Σιγαλός - Εποχιακά Είδη

Αφιέρωμα Κατοικία 2019

Λιοτρίβι Κουφωλιάς sotiropoulos skoubouri vets

07|11
2019
17:47

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Καλαματιανός: Τα πυρόπληκτα δάνεια βρόχος για πολλές επιχειρήσεις

Τα πυρόπληκτα δάνεια τείνουν να μετατραπούν σε βρόχο για πολλούς συμπολίτες μας.

Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά άμεσα το Νομό μας. Τα δάνεια αυτά είχαν δοθεί με σκοπό την ενίσχυση και την υποστήριξη των πληγέντων συμπολιτών μας, μετά τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Ύστερα, όμως, από την κατάπτωση της εγγύησης του Δημοσίου, πολλοί δανειολήπτες κινδυνεύουν, άμεσα, να βρεθούν αντιμέτωποι με τη μεταφορά του χρέους τους στην εφορία.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι με την υπ’ αριθ. 2/94253/0025/21.12.2018 σχετική απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη, (ΦΕΚ Β’5960/31.12.2018), δινόταν λύση με την οποία επιτρεπόταν η ρύθμιση των ανωτέρω  δανείων. Οποιαδήποτε άρνηση ρύθμισης εκ μέρους των τραπεζών με την εφαρμογή της ανωτέρω απόφασης θα ήταν απολύτως παράνομη.

Είναι χρέος της κυβέρνησης, απέναντι στους συμπολίτες μας που υπέφεραν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, να ασχοληθεί με αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα επιδεικνύοντας τη δέουσα προσοχή. Η οικονομική κρίση αποτέλεσε τροχοπέδη για πολλούς δανειολήπτες, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα πυρόπληκτα δάνειά τους.

Το Νομικό Πλαίσιο υπάρχει και πρέπει να εφαρμοστεί. Ειδάλλως είναι ορατός ο κίνδυνος να έχουμε δυσάρεστες συνέπειες για πολλούς πυρόπληκτους δανειολήπτες της Ηλείας μας. Δυστυχώς, δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας… 


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη