LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

08|08
2022
10:43

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Νέα προθεσμία πήρε ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 22χρονος που συνελήφθη προ ημερών και ομολόγησε τη  γυναικοκτονία της 17χρονης από το Περιστέρι. Ο 22χρονος αναμένεται να απολογηθεί, αύριοΤρίτη. Νωρίτερα έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Το βεβαρημένο ιστορικό και τα διαφορετικά ονόματα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος απασχολεί τις αρχές. Μπλεγμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και σε αιματηρά επεισόδια, ο νεαρός ήταν γνωστός στην αστυνομία, τον οποίο ωστόσο γνώριζε κάθε φορά με διαφορετικό όνομα.

Ο σύντροφος της 17χρονης, πακιστανικής καταγωγής ο οποίος δεν είχε χαρτιά, όταν έπεφτε στα χέρια των αστυνομικών για παράνομες πράξεις, δήλωνε άλλα ονόματα. Στα συστήματα της Αστυνομίας έχουν καταχωρηθεί 2 διαφορετικά ονόματα, 3 διαφορετικά επώνυμα, 3 διαφορετικά πατρώνυμα και 4 διαφορετικά μητρώνυμα.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 22χρονος, όχι μόνο, χρησιμοποιούσε διαφορετικά ονόματα, αλλά δήλωνε και διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης. Άλλοτε ότι είχε γεννηθεί το 1999 και άλλοτε το 2001.

Ο ίδιος έχει ομολογήσει στις Αρχές το έγκλημα, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να παραδοθεί.

Ομολόγησε ότι τη σκότωσε και δεν επρόκειτο να παραδοθεί

«Εγώ την σκότωσα. Εκλεισα με τα χέρια μου το στόμα και τη μύτη τηςΔεν είχα σκοπό να παραδοθώ. Μετά τη δολοφονία, μάζεψα τα πράγματά μου και ήθελα να φύγω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την Ελλάδα», ομολόγησε στις αρχές ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Ξεσπά ο πατέρας

«Ντροπή του στην αγάπη που έδειχνε. Από την αρχή νομίζω τόσο καιρό που είναι μαζί έτσι φάνηκε ότι ήταν αγάπη. Τώρα γιατί το έκανε; Κι εμένα η πρώην γυναίκα μου, μού είπε φύγε από το σπίτι. Τι έπρεπε; Να την σκοτώσω; Δεν ταιριάζουμε; Χωρίζουμε. Δεν φθάνουμε σε αυτό το σημείο», είπε ο πατέρας της 17χρονης Νικολέττας.

Πώς έφυγε εκτός Ελλάδας ο δράστης

Σχεδόν εξ αρχής οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχαν φτάσει στο συμπέρασμα ότι ο 22χρονος ήταν ο δράστης του εγκλήματος, καθώς όχι μόνο εξαφανίστηκε μετά το έγκλημα αλλά παρόλο που έμενε μαζί με την 17χρονη, άφησε τα κλειδιά του μέσα στο διαμέρισμα στο Περιστέρι φεύγοντας, ενώ πήρε και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα πριν φύγει.

Ο 22χρονος φέρεται να επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και να του ότι επρόκειτο να φύγει για Θεσσαλονίκη, κάτι που έδειχνε την πρόθεση του να φύγει από την Ελλάδα μέσω των βορείων συνόρων της χώρας μας. Ο 22χρονος είχε επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο και του είχε αποκαλύψει πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα βρέθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.

Εκεί, οι ελληνικές Αρχές εντόπισαν το κινητό του από το σήμα όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον ίδιο. Ο 22χρονος δράστης κατευθύνθηκε στο Κιλκίς και από εκεί στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία. Οι αστυνομικοί είχαν δώσει τη φωτογραφία του σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας και είχαν ενημερωθεί και οι Αρχές από τις γειτονικές μας χώρες. Όμως, υπήρχε και η πληροφορία πως θα κατευθυνθεί προς τη Βόρεια Μακεδονία.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας η αστυνομία της Βόρειας Μακεδονίας εντόπισε τον καταζητούμενο σε ομάδα παράτυπων μεταναστών νότια των Σκοπίων, τον οδήγησαν μέχρι τα σύνορα και εκεί συνελήφθη από το κλιμάκιο των Ελλήνων αστυνομικών, οι οποίοι τον περίμεναν, καθώς είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ