andritsou 181025

Παιχνιδόκοσμος

Φροντιστήρια Καίσαρης sotiropoulos skoubouri vets

Βιβλιοχαρτοπωλείο Κορκολής Πελοπόννησος Expo

08|05
2019
08:05

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΔΟΣ

ΕΦΑ Ηλείας: Δημιουργεί βίντεο για την προβολή της Ολυμπίας στο World Heritage Journeys

Στη δημιουργία βίντεο για την προβολή της Ολυμπίας στη ταξιδιωτική διαδικτυακή πλατφόρμα World Heritage Journeys της UNESCO και του National Geographic υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προχωρά η ΕΦΑ Ηλείας.

Ως συνέχεια της πολύ σημαντικής εξέλιξης την οποία η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας χαιρέτισε διοργανώντας σχετική εκδήλωση στα τέλη Σεπτεμβρίου 2018 με την οποία γινόταν γνωστό ότι ο Αρχαιολογικός Χώρος Ολυμπίας συμπεριλήφθηκε από την UNESCO στη νέα ταξιδιωτική της πλατφόρμα «Περιηγήσεις στα Μνημεία της  Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – World Heritage Journeyshttps://visitworldheritage.com/en/eu» ως ένας από τους 34 κορυφαίους  προορισμoύς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΕΦΑ Ηλείας προχώρησε στην ενέργεια αυτη, η οποία έρχεται να ενισχύσει την παρουσία της Ολυμπίας στην ως άνω πλατφόρμα.

Η Εφορεία με το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της παραγωγής βίντεο με την μορφή σποτ μικρής διάρκειας, φιλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα έξυπνα τηλέφωνα  σύμφωνα με τις προδιαγραφές, την τεχνογνωσία και την τελική επιμέλεια της National Geographic για την περαιτέρω προβολή της Ολυμπίας στην ανωτέρω πλατφόρμα και την σχετική καμπάνια παγκόσμιας κλίμακας με σκοπό την προσέλκυση ακόμα μεγαλύτερης μερίδας κοινού και επισκεπτών στην περιοχή. Η Εφορεία μας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας χορηγό του σπότ με τον οποίο συνεργάζεται ώστε να δημιουργηθεί και ένα δεύτερο μεγαλύτερης διάρκειας βιντεο – αφιέρωμα το οποίο θα συμπεριλάβει και άλλα στοιχεία και σημεία ενδιαφέροντος από την ευρύτερη περιοχή για γενική προβολή της Ολυμπίας στο διαδίκτυο και σε οθόνες στα μουσεία μας ή/και σε ανάγκες – εκδηλώσεις του Δήμου Ολυμπίας. Επίσης, ευχαριστίες οφείλονται στον Σύλλογο Ξενοδόχων για την φιλοξενία του συνεργείου της γνωστής εταιρείας Argonauts Productions που έκανε τα γυρίσματα.

Θυμίζουμε ότι η διαδικτυακή αυτή πλατφόρμα, η πρώτη που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην Παγκόσμια Κληρονομιά και στον βιώσιμο περιηγητικό τουρισμό, σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε σε συνεργασία με το National Geographic και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μία από τις βασικές επιδιώξεις του προγράμματος ήταν να προτείνει έναν άλλο τρόπο με τον οποίο μπορούν να ταξιδεύουν οι άνθρωποι, να τους ωθήσει να διαμένουν περισσότερο στους προορισμούς, να αποκτούν εμπειρία του τοπικού πολιτιστικού αποθέματος και του φυσικού περιβάλλοντός του, αλλά και βαθύτερη γνώση και εκτίμηση των αξιών της Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, σε συνεννόηση με τις Κεντρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού συνεργάστηκε με την UNESCO και το National Geographic για περισσότερους από 18 μήνες προκειμένου να δημιουργήσει – αναπτύξει υψηλής ποιότητας και εκπαιδευτικού χαρακτήρα περιεχόμενο (κείμενα, εικόνες κλπ) για την Αρχαία Ολυμπία και την ευρύτερη περιοχή, το οποίο από τον Σεπτέμβριο του 2018 είναι διαθέσιμο στην ανωτέρω πλατφόρμα. 

LOGO OLYMPIA UNESCO WHJ final


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη