andritsou 181025

Φροντιστήρια Καίσαρης sotiropoulos skoubouri vets

07|05
2019
09:48

Νέο ΔΣ στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαίου η ετήσια τακτική Γενική συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδαςσ, την οποία ακολούθησε η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν τον σύλλογο και το κυνήγι γενικότερα. Συζητήθηκε και εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και προυπολογισμός των ετών 2018 και 2019 αντίστοιχα, παράλληλα και με την έκτακτη εισφορά για τη νέα Κυνηγετική σαιζόν υπέρ του συλλόγου.

Όπως ανέφερε ο απερχόμενος πρόεδρος Κ. Μουσάς "... με αφορμή την συζήτηση αυτή, και λόγω του ότι έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Γ΄Κ.Ο.Π. συζητήθηκε και το θέμα της επιβολής της έκτακτης εισφοράς υπέρ της ομοσπονδίας. Για το συγκεκριμένο θέμα, η γενική εικόνα από το σώμα, τολμώ να πω πως ήταν αποτρεπτική στην επιβολή της εισφοράς, και ο λόγος είναι καθαρά το ότι οι κυνηγοί δεν μπορούν να πληρώνουν κάθε χρόνο έκτακτες εισφορές οι οποίες ανεβάζουν το κόστος έκδοσης των αδειών και αν τυχόν γίνει κάτι τέτοιο από πλευράς της Ομοσπονδίας, θα έχει αντίκτυπο στον συνολικό αριθμό των αδειών που θα θεωρηθούν τη νέα σαιζόν από τον σύλλογό μας, πόσω μάλλον δε, όταν στην πόλη μας, εδρεύει και το μη συνεργαζόμενο με το ΥΠΕΚΑ σωματείο, το οποίο απορροφά κόσμο με τις προσφορές που γνωρίζουμε όλοι όχι μόνο από τον σύλλογό μας, αλλά και από τους συλλόγους Λεχαινών και Βάρδας και αυτό θα πρέπει θεωρώ να απασχολήσει και τους γειτονικούς αυτούς συλλόγους. Ενώ πλέον αν επιβληθεί στο τέλος κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για καθαρό στραγγαλισμό του συλλόγου μας. Για το συγκεκριμένο θέμα όμως θα επανέλθουμε" είπε ο κ. Μουσάς.

"Η συμμετοχή των μελών ήταν μεγάλη, πράγμα που δηλώνει πως οι κυνηγοί νοιάζονται, και είναι δίπλα στον Κυνηγετικό μας σύλλογο, ενώ και από το αποτέλεσμα των εκλογών που ήρθε αργότερα, μετά το πέρας της δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας, η πλειοψηφία έδειξε πως στηρίζουν και συγκεκριμένα πρόσωπα τόσο του απερχόμενου όσο και του νέου Δ.Σ. που προέκυψε από το αποτέλεσμα χωρίς βέβαια να θέλω να εννοηθεί πως περισσέυει κάποιος. Το έχω πει πολλές φορές πως σε έναν σύλλογο όλοι είναι χρήσιμοι και πως οι πόρτες του συλλόγου είναι πάντα ανοιχτές για όλους, απλά κάποιοι τρέχουν για να υλοποιηθούν κάποια πράγματα και ενέργειες, ενώ κάποιοι άλλοι τα περιμένουν από τον "αυτόματο πιλότο" με θεωρίες και μόνο, καταλογίζοντας στο τέλος ευθύνες στους πρώτους. Έντονα συζητήθηκε το θέμα με τον ανεξέλεγκτο πλέον πληθυσμό τόσο των "επιβλαβών" θηραμάτων αλεπού και κουνάβι όσο και των τσακαλιών τα οποία παρουσιάστηκαν τελευταία με μεγάλη έξαρση, τα οποία δεν επηρεάζουν μόνο τον πληθυσμό των θηραμάτων κυρίως των λαγών, αλλά κάνουν και τεράστιες ζημιές σε οικόσιτα ζώα, και που έχουν σαν αποτέλεσμα οικονομικές ζημιές στην αγροτοκτηνοτροφική τάξη. Δεσμέυτηκα λοιπόν μέσω της πρότασης που κατέθεσα στο σώμα της Γ.Σ. πως το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα κάνει ότι πραγματικά περνάει από το χέρι του, ερχόμενο σε επαφή τόσο με τις τοπικές κοινότητες και με τον αγροτικό κόσμο και τους κυνηγούς της κάθε περιοχής, όσο και με τις δημόσιες υπηρεσίες που εμπλέκονται με το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να γίνει κάτι και να περιοριστεί αυτή η πληγή πάντα μέσα σε νόμιμα πλαίσια. Και για να μην παρεξηγηθούμε από άλλες κοινωνικές ομάδες , δεν ζητάμε την εξάλειψη του είδους γιατί όλα τα είδη χρειάζονται, αλλά τον έλεγχο του πληθυσμού αυτών.
Η γενική συνέλευση σε γενικές γραμμές κινήθηκε ομαλά μέχρι την στιγμή που κάποιοι ξέφυγαν από τα όρια και με λασπολογίες προσπάθησαν να επηρεάσουν το πλήθος. Όμως όπως αποδείχτηκε κάτι τέτοιο δυστυχώς τους γύρισε μπούμερανγκ και οφείλω να ομολογήσω την απογοήτευση μου για κάτι τέτοιο πραγματικά γιατί ο κόσμος απέδειξε από μόνος του την αλήθεια και το ποια είναι η πραγματικότητα με το αποτέλεσμα" σημείωσε.

Στο νέο Δ.Σ. που προέκυψε εκλέγονται οι Μουσάς Κωνσταντίνος, Μούσχος Αθανάσιος, Μπιλίρης Παναγιώτης, Τσεριώνης Γεώργιος, Γούβης Δημήτριος και Ρουμελιώτης Σπυρίδων ενώ για την Ελεγκτική επιτροπή οι Ευαγγελάτος Νικόλαος και Σούλης Λάμπρος. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η πρώτη διοικητική πράξη συγκρότησης σε σώμα ενώ αναμένεται και ο διορισμός του Ταμία και του Γ΄μέλους της Ελεγκτικής επιτροπής από το Δασαρχείο Αμαλιάδας.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον κόσμο. Τον κυνηγετικό κόσμο για την εμπιστοσύνη που έδειξε τόσο στο πρόσωπο μου εκλέγοντας με ακόμα μια φορά πρώτο σε σταυρούς προτίμησης αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν αναγνωρίζοντας την αγάπη μου για τον σύλλογο, παρόλο τον πόλεμο που μου έκαναν κάποιοι και επεδίωκαν την μη εκλογή μου, όσο και στην επιλογή των υπολοίπων προσώπων που επέλεξα να συνεργαστώ για το νέο Δ.Σ. Έπειτα, την προισταμένη θήρας του Δασαρχείου Αμαλιάδας κ. Μάρθα Τζουανοπούλου για την παρουσία της στη Γ.Σ. έπειτα από την πρόσκληση μας, αλλά και για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, την πρακτικογράφο και γραμματέα του συλλόγου μας κ. Ειρήνη Αθανασούλη, για την πολύτιμη βοήθεια της, τον δικαστικό αντιπρόσωπο κ. Λεωνίδα Αγγελόπουλο καθώς και την εφορευτική επιτροπή κ.κ. Αργυρόπουλο Φώτη και Νοταρά Κώστα. Κλείνοντας να πω πως το νέο Δ.Σ. θα είναι και αυτό με την σειρά του δίπλα στους κυνηγούς-μέλη του συλλόγου και πιστεύω πως θα φανούμε ακόμα μια φορά αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου που μας τίμησαν με την ψήφο τους και που επελεξαν εμάς για να τους εκπροσωπούμε βάζοντας ακόμα μια φορά πλάτες διεκδικώντας και προασπίζοντας τα συφέροντα τους και τα συμφέροντα του συλλόγου σαν θεσμό πάντα μέσα στα νόμιμα πλαίσια και τις κατασταικές διατάξεις και μόνο" είπε ο κ. Μουσάς.

kunigetikos2

Τα αποτελέσματα των εκλογών
Ψήφισαν 429 μέλη από τα 791 ενώ βρέθηκαν 46 άκυρα οπότε μιλάμε για ένα σύνολο 383 έγκυρων ψηφοδελτίων ενώ έλαβαν :

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΜΟΥΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 261
ΜΟΥΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 232
ΜΠΙΛΙΡΗΣ ΠΑΝΑΣΓΙΩΤΗΣ 194
ΤΣΕΡΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 191
ΓΟΥΒΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 166
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 149
ΡΕΝΤΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 144
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 140
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 128
ΝΤΑΛΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 119
ΜΠΑΡΔΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 112
ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ 93
ΓΚΑΤΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 40

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 172
ΣΟΥΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 165
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 161
ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 104

 

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη