Σιγαλός - Εποχιακά Είδη

Αφιέρωμα Κατοικία 2019

Λιοτρίβι Κουφωλιάς sotiropoulos skoubouri vets

17|10
2018
18:49

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Energean: Στις 29/10 η Δευτερεύουσα Εισαγωγή μετοχής στο Χρηματιστήριο Τελ Αβίβ

Μ. Ρήγας: Στόχος και οι εξαγωγές αερίου στις νέες μας συμφωνίες

H Energean Oil and Gas plc (LSE: ENOG) αναμένει ότι η διαδικασία της Δευτερεύουσας Εισαγωγής της μετοχής της στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ θα ολοκληρωθεί στις 29 Οκτωβρίου 2018. Η Energean αναμένει ότι η μετοχή θα συμπεριληφθεί στους δείκτες ΤΑ-90 και TA-Oil & Gas.
Ο δείκτης TA-90 απαρτίζεται από τις μετοχές των μεγαλύτερων σε κεφαλαιοποίηση εταιρειών που έχουν εισαχθεί στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ και δεν έχουν συμπεριληφθεί στον δείκτη TA-35 Index.

Οι μετοχές της Energean θα εξακολουθήσουν να τελούν υπό διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου και θα είναι πλήρως μεταβιβάσιμες και ανταλλάξιμες μεταξύ των δύο αγορών. Με την Δευτερεύουσα Εισαγωγή, η εταιρεία δεν προχωρεί σε έκδοση νέων μετοχών.

Η Energean επέλεξε την Δευτερεύουσα Εισαγωγή της μετοχής στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ με στόχο:

-Να δώσει τη δυνατότητα σε ένα ευρύτερο φάσμα επενδυτών να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα αναπτυξιακό story στον τομέα των υδρογονανθράκων.

-Να διευρύνει τη μετοχική της βάση, βελτιώνοντας την ρευστότητα και την εμπορευσιμότητα των μετοχών της.

-Να υλοποιήσει τη σχετική δέσμευση που η εταιρεία είχε αναλάβει με την Δημόσια Εγγραφή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Ο κ. Μαθιός Ρήγας, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Energean, δήλωσε σχετικά: «Η αγορά του Ισραήλ αποτελεί βασικό συντελεστή του χαρτοφυλακίου μας, ενώ έχουμε δρομολογήσει την έναρξη παραγωγής μέσω της μοναδικής στην Ανατολική Μεσόγειο Πλωτής Μονάδας Παραγωγής, Αποθήκευσης και Εκφόρτωσης(FPSO) στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

Έχουμε ήδη εξασφαλίσει συμβόλαια προμήθειας 4,2 δισεκ. κυβικών μέτρων αερίου ετησίως στην αναπτυσσόμενη Ισραηλινή αγορά, συμβάλλοντας στη διαφοροποίηση των πηγών και την ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού. Οι νέες μας συμφωνίες πώλησης αερίου θα έχουν ως στόχο τόσο την εγχώρια αγορά όσο και τις εξαγωγές στις σημαντικότερες αγορές της ευρύτερης περιοχής.

Η εισαγωγή της μετοχής της Energean στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ ικανοποιεί μία ακόμη δέσμευση προς τους μετόχους μας, ενώ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσφέρουμε πρόσβαση στη μετοχή μας σε μία ευρύτερη δεξαμενή από επενδυτές».

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη