Λιοτρίβι Κουφωλιάς sotiropoulos skoubouri vets

14|10
2018
09:33

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Σήμερα η υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας στο Επιμελητήριο Ηλείας

Εκδήλωση για την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της Assonautica Italiana, του Επιμελητηρίου Ηλείας  και της Costa Nostrum, πραγματοποιείται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Ηλείας.

Η Αssonautica Italiana, www.assonautica.it, κατέχει, με την κεντρική και περιφερειακή της οργάνωση, το προνόμιο του «εκφραστή του ιταλικού επιμελητηριακού συστήματος» που αντιπροσωπεύει τα κοινά συμφέροντα όλων των οικονομικών κατηγοριών για την ουσιαστική υλοποίηση της πολιτικής της προώθησης της ναυτιλίας στον τομέα της αναψυχής, του ναυτικού τουρισμού, του βιώσιμου τουρισμού, της θαλάσσιας οικονομίας, όπως επίσης των διαφόρων συνυφασμένων δραστηριοτήτων της αλυσίδας αυτής της κατηγορίας.

Η Costa Nostrum Certification ΕΠΕ, www.costanostrum.org, δημιουργήθηκε με κύριο σκοπό τη διάδοση και εφαρμογή του διπλά βραβευμένου σε δύο πανελλήνιους διαγωνισμούς καινοτομίας ιδιωτικού Πρωτοκόλλου Πιστοποίησης, «Πρότυπο Πιστοποίησης για την Αειφόρο Διαχείριση και Ανάπτυξη των Παραλιών της Μεσογείου – Costa Nostrum Sustainable Beaches», με την εφαρμογή του οποίου, μπορεί να επιτευχτεί με αντικειμενικό τρόπο η αειφόρος ανάπτυξη, διαχείριση και προώθηση της εκάστοτε παραλίας. Το Πρότυπο Πιστοποίησης για την Αειφόρο Διαχείριση και Ανάπτυξη των Παραλιών της Μεσογείου - Costa Nostrum Sustainable Beaches, είναι ένα πρότυπο και καινοτόμο πρωτόκολλο πιστοποίησης που μπορεί να διασφαλίσει με αντικειμενικό τρόπο την αειφόρο ανάπτυξη των παραλιών της Μεσογείου, προασπίζοντας πρωτίστως την προστασία του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής περιμετρικά των πιστοποιημένων αειφόρων παραλιών Costa Nostrum- Sustainable Beaches και φυσικά εξασφαλίζοντας την κοινωνική συνοχή και ευμάρεια των πολιτών της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.