LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

01|04
2022
12:47

Πάτρα: «Δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά» - Ο άγνωστος τσακωμός του ζεύγους

Φέρεται η Πισπιρίγκου με τον Δασκαλάκη να πιάστηκαν στα χέρια

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών, ενώ οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για να δοθούν απαντήσεις για το πώς κατέληξαν και οι μικρές Ίριδα και η Μαλένα, η απουσία του πατέρα από τα δημόσια συζητείται έντονα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει σοκαρισμένος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα.

«Δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος και περιμένει να λάβει γνώση κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας προκειμένου να τοποθετηθεί αμέσως μετά», είπε λιτά ο συνήγορός του.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» δημοσιεύει έναν άγριο καβγά ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον σύζυγό της, σε γραφείο της Πάτρας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο καβγάς του ζευγαριού έγινε παρουσία δύο θεσμικών παραγόντων και προκάλεσε ερωτήματα.

Ο Δασκαλάκης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να άφησε υπονοούμενα για την 33χρονη, λέγοντας της ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο».

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους φέρεται να πιάστηκαν στα χέρια.

Αναζητείται συνήγορος για την Πισπιρίγκου

Την ίδια ώρα, άγνωστο παραμένει ποιος θα εκπροσωπήσει την 33χρονη κατηγορούμενη, η οποία αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια την ερχόμενη Δευτέρα.

Ήδη ο Απόστολος Λύτρας και ο δεύτερος δικηγόρος που ανέθεσε η οικογένεια, Νίκος Ιωάννου παραιτήθηκαν από την υπόθεση.

Έντονα ακουγόταν και το όνομα του Αλέξη Κούγια, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν θα αναλάβει ο ίδιος την υπεράσπισή τηςκαθώς έχει άλλες εκκρεμότητες.

Λέων: «Μαλένα και Ίριδα δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια»

Αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα έκανε νωρίτερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων λέγοντας πως οι γιατροί έχουν αποκλείσει τα παθολογικά αίτια.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Λέων: «Υπάρχουν όλα τα στοιχεία και έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες πιθανές αιτίες», «έχουν αποκλειστεί όλα τα παθολογικά και όλα τα γενετικά», «θα δείτε πάρα πολύ σύντομα», σημειώνοντας πως η συνάδελφός του που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει κάνει εξαίρετη δουλειά και δίνει ξεκάθαρες αιτίες θανάτου με όλα τα στοιχεία.

Και συνέχισε λέγοντας:

«Η αιτία θανάτου, -θα δείτε πάρα πολύ σύντομα δεν θέλω να προκαταβάλω ούτε την επιτροπή, ούτε τη συνάδελφο της δεύτερης νεκροτομής, είναι σίγουρη, είναι πολύ καλά δεμένη ειδικά για τη δεύτερη περίπτωση για την Ίριδα. Η ίδια η συνάδελφος έχει κάνει μια εξαίρετη δουλειά παρότι είχε τεχνικές δυσκολίες από πλευράς παθολογοανατομίας, έχει κάνει μια εξαίρετη δουλεία και είμαι βέβαιος ότι θα δώσει μια ξεκάθαρη αιτία θανάτου».

Ανέφερε ακόμη, ότι δεν βρέθηκε κεταμίνη στις εξετάσεις του πρώτου παιδιού και πως η εξέταση έγινε από το ίδιο εργαστήριο, με την ίδια μεθοδολογία και από τους ίδιους επιστήμονες που βρήκαν την εν λόγω ουσία στην εξέταση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πηγή: Cnn.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ