LIVE

 

Αφιέρωμα Κατοικία - Καλοκαίρι 2022

as koryfis 2022

bougatsa pasa 755x150 0122 skoutas eshop
hairthecity 755x150 praxitelis anastasopoulos 750x150 1021
Φροντιστήριο Θεμέλιο agrotax osde

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

10|07
2021
08:13

Ηλεία: Μιλούν οι πρωταγωνιστές των Πανελλαδικών

Εκατοντάδες μαθητές στην Ηλεία είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο με την επίδοσή τους βρίσκονται κοντά στην σχολή της επιθυμίας τους και ετοιμάζονται για να κάνουν πράξη τα όνειρά τους.

Εμείς να ευχηθούμε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλές σπουδές και κάθε επιτυχία και ευτυχία στη ζωή τους.

Για όλους υπάρχουν και δεύτερες ευκαιρίες και πολλαπλές επιλογές που με υπομονή και επιμονή μπορούν να επιτύχουν....

Στάμος Παναγιώτης - 18.802 μόρια (1ο ΓΕΛ Πύργου)

Stamos“Ο αρχικός μου στόχος είναι η Ιατρική αλλά σαν εναλλακτικές είναι η Φαρμακευτική και η Εργοθεραπεία. Αν και ακούγεται τετριμμένο θεωρώ ότι το πρόγραμμα είναι το Α και το Ω στη διαδικασία των πανελληνίων και στην προετοιμασία. Έκανα θερινή προετοιμασία όλο το καλοκαίρι κανονικά διάβαζα αρκετές ώρες, το πήρα από την αρχή σοβαρά κι αυτό συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό και η ατομική προσπάθεια, δεν αρκούν πάντα οι οδηγίες από τους καθηγητές, ο μαθητής θα πρέπει να το αναζητάει και μόνος του και βέβαια ο παράγοντας τύχη στις Πανελλήνιες είναι κι αυτός αρκετά σημαντικός. Αν και είχα μία ατυχία στην Χημεία ευτυχώς δεν μου κόστισε αρκετά και κατάφερα και σημείωσα αυτήν την βαθμολογία”.

 

 

 

Μαυρομάτη Μαρίνα - 18768 μόρια (1ο ΓΕΛ Πύργου)

mauromati marina“Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έγραψα τόσο καλά, δεν το περίμενα, μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα πολύ άγχος για το πως θα τα πάω, αν θα γράψω καλά η αν δεν θα γράψω. Ήταν μία δύσκολη χρονιά γενικότερα δεν ήταν ευχάριστο, είχε πολύ κόπο και πολύ διάβασμα αλλά τώρα νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν γιατί είναι πολύ μεγάλη χαρά που έχω πάρει σήμερα… Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποια σχολή θέλω να ακολουθήσω έχω στο νου μου όμως την οδοντιατρική και την κτηνιατρική που λογικά της πιάνω αυτές τις σχολές οπότε τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να επιλέξω. Από εκεί και ύστερα όμως θα δω σε ποια θα καταλήξω… Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτον το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και ειδικότερα τον κ. Γιάννη Κουτρουμάνο και την κ. Ιωάννα Λυμπεροπούλου, Την καθηγήτρια της Έκθεσης μου και τον καθηγητή της Βιολογίας μου, ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον Φυσικό μου που εδώ και πολλά χρόνια μου έχει σταθεί πολύ και του χρωστάω ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μου. Την οικογένειά μου επίσης που μου στάθηκαν όσο μπορούσαν αλλά και τους καθηγητές του σχολείου μου”.

 

 

Περικλής Μικελής - 18724 μόρια (1ο ΓΕΛ Πύργου)

mikelis periklis“Άρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που ήταν το μεγαλύτερο μου στήριγμα με όλες τις θυσίες που έκαναν για να έχω τα πάντα και να μη μου λείψει τίποτα όλη την χρονιά. Ήταν δίπλα μου και στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές όπως και στην καραντίνα όπου το διάβασμα ήταν πολύ δύσκολο, τον παππού μου και την γιαγιά μου που ακόμα κι αυτοί βοήθησαν στο διάβασμα, την κοπέλα μου για την κατανόηση που έδειξε όλη τη χρονιά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα γιατί έπιασαν τόπο οι προσπάθειες και οι κόποι όλης της χρονιάς. Σίγουρα ήθελε πρόγραμμα όπως άλλωστε λένε όλοι, ήθελε επιμονή και υπομονή ταυτόχρονα, είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση, γιατί βλέπεις τα ξενύχτια και τις στερήσεις όλης της χρονιάς να έχουν ένα αποτέλεσμα. Πρώτος μου στόχος είναι η Γυμναστική Ακαδημία στην Θεσσαλονίκη που θεωρώ ότι τον έχω φτάσει. Μου αρέσει που βλέπω επίσης τους ανθρώπους που με βοήθησαν, που είναι χαρούμενοι και αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη χαρά για μένα. Θα ήθελα όμως να πω ακόμα για τους φίλους μου που δεν πήγαν τόσο καλά, ότι δεν πρέπει να στεναχωριούνται γιατί η ζωή δε σταματά ποτέ και κάθε εμπόδιο είναι για καλό”.

 

 

Γαρυφαλιά Κοκαλιάρη - 18568 μόρια (1ο ΓΕΛ Πύργου)

Kokkaliari filia“Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, ήθελε πολλή υπομονή, δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τώρα στοχεύω στην ιατρική, ήταν η δεύτερη χρονιά που έδινα είμαι ήδη φοιτήτρια στην φαρμακευτική Πάτρας. Κυρίως με την ενθάρρυνση της μητέρας μου και την υποστήριξη της αποφάσισα να ξανά δώσω για να μην εγκαταλείψω αυτό το όνειρο μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που όχι μόνο με υποστήριξε αλλά και άντεξε τα νεύρα, την γκρίνια και όλα τα συναφή αυτή την περίοδο. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και στον αδερφό μου για όλη του για την δική του επιτυχία στις πανελλαδικές γιατί εξεταζόταν κι εκείνος και να του πω συγχαρητήρια επίσης που άντεξε όλη αυτή την ψυχολογική πίεση και βγήκε νικητής”.

 

 

 

 

Μαρία Μικελοπούλου - 18.446 μόρια (1ο ΓΕΛ Πύργου)

mikelopoulou“Βασικά ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, όταν είδα τα μόρια ενθουσιάστηκα. Με βοήθησε αρκετά και η καραντίνα γιατί δεν έβγαινα πολύ, κλείστηκα στο σπίτι και έφτιαξα το πρόγραμμά μου, με αποτέλεσμα να διαβάζω πιο συστηματικά. Από μικρή ήθελα να ακολουθήσω την Ιατρική. Περιμένω όμως τώρα να δω και τα στατιστικά γιατί από ότι λένε θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις. Οπότε αν καταφέρω να πιάσω μία από τις Ιατρικές σχολές θα είμαι τρισευτυχισμένη”.

 

 

 

 

 

Ειρήνη Μάκοβετς - 17964 μόρια - (1ο ΓΕΛ Πύργου)

Makovets Eirini“Συγκέντρωσα 17964 μόρια και θέλω οδοντιατρική. Είμαι αρκετά χαρούμενη με τα μόρια που έπιασα, θεωρώ ότι θα μπορούσα να τα έχω πάει και λίγο καλύτερα αλλά πιστεύω ότι είμαι μέσα στο στόχο μου και αυτό μετράει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους καθηγητές, τον καθηγητή της Φυσικής της Χημείας, της Βιολογίας και της Έκθεσης που μου συμπαραστάθηκαν σε όλο αυτό τον αγώνα και ήταν μαζί μου σε όποια απορία κι αν είχα με βοήθησαν πάρα πολύ. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα έχω καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενη που τους είχα σε αυτήν τη διαδικασία”.

 

 

 

 

 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος 17.557 μόρια - (1ο ΓΕΛ Πύργου)

spiliopoulos dim“Αρχικά είμαι ανάμεσα σε δύο τμήματα της ίδιας σχολής, της ΑΣΟΕΕ. Είμαι ανάμεσα στο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και στο Λογιστικών και Χρηματοοικονομικών. Γενικά είμαι ικανοποιημένος, φέτος επειδή κυμάνθηκε πολύ χαμηλά η βαθμολογία στην έκθεση και η έκθεση ήταν το μοναδικό μάθημα που με έριξε, είμαι και εκεί ικανοποιημένος αν και δεν θα περίμενα αυτή την βαθμολογία πριν από δύο μήνες, είναι χαμηλή για μένα αλλά για φέτος είναι ψηλά. Οπότε αφού περνάω εγώ είμαι εντάξει.  Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, εμένα το σχολείο με βοήθησε που ήταν κλειστό, γιατί είχα περισσότερο χρόνο για διάβασμα, χρόνο που δεν θα είχα. Με τους καθηγητές μου όμως σε φροντιστηριακό επίπεδο, η προετοιμασία μου ήταν πιο δύσκολη. Υπήρχαν πολλές φορές τεχνικά προβλήματα στην σύνδεση κι άλλα τέτοια πράγματα που δεν μας διευκόλυναν. Όπως και να έχει όμως, εγώ είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου και θα ήθελα να πω ότι οι μόνες εξετάσεις που δεν θα πρέπει να βγαίνουν θετικές είναι άλλες…”.

 

 

Μαρία Χρονοπούλου - 18696 μόρια (1ο ΓΕΛ Πύργου)

Xronopoulou Maria“Προτιμώ την Ψυχολογία Αθήνας, βέβαια ερευνώ και τη Νομική γιατί κι αυτή μου αρέσει καθώς νομίζω ότι την πιάνω με τα μόριά μου. Βέβαια η κλήση μου νομίζω είναι η Ψυχολογία. Ήταν σίγουρα μία πολύ δύσκολη χρονιά με πολύ διάβασμα και ήταν φυσιολογικό βέβαια αυτό. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενη και λίγο σοκαρισμένη δεν πήγαν όλοι όπως ήθελαν και έχω επηρεαστεί. Αισθάνομαι όμως πολύ χαρούμενη γιατί έχω πιάσει τη σχολή που ήθελα και ευελπιστώ σε ένα πολύ ωραίο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω στην έκθεση τις καθηγήτριες μου την κα Μαίρη Αθανασοπούλου και την κα Ράνια Κιούλου. Στην Ιστορία την κα Ελένη Κακάμπουρα, στα Αρχαία την κα Γιάννα Σεφερλή και στην Κοινωνιολογία την κυρία Λέντζιου Έφη”.

 

 

 

 

Σωτήρης Θεοδωρόπουλος  - 18274 μόρια (3ο ΓΕΛ Πύργου)

"Θεωρώ ότι ο βαθμός που έγραψα είναι παράγοντας πολλών παραγόντων  τόσο της δικής μου προσπάθεια όσο και της βοήθειας που είχα από την οικογένεια μου και από τα φροντιστήρια. Νομίζω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά όσο αφορά την προετοιμασία μου τόσο τον τελευταίο χρόνο όσο και πιο πριν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, τα φροντιστήρια Mathisis και Άλμα που με βοήθησαν όσο γίνεται. Πρώτη σχολή που θα δηλώσω είναι διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας, τμήμα της ΑΣΟΕ. Ετοιμάζομαι για την Αθήνα για τις σπουδές μου εάν βέβαια δεν υπάρξει πάλι lockdown".

Παναγιώτης Ραφαήλ Μικελόπουλος - 18698 μόρια (4ο ΓΕΛ Πύργου)

Panagiotis Mikelopoulos 4o GEL Pirgou“Ήταν μία όντος δύσκολη χρονιά και λόγω της καραντίνας λόγω κυρίως ψυχολογικής πίεσης, ωστόσο εγώ λόγω του ότι περάσαμε πολλές ώρες στο σπίτι και με τα διαδικτυακά μαθήματα βρήκα περισσότερο χρόνο για διάβασμα. Κατά κάποιο τρόπο το εκμεταλλεύτηκα αυτό αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό πρέπει να έχεις ένα στόχο και να θες να πετύχεις το στόχο σου. Ο δικός μου στόχος είναι η Ιατρική και αναμένω την ανακοίνωση των βάσεων. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τους καθηγητές μου που στήριξαν την προσπάθεια μου”.

 

 

 

 

 

Δημήτρης Δημητρακόπουλος - 19014 μόρια (4ο ΓΕΛ Πύργου)

Dimitris DimitropoulosΉταν η δεύτερη φορά που έδωσα Πανελλαδικές συνεπώς υπήρχε και η εμπειρία. Εν μέσω πανδημίας δεν ήταν ότι ποιο εύκολο να δώσεις εξετάσεις καθώς τα μαθήματα δεν έγιναν δια ζώσης αλλά μέσω διαδικτύου κάτι το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο. Πρώτη σχολή προτίμησης μου θα είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός απλά δεν έχω κατασταλάξει για το εάν η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Αθήνα ή η Πάτρα. Τα όνειρα για τις σπουδές είναι πολλά αλλά ελπίζουμε ότι ο κορωνοϊός να μας αφήσει να τα κάνουμε πραγματικότητα.
 

 

 

 

 

Κώστας Γερακάρης - 17290 (4ο ΓΕΛ Πύργου)

Gerakaris Konstantinos“Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου, τα φροντιστήρια Ορόσημο - Θαλλής και Θεμέλιο και την κα Γιάννα.
 

 

 

 

 

 

 

Χρήστος Γιαννόπουλος - 17382 μόρια (4ο ΓΕΛ Πύργου)

GIANNOPOULOS XRISTOS 4o GEL Pirgou“Είμαι πολύ συγκινημένος για αυτή μου την επιτυχία δεδομένου ότι έδινα για δεύτερη φορά. Ευχαριστώ τους γονείς και τους καθηγητές μου και θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε εκείνους που δεν πέτυχαν το στόχο τους ότι υπάρχει η δυνατότητα να προσπαθήσουν και πάλι. Πρώτη μου επιλογή θα είναι Πυροσβεστική”.

 

 

 

 

 

 

Μαρία Μουρούτη - 17398 μόρια (4ο ΓΕΛ Πύργου)

Maria Mourouti“Ένα κουραστικό και  δύσκολο ταξίδι με πρωτόγνωρες συνθήκες και καινούρια εμπόδια έφτασε στο τέλος του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο " Άνοδος" που στάθηκαν στο πλευρό μας και μας βοήθησαν να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μάχη με περίσσιο θάρρος και αισιοδοξία. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το 4ο Γενικό Λύκειο Πύργου που για 3 ολόκληρα χρόνια  σμίλεψαν τις προσωπικότητες μας με ηθικές αρετές και αυτοπεποίθηση και μας δίδαξαν πως τα όνειρα και η αξίας μας δεν καθορίζονται από βαθμούς και μόρια.Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους γονείς μου, Μιχάλη και Έλλη Μουρούτη καθώς και τον αδελφό μου, Βαγγέλη Μουρούτη, που πίστεψαν σε μένα τις στιγμές που εγώ με αμφισβητούσα”.

 

 

 

Μαρία Χρονοπούλου - 18453 μόρια (4ο ΓΕΛ Πύργου)

Xronopoulou Maria“Είναι γεγονός ότι η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη και απαιτούσε θυσίες όλα όμως ξεπερνιούνται με πρόγραμμα, επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία. Νοιώθω ιδιαίτερα ανακουφισμένη για το αποτέλεσμα και ευελπιστώ σε ένα ευοίωνο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές του 4ου Γενικού λυκείου, της “Ανόδου” και την οικογένεια μου”.

 

 

 

 

 

 

Παναγιώτα Χρονοπούλου - 18100 μόρια (4ο ΓΕΛ Πύργου)

Xronopoulou panagiota“Έγραψα 18.100 μόρια, θεωρώ πως έχω περάσει στη σχολή που ήθελα, θα ήθελα να περάσω στην Ψυχολογία Πάτρας αλλά όπου και να πάω είμαι εξίσου ευχαριστημένη. Σήμερα έλαβαν τέλος οι αγωνίες μας για τις πανελλαδικές εξετάσεις, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα και για τον λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο Άνοδος. Την κα Σεφερλή Ιωάννα την κα Λέντζου Έφη και την κα Κάπουρα Ελένη για την βοήθεια σε αυτό το δύσκολο αγώνα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το 2ο λύκειο Πύργου όπως επίσης και τους συμμαθητές μου και την οικογένειά μου για την συμπαράσταση και την διαρκή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστώ το θεό που με οδήγησε σε αυτή την επιτυχία. Τα θέματα δεν μπορώ να πω ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολα, κάποια ήταν βατά κάποια όχι, ευτυχώς όμως δεν είχα άγχος και θεωρώ ότι κατάφερα να πετύχω αυτό που ήθελα”.

 

 

 

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος - 19670 μόρια (2ο ΕΠΑΛ Πύργου)

sotiropoulos2“Θα ήθελα να συγχαρώ αρχικά όλους τους συνυποψήφιους μου για την προσπάθεια ανεξάρτητος αποτελέσματος Ήταν ομολογούμενος μια δύσκολη χρονιά για όλους μας είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές σε όλη τη σχολική διαδρομή . Ιδιαιτέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Λαμπρόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια στα μαθήματα ειδικότητας ,τον μαθηματικό μου και την κυρία Πολιτοπούλου Δήμητρα για τη βοήθεια στα Νέα Ελληνικά  .Οι κόποι μου μου απέφεραν μια υψηλή βαθμολογία  και οι στόχοι μου είναι η Ιατρικές  σχολές και η μοριακή βιολογία οπού θα μου δώσουν τις βάσεις για μια πορεία στην ερευνά τις ιατρικής επιστήμης ”.

 

 

 

 

Νίκος Κωστόπουλος - 18705 μόρια (2ο ΕΠΑΛ Πύργου)

Kostopoulos nikos“Έγραψα 18.705 μόρια, πήγαινα στο ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας και στόχευα για οδοντιατρική. Πιστεύω ότι οριακά περνάω στη σχολή που θέλω αλλά σίγουρα στη σχολή της φυσιοθεραπείας. Τα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα σε σχέση με τα προηγούμενα της πενταετίας. Με πρόγραμμα όμως πιστεύω ότι γίνονται όλα. Ευχαριστώ το φροντιστήριο και όλους τους δασκάλους που ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή την πορεία μου και εύχομαι και στα επόμενα παιδιά τον επόμενο χρόνο να πετύχουν και αυτά τον στόχο τους”.

 

 

 

 

 

Γεωργία Γκιώνη - 18.970 μόρια (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

gkioni“Θέλω να περάσω Ιατρική και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που αυτή τη δύσκολη χρονιά κατάφερα και συγκέντρωσα τέτοια βαθμολογία, γιατί η τηλεκπαίδευση ήταν κάτι πολύ δύσκολο για όλους μας. Δεν υπήρχε άμεση επαφή με φίλους και καθηγητές και το διάβασμα έτσι ήταν ακόμη δυσκολότερο”

 

 

 

 

 

 

Λαμπρινή Αρβανίτη - 18.758 μόρια (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

arvaniti“Είμαι πολύ χαρούμενη και κυρίως ανακουφισμένη βλέποντας πως η προσπάθειά μου, μου έφερε το αποτέλεσμα που ήθελα. Η χρονιά αυτή ήταν διαφορετική και δύσκολη, όμως με τη στήριξη και τη βοήθεια της οικογένειάς μου, των καθηγητών του σχολείου μου και φυσικά των καθηγητών μου κ. Χρήστου Μπιτσάκου και των καθηγητών κ. Πέτρου Θεοδωρόπουλου, κ. Σωτήρη Γκρίλλα και κ. Κώστα Τζινιέρη από το φροντιστήριο «Ιδιαίτερο» συγκέντρωσα αυτά τα μόρια. Στόχος μου είναι τα οικονομικά τμήματα της ΑΣΟΕΕ”.

 

 

 

 

 

Αγγελική Τσόπελα - 18.517 μόρια (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

tsopela«Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πέτυχα το στόχο μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν έπειτα όμως από πολύ προσπάθεια και καλή οργάνωση. Η πρώτη μου επιλογή θα είναι το τμήμα των Χημικών Μηχανικών στο Ε. Μ. Π. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα το Θεό γιατί μου έδωσε δύναμη, την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τον πατέρα μου που είχε αναλάβει την προετοιμασία μου στα Μαθηματικά, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που με στήριξαν».

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος - 18.245 μόρια (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

konstantopoulos“Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχω σφραγίζει την πρώτη μου επιλογή το τμήμα πληροφορική στο ΟΠΑ. Ήταν μια δύσκολη χρόνια, η πολύμηνη καραντίνα μας επηρέασε όλους, χάσαμε την ρουτίνα και το πρόγραμμα μας, παρόλα αυτά με την βοήθεια των καθηγητών μου από το φροντιστήριο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ και τον μαθηματικό μου κ. Τάγιο από το φροντιστήριο ΕΞΕΛΙΞΗ κατάφερα να βγάλω το 100% του εαυτού μου”.
2ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

 

 

 

 

 

Νίκη Νικολοπούλου - 19.001 μόρια (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

nikolopoulou“Νοιώθω αρκετά ευχαριστημένη. Οι κόποι μου ευοδώθηκαν. Είχα δουλέψει αρκετά και περίμενα όσο να ‘ναι τα αποτελέσματα αυτά. Πιστεύω ότι θα πιάσω τη σχολή που θέλω που είναι η Ιατρική Πατρών. Ελπίζω όλα να πάνε κατ’ ευχήν. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και τους γονείς μου για την στήριξη που μου έδωσαν και ελπίζω όλα να πάνε όπως τα θέλω”.
 

 

 

 

 

 

Βασίλης Βασιλόπουλος - 18.009 μόρια (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

vasilopoulos“Χαίρομαι πάρα πολύ. Είμαι ευτυχισμένος για αυτή την επίδοση. Αισθάνομαι ότι οι προσπάθειες μου, απέδωσαν καρπούς. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πατέρα μου, που ως καθηγητής η βοήθειά του ήταν εξαιρετικά σημαντική και ευχαριστώ και την καθηγήτρια μου στο μάθημα της Έκθεσης. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών υπολογίζω ότι περνάω, κυρίως Αθήνα ή Πάτρα και είναι κάτι που ήθελα”.

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Στασινόπουλος - 18,500 μόρια (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

stasinopoulos“Νοιώθω πολύ καλά και χαρούμενος. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο υψηλή βαθμολογία, να και πίστευα ότι είχα πάει πολύ καλά. Λογικά περνάω σε μια από τις πρώτες σχολές προτίμησής μου Στρατιωτική Ιατρική. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, γιατί κατέβαλλα μεγάλη προσπάθεια σε δύσκολη περίοδο με τον κορονοϊό. Είχα παράλληλα και αθλητικές δοκιμασίες, άρα εκτός του διαβάσματος για τα μαθήματα, είχα και προπονήσεις. Όλα καλά όμως”.

 

 

 

 

 

Αθηνά Κουφωλιά - 18450 μόρια (ΓΕΛ Κρεστένων)

Koufolia athina“Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, δικαιώθηκαν οι κόποι πολλών ετών, όλης της σχολικής μου ζωής. Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών που βιώσαμε αυτή την χρονιά. Θέλω να συγχαρώ και όλα τα παιδιά της γενιάς μου, τα οποία κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη σχολή στην οποία θα ήθελα να φοιτήσω αλλά προτιμώ κάποιο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές τόσο του σχολείου μου όσο και των φροντιστηρίων μου καθώς και την οικογένειά μου που συνέβαλαν και με βοήθησαν πάρα πολύ σε αυτό τον αγώνα”.

 

 

 

 

Παναγιώτης Κατσαούνιας - 18.995 μόρια (ΓΕΛ Ανδραβίδας)

katsaounias“Ήταν μια πραγματικά δύσκολη χρονιά. Στοχεύω μάλλον στις Στρατιωτικές Σχολές. Θα δούμε. Ευχαριστώ τον Θεό που τα καταφέραμε αυτή τη δύσκολη χρονιά, ευχαριστώ τους γονείς μου τα αδέλφια μου και φυσικά τους καθηγητές μου στο Λύκειο και το φροντιστήριο”.

 

 

 

 

 

 

Γεώργιος Γούρμος - 18.249 μόρια (ΓΕΛ Βάρδας)

gourmos“Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τους γονείς μου, την οικογένεια μου αλλά και το φροντιστήριο κατεύθυνση για αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα..ήταν μια ιδιαίτερη χρόνια με πρωτόγνωρες δυσκολίες παρόλα αυτά προσπάθησα και πέτυχα τον στόχο που ήθελα..επομένως προορισμός η Αθήνα και η ΑΣΟΕΕ”.

 

 

 

 

 

 

Νικόλαος Πανταζής - 18.047 μόρια (ΓΕΛ Λεχαινών)

pantazis“Ήταν μια πρωτόγνωρη χρονιά για όλους μας με πολλές δυσκολίες, αλλά τελικά πέτυχα τον στόχο μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου, οι οποίοι με βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αφιερώνω την επιτυχία μου στον παππού μου Πανταζή Νικόλαο , που "έφυγε" πρόσφατα από τη ζωή”.

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Coffee Berry