Λιοτρίβι Κουφωλιάς sotiropoulos skoubouri vets

28|03
2019
09:48

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Στις 5/4 στο συνεδριακό της Π.Ε. Ηλείας, η ημερίδα για τα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα με Καλαματιανό - Τεμπονέρα

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Ενημέρωση για Εργασιακά και Ασφαλιστικά θέματα» πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5, Απριλίου στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας από τον σύλλογο εργαζομένων στους δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως.

Για το θέμα αυτό, ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος προέβη σε ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει και τους λόγους για τους οποίους η ημερίδα δεν θα διεξαχθεί στο θέατρο Απόλλων όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό:

« Ο σύλλογος με την υπ´ αρ. 4460 / 19-2– 2019 αίτηση ζήτησε από το ΝΠΔΔ «Δ.Ο.Π.Π» την δωρεά παραχώρηση χρήσης της αίθουσας του δημοτικού θεάτρου Απόλλων την Παρασκευή 5, Απριλίου 2019 και ώρα 13:00 για την πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα «Ενημέρωση προσωπικού για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα». Το ΔΣ του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου» με την υπ’ αρ. 15/4-3-2019 απόφασή του μας παραχώρησε την χρήση του δημοτικό θέατρο Απόλλων για την πραγματοποίηση της ημερίδας. Μετά την έκδοση της απόφασης, ο σύλλογος προέβη σε έξοδα για την οργάνωση και προώθηση της ημερίδας. Ξαφνικά και αναιτιολόγητα, σήμερα 27/3/ 2019 μας ανακοινώθηκε από τον αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ «Δ.Ο.Π.Π» ότι ανακαλούν την απόφαση παραχώρησης και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ημερίδα στο δημοτικό θέατρο Απόλλων. Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε. Όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι δεν κάνουμε πίσω και σας ανακοινώνουμε ότι η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα (5/4/2019 και ώρα 13:00) στο συνεδριακό κέντρο της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, που μας παραχωρήθηκε άμεσα, μετά την ακύρωση του θεάτρου, από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Η Είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Συνάδελφοι θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη μόνο από εσάς για αυτή την αλλαγή και να ξέρετε ότι ο σύλλογος μας θα είναι δίπλα στα προβλήματα σας ακούραστα και δυναμικά και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μία τοπική αυτοδιοίκηση αυτόνομη, ενισχυμένη, αποδοτική και οργανωμένη με Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα».

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι, ο Διονύσιος Καλαματιανός πρ. διοικητής Ι.Κ.Α.- ΕΤΑΜ, πρ. γεν. γραμματέας υπουργείου Ναυτιλίας,  Ν.Π δικηγόρος, Απόφοιτος νομικής σχολής ΕΚΠ Αθηνών και φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών του οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Διονύσιος Τεμπονέρας, Γενικός γραμματέας υπουργείου Ναυτιλίας Ν.Π δικηγόρος,  απόφοιτος νομικής σχολής ΕΚΠ Αθηνών και Φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων και υποψήφιος διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου.

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.