LIVE

as koryfis 2020

kontoxristos 1520x250

hairthecity 755x150  sotiropoulos skoubouri vets

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

28|08
2019
08:20

Ηλεία: Εκατοντάδες χαμόγελα ικανοποίησης για τις Πανελλαδικές

Αυξημένος ήταν ο αριθμός των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ηλεία μετά τις Πανελλαδικές του 2019, παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν σε πολλά μαθήματα. Στο νομό καταγράφηκαν πολλές πρωτιές με τους νέους φοιτητές μας να πετυχαίνουν στην είσοδό τους στην σχολή της προτίμησής τους, στην πρώτη ή σε πολύ υψηλή θέση.

Ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία Νίκος Δαμασκόπουλος, (3ο ΓΕΛ Πύργου) απο την αρχή είχε βάλει στόχο την είσοδό του στο Πυροσβεστικό Σώμα, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του. Με 19.554 μόρια που συγκέντρωση αυτό ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο απο την πρώτη στιγμή. Η ανακοίνωση των βάσεων απλά επιβεβαίωσε το αναμενόμενο και εισέρχεται πρώτος στην Σχολή Ανθυποπυραγών έχοντας σκοπό να γίνει ένας καλό αξιωματικός σε ένα Σώμα με μεγάλες απαιτήσεις.

Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος από το ΓΕΛ Λεχαινών και με 19.394 μόρια πέτυχε την είσοδό του στην Σχολή Ικάρων (ΣΜΑ) Μηχανικοί ως πρώτος.

Πρώτος στην Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. μια σχολή με υψηλή βάση και μεγάλη ζήτηση, εισήλθε ο Θανάσης Θανάσουλας από τη Βάρδα με 19.194 μόρια.

Δηλώσεις επιτυχόντων

Αναστασία Λάττα 1ο ΓΕ.Λ. Πυργου - Ιατρική Ιωαννίνων

Latta2

"Ανέκαθεν η ιατρική ήταν η επιστήμη που μου κέντριζε το ενδιαφέρον. Σήμερα, λοιπόν, βλέπω το όνειρό μου να πραγματοποιείται και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό. Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως οφείλω στην οικογένειά μου που με στήριζε και με στηρίζει σε κάθε μου βήμα. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη στα παιδιά που ακολουθούν".

Πετρόγιαννης Αθανάσιος 3ο Λύκειο Πύργου - Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) Αθήνα

Petrogiannis

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί ήταν η πρώτη μου επιλογή, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, ωστόσο κάποιος μαθητής με πρόγραμμα και κάνοντας σωστές επιλογές στο θέμα του διαβάσματος μπορούσε πιστεύω να ανταπεξέλθει σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Για μένα πρέπει να απομυθοποιηθεί λίγο όρος πανελλαδικές, γιατί πιο πολύ αγχώνει τον μαθητή παρά του δίνει την ευκαιρία να μπορέσει να μπει στη σχολή που επιθυμεί ο ίδιος. Χωρίς πιστεύω ότι συμβολή της οικογένειας μου, του φροντιστηρίου αλλά και την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας δεν θα μπορούσα να πετύχω το στόχο μου. Δεν μπορώ να πω ότι στερήθηκα ιδιαίτερα πολλά πράγματα, έβγαινα κάθε Σαββατοκύριακο, βρισκόμουν και με τους φίλους μου απλώς όταν καθόμουν να διαβάσω διάβαζα. Ισως στερήθηκα εξόδους βραδινές, γυρνούσα νωρίς σπίτι, αλλά τώρα ζωάρα…"

Γιαννακοπούλου Μαριτίνα 4ο Λύκειο Πύργου - Ιατρική Αθηνών

Giannakopoulou

“Είναι η πρώτη μου επιλογή και είμαι γι’αυτό πάρα πολύ χαρούμενη. Προσπάθησα, διάβασα και το αποτέλεσμα ήταν η ανταμοιβή των κόπων μου. Διάβασα αρκετά, αλλά ήταν μόνο μία χρόνια και πέρασε. Στην τρίτη λυκείου καλώς η κακώς χρειάζεται να κάνεις κάποιες θυσίες  αλλά αξίζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια, τους καθηγητές μου στο 4ο Λύκειο Πύργου αλλά και τον κ. Γιάννη Κουτρουμάνο και τον κ. Αντώνη Βγενόπουλο απο το φροντιστήριο «Άνοδος». Επίσης τους καθηγητές μου στην βιολογία και στην έκθεση που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει”.

Αστερής Θανάσης 4ο Λύκειο Πύργου - Μαθηματικό 4ος σε σειρά κατάταξης

Asteris

“Ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό. Η χρονιά που πέρασε ήταν απαιτητική για όλους αλλά η ανταμοιβή έρχεται στο τέλος. Αισθάνομαι ατελείωτη χαρά, δε νιώθω κάτι άλλο. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους φίλους μου που πέρασαν. Βέβαια πρέπει να πω ότι δεν είναι το τέλος του κόσμου για όποιον δεν πέρασε. Οι θυσίες που έκανα ήταν, ότι δεν έβγαινα όσο θα ήθελα, δεν μπορούσα να αφήσω το διάβασμα να πάω μια βόλτα ή να πάω να παίξω μπάσκετ. Έπρεπε να θυσιάσω αυτές τις χαρές για να διαβάσω. Αλλά πλέον τώρα έχω όλο το χρόνο να παίζω όσο μπάσκετ θέλω και να βγαίνω όσες βόλτες επιθυμώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν προς έναν τους καθηγητές που με βοήθησαν όλη αυτή τη χρονιά αλλά και την οικογένειά μου. Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς αυτούς”.

Τζουάνος Δημήτρης 2ο Λύκειο Πύργου - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στα όπλα

Tzouanos

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είναι η δεύτερη χρονιά που δίνω πανελλήνιες. Μετά από δύο δύσκολα χρόνια κατάφερα να ικανοποιήσω το στόχο μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου. Ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά και τα θέματα ήταν δύσκολα όμως είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος για τον εαυτό μου που τα κατάφερα. Έκανα αρκετές θυσίες για να τα καταφέρω"

Παναγιωτακόπουλος Γιώργος 3ο λύκειο Πύργου - Μαθηματικό Πατρών 9ος

Paangiotakopoulos

“Όλη τη χρονιά διάβαζα σκληρά, με συγκεκριμένο πρόγραμμα, έμεινα εκτός του αθλητισμού που αγαπούσα τόσο πολύ και έκανα πρωταθλητισμό. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν και με στήριξαν όλη αυτή τη χρονιά. Τα δύο από τα τέσσερα μαθήματα ήταν απαιτητικά, ιδιαίτερη η φυσική και η χημεία στην θετική κατεύθυνση. Έβγαινα σπάνια, προτιμούσα τις ώρες που θα ήμουνα έξω να κάτσω και να διαβάσω, παρά να τις σπαταλήσω για έναν καφέ. Διάβαζα την ημέρα τουλάχιστον πέντε με 6 ώρες".

Τι σχολίασαν οι εκπρόσωποι των φροντιστηρίων

Kaisaris

Ο Γιώργος Καίσαρης, ιδιοκτήτης των “Φροντιστηρίων Καίσαρης”, ανέφερε σε δηλώσεις του στο ilialive.gr ότι “…ανακοινώθηκαν οι βάσεις για την εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σε γενικές γραμμές παρουσιάστηκε πτώση σε όλες σχεδόν τις σχολές ακόμα και στις υψηλόβαθμες. Συγκεκριμένα στις νομικές και ιατρικές σχολές κατά 100 με 200 μόρια, στις πολυτεχνικές κατά 200 με 300, ενώ τέλος στις σχολές των μαθηματικών η πτώση κυμάνθηκε από 500 μέχρι 1000 μόρια. Άνοδος σημειώθηκε στις σχολές πληροφορικής, το οικονομικό καθώς και στις Αστυνομικές των αξιωματικών. Οι καθηγητές των φροντιστηρίων Καίσαρης εύχονται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχόντες”.

Koutroumanos

Ο Γιάννης Κουτρουμάνος από το φροντιστήριο “Άνοδος”, σημείωσε ότι “… είναι ημέρα χαράς για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που είδαν να επιβραβεύονται οι προσπάθειές τους. Το χαρακτηριστικό των φετινών βάσεων, είναι ότι παρουσιάζουν μεγάλη πτώση σε αρκετές σχολές και αυτό οφείλεται στην αυξημένη δυσκολία των θεμάτων σε αρκετά μαθήματα. Θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους και να ευχηθώ καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Σαν φροντιστήριο άνοδος είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τους μαθητές μας και τις επιτυχίες τους, διότι οι περισσότεροι πέτυχαν τους στόχους τους”.

Gkika

Η Κωνσταντίνα Γκίκα από τα φροντιστήρια “Ορόσημο - Θαλής” τόνισε ότι “… είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα των μαθητών μας. Τελικά αποδείχτηκε ότι η ανακοίνωση των βάσεων διαδραματίζει τον καθοριστικό ρόλο και όχι οι βαθμολογίες των εξετάσεων του Ιουνίου. Έτσι, οι μαθητές μας κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της επιλογής τους. Τα χαμόγελα της επιτυχίας τους αποτελούν την δική μας ικανοποίηση και μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος για τη νέα σχολική χρονιά. Οι καθηγητές των φροντιστηρίων ‘’ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ’’ εύχονται σε όλους τους μαθητές καλές σπουδές! Τα καλύτερα έρχονται!”.

Σχετικά Άρθρα

Sites του Ομίλου

28ης Οκτωβρίου 1 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.