του από τον Δήμαρχο Πηνειού.
  9. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού                                       Τα Μέλη του Δημοτικού    Συμβούλιο Πηνειού                                                     του Συμβουλίου Πηνειού

  Θεόδωρος Θεοδωρακόπουλος

                                                     Ο Δήμαρχος

                                               Ανδρέας Σπ. Μαρίνος

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προζύμι & Μέλι