Σιγαλός - Εποχιακά Είδη

Λιοτρίβι Κουφωλιάς sotiropoulos skoubouri vets

23|10
2018
09:10

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Μετράμε αντίστροφα… για το φεστιβάλ κινηματογράφου για παιδιά και νέους

 Ξεκινά η 21η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους - Λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για κριτικές επιτροπές και εργαστήρια

Εκπνέει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των μαθητών των σχολείων της Ηλείας, για την συμμετοχή τους στις Κριτικές Επιτροπές και τα κινηματογραφικά εργαστήρια του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και της 18ης Camera Zizanio, που πραγματοποιούνται από την 1η ως τις 8 Δεκεμβρίου στον Πύργο και την Αμαλιάδα.

Η δημόσια κλήρωση θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου, στα γραφεία του Φεστιβάλ, στο Μικρό Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε Ηλείας, από εκπαιδευτικούς, παρουσία μαθητών και εθελοντών του Φεστιβάλ, μέσα από την ηλεκτρονική φόρμουλα που έχει δημιουργήσει και ευγενικά παραχωρήσει στο Φεστιβάλ, ο Αριστείδης Γιαννόπουλος, σύμβουλος Πληροφορικής.

Η κλήρωση θα γίνει ανάμεσα στις αιτήσεις που θα υποβάλλουν οι μαθητές για την συμμετοχή τους στις δράσεις της διοργάνωσης και συγκεκριμένα στην Κριτική Επιτροπή 18ης Camera Zizanio (Ευρωπαϊκό τμήμα), Κριτική Επιτροπή 18ης Camera Zizanio (Ελληνικό τμήμα), Κινηματογραφικά Εργαστήρια, εργαστήριο φωτογραφίας, συντακτική επιτροπή Zizanio News, Κριτική Επιτροπή μυθοπλασίας και animation, Κριτική Επιτροπή Kids ant Docs.

Το αποτέλεσμά της θα γνωστοποιηθεί στον τοπικό τύπο, ενώ το σχετικό πρακτικό θα σταλεί στις διευθύνσεις Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης.

Όσα από τα παιδιά που θα κληρωθούν, δεν προσέλθουν ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσουν τελικά να συμμετέχουν, οι θέσεις τους θα καλυφθούν από τους αναπληρωματικούς που επίσης θα κληρωθούν.

afissa in


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών