LIVE

as koryfis 2020

kontoxristos 1520x250

hairthecity 755x150  sotiropoulos skoubouri vets

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

29|06
2019
08:25

Χαμόγελα επιτυχίας στο φροντιστήριο Άνοδος - Υψηλές βαθμολογίες των μαθητών στις Πανελλαδικές

Μέρα χαράς και μεγάλων επιτυχιών η σημερινή για τους μαθητές και τους καθηγητές του Πρότυπου Φροντιστηριακού Κέντρου Άνοδος, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων του 2019.

Ολοκληρώθηκε μια ακόμα χρονιά γεμάτη επιτυχίες, που δικαίωσαν την προσπάθεια των μαθητών και των καθηγητών τους.

Η Διεύθυνση και οι καθηγητές του Πρότυπου Φροντιστηριακού Κέντρου Άνοδος εύχονται σε όλους τους μαθητές καλή σταδιοδρομία!!

Ο Νίκος Δαμασκόπουλος πέτυχε την μεγαλύτερη βαθμολογία στην Ηλεία με 19.554 μόρια και μια απο τις μεγαλύτερες - αν όχι τη μεγαλύτερη - στην Ελλάδα

Διαβάστε τι είπε για την επιτυχία του αυτή μέσα από το Πρότυπο Φροντιστηριακό Κέντρο Άνοδος

Γιαννακοπούλου Μαριτίνα 19.052 (Επιστήμες Υγείας) 4ο ΓΕΛ Πύργου

giannakopoulou

«Ήταν μια άκρως απαιτητική χρονιά αλλά τα αποτελέσματα με δικαίωσαν! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη διότι θεωρώ ότι έχω πετύχει τον πρωταρχικό στόχο μου που είναι η Ιατρική Αθηνών. Πήγα πολύ καλά σε όλα τα μαθήματα, ακόμα και στη Χημεία που ήταν δύσκολα τα θέματα. Γενικότερα ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά με δουλειά και προσήλωση ο στόχος επετεύχθει. Έως τη β’ λυκείου δεν μπορώ να πω ότι στερήθηκα κάτι, στην γ’ λυκείου, όμως έχοντας βάλει ένα στόχο και θέλοντας να τον πετύχω έδωσα μεγαλύτερη βαρύτητα στη μελέτη. Έχω αρκετά χρόνια σπουδών μπροστά μου και θα επιδιώξω να προχωρήσω και σε μεταπτυχιακά. Δεν θέλω να μείνω σε κάτι συμβατικό, θέλω να προχωρήσω πιο πέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους καθηγητές του 4ου Λυκείου Πύργου, τον χημικό μου κ. Γιάννη Κουτρουμάνο απο το φροντιστήριο Άνοδος, τον Φυσικό μου κ. Αντώνη Βγενόπουλο από το φροντιστήριο Άλμα, τους καθηγητές μου της Βιολογίας και της Έκθεσης, καθώς και την οικογένειά μου, για την πολύτιμη βοήθειά τους».

Πλαμαντούρα Ιφιγένεια 18.504 (Ανθρωπιστικές Σπουδές) 4ο ΓΕΛ Πύργου

Plamantoura

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά το βασικότερο συστατικό της επιτυχίας ήταν ο περιορισμός του άγχους και η στήριξη τόσο των καθηγητών μου, όσο και της οικογένειάς μου. Στοχεύω στα παιδαγωγικά ως νηπιαγωγός. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο, ίσως και η τύχη. Όμως χρειάζεται σωστή προετοιμασία και τους σωστούς καθηγητές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στοχους σου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο Άνοδος και ιδιαίτερα τις καθηγήτριές μου κα. Γιάννα Σεφερλή, κα. Ζωή Βούρτση καθώς και την Μαίρη Αθανασοπούλου, που βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό μου. Επίσης, σημαντική ήταν η συμβολή των καθηγητών του σχολείου μου (4ο ΓΕΛ Πύργου), αλλά πάνω απ’ όλα της οικογένειάς μου».

Κατσίκα Βενετία 18.453 (Ανθρωπιστικές Σπουδές)

Katsika

Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί κατόρθωσα και πέτυχα τον σκοπό μου φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις, ο οποίος ήταν να περάσω στη Νομική Σχολή. Ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα την οικογένειά μου, τη γιαγιά μου, τον παππού μου, τις θείες, τους θείους και τα ξαδέρφια μου. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω το σχολείο μου το 1ο ΓΕΛ, αλλά φυσικά και το φροντιστήριο Άνοδος. Χωρίς την Μαίρη Αθανασοπούλου, την Έφη Λέντζιου, την Γιάννα Σεφερλή και τη Ζωή Βούρτση δεν θα κατάφερνα τίποτα χωρίς τη συμβολή τους. Τους ευχαριστώ και τους αγαπώ όλους!!

Ήμουν αποφασισμένη απο τη β ‘ λυκείου. Τη σχολή που επιλέγω την είχα στο μυαλό μου από την α’ γυμνασίου. Δεν πιέστηκα πολύ φέτος, διάβαζα με μέτρο. Δεν στερήθηκα, δεν πιέστηκα. Φυσικά κάποιες φορές προτίμησα το διάβασμα απο μια βόλτα έξω. Είχα στο μυαλό μου το στόχο και ήθελα να περάσω εκεί. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν».

Ασημακοπούλου Ξανθή 17.907 (Επιστήμες Υγείας)

«Είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Ήταν μια προσπάθεια πολλών ετών, η οποία επιβραβεύτηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για την αρωγή τους. Συγκεκριμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φυσικό κ. Γιώργο Ηλιόπουλο και τον Χημικό κ. Γιάννη Κουτρουμάνο απο το φροντιστήριο Άνοδος, την Βιολόγο κα Ράνια Χορτάτου από το φροντιστήριο Ορόσημο και τη Φιλόλογο κα. Ιωάννα Βλάσση απο το φροντιστήριο Άλμα. Συνάμα θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την πολύτιμη στήριξη τους».

Προκόπος Άγγελος 16.732 (Σχολές Υγείας)

«Μια χρονιά γεμάτη, απαιτητική μεν αλλά κύλησε πολύ ομαλά. Έχοντας ένα πρόγραμμα και τηρώντας το μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί. Χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και ιδίως στους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Άνοδος, που ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι και στέκονταν κάθε στιγμή στο πλευρό μας».

Αστερής Αθανάσιος 16.428 (Θετικών Σπουδών)

«Ήταν μια μεγάλη δοκιμασία που έφτασε στο τέλος της. Νιώθω ότι οι προσπάθειές μου τόσα χρόνια επιτέλους θα ανταμειφθούν. Τα αποτελέσματα με δικαιώνουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την υποστήριξη που μου παρείχαν τόσα χρόνια στην προσπάθειά μου και τους καθηγητές μου στο σχολείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιάννη Κουτρουμάνο, καθηγητή Χημείας της Ανόδου, με του οποίου τη βοήθεια έφτασα πολύ ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθηγητή μου στα Μαθηματικά κ. Δημήτρη Χρυσανθόπουλο, καθηγητή της Ανόδου, για τις προσπάθειες που καταβάλαμε εδώ και πολύ καιρό. Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές μου για τις άοκνες προσπάθειές τους».

Μανιάτης Νίκος 16.047 (Θετικών Σπουδών) 3ο ΓΕΛ Πύργου

Maniatis

«Είμαι αρκετά χαρούμενος με τους βαθμούς μου γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι όλων των ετών. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που στάθηκε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Άνοδος: Σοφία Βούρτση, Γιώργο Ηλιόπουλο, Γιάννη Κουτρουμάνο, Οδύσσεια Χιώτη, Αλέξανδρο Λίμουρα, Δημήτρη Χρυσανθόπουλο και Ζωή Βούρτση».

Πετρόγιαννης Αθανάσιος 15.754 (Θετικών Σπουδών)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιτυχία μου. Είναι το αποτέλεσμα πολύχρονης προσπάθειας. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα την οικογένειά μου που στάθηκε δίπλα μου στον αγώνα αυτό, τους καθηγητές του σχολείου μου και του φροντιστηρίου Άνοδος: Γιάννη Κουτρουμάνο (Χημείας), Ηλιόπουλο Γιώργο και Βούρτση Σοφία (Φυσική) και τους καθηγητές μου στην Έκθεση και τα Μαθηματικά».

Μπακόπουλος Διονύσης 13.040 (Θετικών Σπουδών)

«Τα θέματα ήταν απαιτητικά, μεγάλου όγκου και απαιτούσαν μεγάλη συγκέντρωση. Οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο Άνοδος συνέβαλαν πολύ στην κατανόηση των απαιτούμενων γνώσεων, αλλά περισσότερο με στήριξαν και με βοήθησαν δίνοντάς μου εφόδια που θα φανούν χρήσιμα στην υπόλοιπη ζωή μου. Γι’ αυτό τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτή η χρονιά θα μείνει και θα τη θυμάμαι πάντα».

Sites του Ομίλου

28ης Οκτωβρίου 1 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.