Σιγαλός - Εποχιακά Είδη

Λιοτρίβι Κουφωλιάς sotiropoulos skoubouri vets

05|11
2018
08:20

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Έκθεση "Η πόλη σε κίνηση" στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους - Ορίζοντας Γεγονότων - Εταιρεία πολιτιστικών δράσεων & συμβάντων

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, συνεχίζοντας την δημιουργική αναζήτησή του με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Ορίζοντας Γεγονότων», προχωρά σε μια συνέργια με πρόθεση την προσφορά στον τόπο, αυτή τη φορά βλέποντας τον δημόσιο χώρο σαν μια άλλου τύπου κινηματογραφική αφήγηση. Μέσα από την εικαστική ματιά καλλιτεχνών της Ηλείας και όχι μόνο, απευθύνουν κάλεσμα δημιουργίας με στόχο να πλαισιώσουν και να εμψυχώσουν με δημόσια καλλιτεχνικά έργα την πόλη της Αμαλιάδας.

Η πρόσκληση αφορά σε προτάσεις για μεγάλες τοιχογραφίες, γλυπτά, χρωματικές παρεμβάσεις, αρχιτεκτονικές προτάσεις και άλλα εικαστικά μέσα με σκοπό την ανάδειξη και το ζωντάνεμα του δημόσιου χώρου. Να βάλουμε την πόλη σε κίνηση! Μπορούν να περιλαμβάνουν ζωγραφική, γλυπτική, street art, βίντεο και μακέτες- προτάσεις, που θα δείχνουν τη δυνητική εικόνα της πόλης μέσα από τις εικαστικές και περιβαλλοντικές παρεμβάσεις.

Οι εικαστικές, αρχιτεκτονικές και λοιπές προτάσεις θα παρουσιαστούν ως έκθεση στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας, ως παράλληλη εκδήλωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, από 1 έως 20 Δεκεμβρίου 2018.

Η πρόθεση του Πολιτιστικού Οργανισμού "Ορίζοντας Γεγονότων" και του Διεθνούς Φεστιβάλ είναι να υπερβούμε τους εαυτούς μας, να προσφέρουμε στον τόπο -μας- νόημα, όπως και το αντίστροφο. Να προσφέρουμε τόπο στο νόημα.

Ο Ορίζοντας Γεγονότων μπορεί να αποστείλει φωτογραφικό υλικό στους ενδιαφερόμενους και βέβαια να εργαστεί μαζί με τους καλλιτέχνες για την –σε δεύτερο χρόνο– υλοποίηση των προτάσεων. Οι εικαστικές, αρχιτεκτονικές και λοιπές προτάσεις θα παρουσιαστούν ως έκθεση στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας, ως παράλληλη εκδήλωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, από 1 έως 20 Δεκεμβρίου 2018.

Οι προτάσεις μπορούν να περιλαμβάνουν ζωγραφική, γλυπτική, street art, βίντεο και μακέτες- προτάσεις, που θα δείχνουν τη δυνητική εικόνα της πόλης μέσα από τις εικαστικές και περιβαλλοντικές παρεμβάσεις.

Επικοινωνία
Όποιοι καλλιτέχνες – και όχι μόνο– ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με έργα τους ή όποια άλλη σχετική εικαστική πρόταση μπορούν να επικοινωνήσουν έως 15 Νοεμβρίου στο τηλ.: 6976689670 (απογευματινές ώρες) και να στείλουν φωτογραφίες των έργων στα e-mails:
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη