LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

29|07
2022
06:22

Ηλεία: "Έλαμψαν" οι μαθητές στις πανελλαδικές - Πρωτιές και μεγάλες επιτυχίες μετά την ανακοίνωση των βάσεων

 Η ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έφερε πολλά χαμόγελα στην Ηλεία. Πολλές επιτυχίες, πρώτες θέσεις εισαγωγής, μαθητές που είδαν να φτάνουν στην πρώτη τους επιλογή.

Χαμόγελα για τους επιτυχόντες που πλέον βλέπουν να ανοίγεται διάπλατα ένας νέος δρόμος στη ζωή τους.

Καλές σπουδές σε όλους.

Διαβάστε τι είπαν οι επιτυχόντες μιλώντας στο ilialive.gr

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος - 3ο ΓΕΛ Πύργου (19.325) - 1ος Ιατρική Πατρών

Konstantopoulos D“Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, πέτυχα τον στόχο μου που είναι η Ιατρική στην Πάτρα.
Όλη η προσπάθεια που είχα κάνει, είχε αποτέλεσμα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.
Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και φυσικά να πω ότι με μία ενδεχόμενη αποτυχία στις πανελλήνιες, δεν τελειώνει τίποτα και ότι θα βρεθούν πάρα πολλές ευκαιρίες για όλους κατά την διάρκεια της ζωής τους. Οι πανελλήνιες είναι μόνο μία ευκαιρία από αυτές”.

 

 

 

 

 

Μαριτίνα Σπηλιοπούλου - 2ο ΓΕΛ Πύργου - 1η Φιλολογία Αθηνών

Spilopoulou“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, που οι κόποι μου έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πέτυχα το στόχο μου που ήταν μόνο ένας, η Φιλολογία Αθηνών”.

 

 

 

 

 

 

Νίκος Λαμπαδίτης 3ο ΓΕΛ Πύργου (18.425) - 1ος Φαρμακευτική Πατρών

Lampaditis"Πέρασα στην Φαρμακευτική Πατρών πρώτος, ήταν η πρώτη μου επιλογή, ήμουν μεταξύ Ιατρικής και Φαρμακευτικής και τελικά αποφάσισα να βάλω πρώτη επιλογή την Φαρμακευτική για πολλούς λόγους. Πρώτον μου αρέσει πολύ αυτό το επάγγελμα και δεύτερον έχω έτοιμο φαρμακείο από τον πατέρα μου. Τώρα επικεντρώνουμε στην σπουδές μου και στη συνέχεια θα συνεχίσω με το φαρμακείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου τους καθηγητές του φροντιστηρίου και του σχολείου και γενικότερα σε όσους μου συμπαραστάθηκαν σε αυτόν τον αγώνα. Επίσης θα ήθελα να πω καλή επιτυχία στα επόμενα παιδιά και συγχαρητήρια στους συμμαθητές μου είτε πέτυχαν είτε απέτυχαν".

 

 

 

 

Γιώργος Μπακόπουλος 3ο ΓΕΛ Πύργου (18.775) - Ιατρική Πάτρας

Mpakopoulos"Μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις, πέτυχα την εισαγωγή μου στην Ιατρική Πατρών, ήταν ο πρώτος στόχος μου, η πρώτη μου επιλογή, ήταν το όνειρό μου, οπότε νιώθω πολύ ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος που το κατόρθωσα. Σίγουρα ήταν μία δύσκολη χρονιά και αυτό ήταν και σημαντικό για τους επόμενους να γνωρίζουν ότι παρότι είναι μία δύσκολη διαδικασία με αρκετή προσπάθεια και προσήλωση στους στόχους μπορούν να τα καταφέρουν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω για την συμπαράσταση και όλη την ψυχολογική υποστήριξη σε όλο αυτό τον δύσκολο αγώνα τους γονείς μου, τους καθηγητές μου από το 3ο ΓΕΛ Πύργου, καθώς επίσης και τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ στον κ. Γιώργο Ηλιόπουλο, την κα Ζωή Βούρτση και τον χημικό μου Μάκη Κοπανιτσάνο καθώς επίσης και τον βιολόγο μου".

 

 

 

 

Γεωργία Πένταρη 1ο ΓΕΛ Πύργου (17.300 μόρια) - Χημικό Πατρών

Pentari"Έχω περάσει Χημικό Πατρών, είμαι πολύ ικανοποιημένη γενικά με την σχολή, ήταν μέσα στις επιλογές μου. Ευελπιστώ τώρα να περάσει ο καιρός και να πάω να δω πως είναι η σχολή. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είχε αίσιο τέλος όλη αυτή η προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο, τον κ. Ηλιόπουλο, τον κ. Κουτρουμάνο , την κα Σαργέντη, την κα Ήρα".

 

 

 

 

 

Αθανασία και Νίκη Σπηλιωτοπούλου 1ο ΓΕΛ Πύργου - Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστήμιο Πειραιά

dimimes“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη, πέτυχα την πρώτη μου επιλογή και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό” είπε η Αθανασία
“Και εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη ήταν κι εμένα η πρώτη μου επιλογή και φυσικά χαίρομαι που θα είμαστε μαζί με την Νάσια” είπε η Νίκη
“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένειά μας, την γιαγιά μας, τον παππού μας, τους καθηγητές της ΑΝΟΔΟΥ καθώς και την κα Σκορδούλη, που μας έκανε αγγλικά για το ειδικό μάθημα” ανέφεραν και οι δύο.

 

 

 

 

Ειρήνη Πυλαρινού 4ο ΓΕΛ Πύργου (19.150) - Ιατρική Αθηνών

Pularinou“Ήμουν αισιόδοξη ότι είχα πιάσει το στόχο μου, όταν έλαβα όμως τα τελικά αποτελέσματα ήταν σίγουρα ανακούφιση για εμένα. Η Ιατρική ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θα ήθελα πρώτα να εξερευνήσω την ιατρική και στη συνέχεια να αποφασίσω που θα εμβαθύνω. Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τους γονείς μου και την οικογένειά μου που με στήριξε ψυχολογικά, σίγουρα τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και την βιολόγο μου, που με υποστήριξαν και εκείνοι ψυχολογικά πάρα πολύ εκτός από το μορφωτικό επίπεδο αλλά και όλους τους φίλους μου για το κλίμα ασφάλειας που διαμόρφωσαν”.

 

 

 

 

 

Εμμανουέλα Ντούρα Πύργος - Νομική Θεσσαλονίκης

Ntoura“Πέρασα Νομική Θεσσαλονίκης, που ήταν η πρώτη μου επιλογή, είμαι πολύ ευχαριστημένη και έτοιμη να ξεκινήσω αυτό το καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ το φροντιστήριό μου και ιδιαίτερα τις καθηγήτριες μου την κα Έλενα Λέντζιου και την κα Έφη Λέντζιου γιατί εκτός από την υποστήριξη στα μαθήματα, είχα και μία πολύ δυνατή ψυχολογική υποστήριξη. Πάνω από όλα την οικογένειά μου, τους γονείς μου, την αδερφή μου που ακολουθώ τα χνάρια της πλέον γιατί είναι κι αυτή δικηγόρος και γενικά το περιβάλλον γύρω μου, τους φίλους μου, γιατί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν δίπλα μου και δε νομίζω να τα είχα καταφέρει χωρίς αυτούς”.

 

 

 

 

Χριστίνα Κοτσώνη Πύργος - Φαρμακευτική Αθηνών

Kotsoni“Έχω περάσει στην φαρμακευτική Αθήνας 11η. Ήταν η πρώτη μου επιλογή το έλεγα από πέρυσι από την Δευτέρα λυκείου και επιτέλους το πέτυχα. Νιώθω πάρα πολύ καλά διότι δούλεψα πολύ σκληρά γι’ αυτό, ξενύχτησα πάρα πολλές φορές, δεν βγήκα καθόλου στην τρίτη λυκείου δεν πήγαινα πουθενά, οπότε είναι μία ανακούφιση. Μιας και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα στις 28 Ιουνίου ήξερα ότι είχα περάσει οπότε δεν είχα άγχος για τις βάσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον βιολόγο μου τον Διονύση Λιακόπουλο, τον φυσικό μου Κώστα Γιαννόπουλο, τον Χημικό μου Γιάννη Κουτρουμάνο και τον φιλόλογό μου τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο”.

 

 

 

 

Μαρία Τζεβελέκου Πύργος - Αγγλική Φιλολογία

Tzevelekou“Πέρασα Αγγλική Φιλολογία στην Αθήνα, είμαι πολύ χαρούμενη, διότι ήταν από τις πρώτες μου επιλογές, ήξερα ότι ήθελα να μπω εκεί και φυσικά μέσα στην διάρκεια της χρονιάς το προσπάθησα, γιατί είναι πολύ δύσκολο γενικά όλο αυτό το ταξίδι των πανελληνίων. Επιμονή και υπομονή χρειάζεται και να το προσπαθήσεις διότι αν το αφήσεις θα σε αφήσει. Όλοι μπορούν να πετύχουν, ακόμα και αν δεν είναι η πρώτη επιλογή όπως κι εμένα μπορεί να μην ήταν η πρώτη μου επιλογή, ήταν όμως από τις πρώτες. Κάπου θα περάσει ο καθένας, όλα τα όνειρα πραγματοποιούνται. Ευχαριστώ το φροντιστήριο κυρίως, τις καθηγήτριές μου και την οικογένειά μου γιατί χωρίς την στήριξή τους, δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα. Υπάρχει στήριξη ψυχολογική από όλους και μόνος του ο καθένας όμως, θα πρέπει να κρατάει τον εαυτό του σε μία ηρεμία καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς γιατί είναι δύσκολο”.

 

 

 

Απόστολος Βλαχανάστασης Χειμαδιό - Παιδαγωγικά Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Vlaxanastasis“Είμαι από το Χειμαδιό Ηλείας και κατάφερα να περάσω στο πανεπιστήμιο Αιγαίου παιδαγωγικά δημοτικής εκπαίδευσης. Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιλογές αλλά ήταν ψηλά στο μηχανογραφικό μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, δεν ήμουν από τους πιο επιμελείς μαθητές, ωστόσο με την βοήθεια εδώ των έμπειρων και καταξιωμένων στο χώρο καθηγητών, κατάφερα να το επιτύχω όλο αυτό. Από εκεί και πέρα θα συνεχίσω στη σχολή και όλα καλά…”

 

 

 

 

 

Τάσος Βενιζέλος Πύργος - Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Πάτρας

Venizelos“Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί στην Πάτρα, ήταν αυτό που ήθελα. Αισθάνομαι ότι δικαιώθηκα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους γονείς μου και τα αδέρφια μου που με στήριξαν αλλά και τους καθηγητές μου, τον Γιώργο Δεββέ, την Μαργαρίτα Αθανασοπούλου, τον Αντώνη Βγενόπουλο και τον Κώστα Δημητρόπουλο που και αυτοί με στήριξαν και μου έδωσαν τις γνώσεις τους για να μπορέσω να επιτύχω”.

 

 

 

 

 

Στεφανία Παπαδιαμαντοπούλου Πύργος - Χημικό Ιωαννίνων

Papadiamantopoulou“Έχω περάσει Χημικό Ιωαννίνων, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη γιατί η σχολή αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή και ήταν η μοναδική σχολή που πραγματικά ήθελα να περάσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ τον κ. Κουτρουμάνο στην Χημεία, την κα Κορομάντζου στην Βιολογία και τον κ. Ηλιόπουλο στην Φυσική.
Επίσης θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον καθηγητή μου της Έκθεσης Σάκη Παπαδόπουλο και της Χημείας Αριστέα Δημητροπούλου”

 

 

 

 

 

Κατερίνα Καζαζοπούλου Πύργος - Χημικό Ιωαννίνων

Kazazopoulou“Πέρασα στο Χημικό Ιωαννίνων, ήταν η επιλογή μου, ο στόχος μου, οπότε είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από την ΑΝΟΔΟ τον κ. Ηλιόπουλο και τον κ. Κουτρουμάνο αλλά και την κα Κορομάντζου όπως και την κα Λέντζιου που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου και να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου που μου στάθηκε  όλη αυτή τη χρονιά”

 

 

 

 

 

 

 

Γεωργία Αυγερινοπούλου Πύργος - Φαρμακευτική Πατρών

augerinopoulou“Πέρασα Φαρμακευτική Πατρών, είμαι πολύ ικανοποιημένη από την προσπάθεια μου, το περίμενα, θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου την κα Κορομάντζου που μου έκανε Βιολογία, τον κ. Ηλιόπουλο που μου έκανε Φυσική, τον κ. Κουτρουμάνο που μου έκανε Χημεία και τον κ. Παπαδόπουλο που μου έκανε Έκθεση. Ήταν μέσα στις πρώτες μου επιλογές, είμαι πολύ ευχαριστημένη και έχω χαρεί πάρα πολύ”.

 

 

 

 

 

Αλβίνα Τζαφέρη Πύργος - Νοσηλευτική Αθηνών

Tzaferi“Πέρασα στο τμήμα νοσηλευτικής στην Αθήνα, ήταν σχετικά από τις πρώτες μου επιλογές αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Ήμουν 1500 μόρια πάνω από την βάση και από τα μόρια που είχε αυτή η σχολή και ήξερα ότι έχω περάσει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο άνοδος για όλη την στήριξη και για τα μαθήματα που μου έκανε, βεβαίως τους γονείς μου οι οποίοι με στήριξαν τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά. Να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κ. Ηλιόπουλο, τον κ. Κουτρουμάνο, την κα Σαργέντη και την κα Κορομάντζου”.

 

 

 

 

 

Γιάννης Νικολακόπουλος Πύργος - ΣΜΥ Πολεμικού Ναυτικού

Nikolakopoulos“Πέρασα Πολεμικό Ναυτικό ήταν από τις πρώτες μου επιλογές, είμαι πολύ ευχαριστημένος, διότι έδινα και δεύτερη χρονιά. Είναι αυτό που θέλω να κάνω.
Σύμφωνα με αυτά που είχα γράψει πίστευα ότι 90% θα περάσω στη σχολή που ήθελα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου πάνω από όλα, που ήταν δίπλα μου και τα δύο αυτά χρόνια αλλά και τη μητέρα μου.

 

 

 

 

 

Δρακόπουλος Κωνσταντίνος 2ο ΕΠΑΛ Πύργου - Ιατρική Πατρών

drakopoulos“Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ενημερώθηκα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Μετά από πολυετή προετοιμασία και συγκροτημένο τρόπο μελέτης κατάφερα να πετύχω ένα στόχο ζωής. Η Ιατρική αποτελούσε πάντα ένα πρωταρχικό στόχο μελλοντικής αποκατάστασης αλλά και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι όλους αυτούς που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μου και με ιδιαίτερη αναφορά στην οικογένεια και τους εκπαιδευτές μου”

 

 

 

 

 

Δημήτρης Δημητρόπουλος 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας - Ιατρική Αθηνών

Dimitropoulos Amaliada“Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που τελικά κατόρθωσα να κατακτήσω μια θέση ανάμεσα στους πρώτους πενήντα στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Αισθάνομαι  ενθουσιασμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσω τις νέες προκλήσεις που θα ανακύψουν με αμείωτο ενδιαφέρον και αποφασιστικότητα καθώς έχω μάθει να παλεύω για τα όνειρα μου”.

 

 

 

 

 

 

Παρασκευοπούλου Γεωργία, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας - Ιατρική

Paraskeuopoulou EPAL Amal“Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ολοκληρώνεται ευχάριστα ο κύκλος ενός μεγάλου αγώνα, αφού κατάφερα να εισαχθώ στην Ιατρική σχολή. Το σημερινό αποτέλεσμα με χαροποιεί ιδιαίτερα και δικαιώνει τους κόπους μου! Ένας αγώνας τελειώνει, ένας άλλος, μάλλον δυσκολότερος, αλλά πιο ωραίος αρχίζει. Εύχομαι κάποια στιγμή να είμαι ικανή να προσφέρω στον άνθρωπο και στην κοινωνία, η οποία χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να διατηρήσει τη συνοχή της στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Καλές σπουδές σε όλους τους συμφοιτητές, καλή δύναμη στους επόμενους και σε όλους όσοι προσπαθήσουν ξανά! Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, τους γονείς μου, τον αδερφό μου και τους καθηγητές μου οι οποίοι ήταν αρωγοί στην προσπάθειά μου!”

 

 

 

 

Κουρκούτα Ελένη, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας - Μηχανολόγων Μηχανικών Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Kourkouta Amaliada“Είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη, καθώς πέρασα στην πρώτη μου επιλογή- την σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - 13η σε σειρά επιτυχίας. Δεν μπορώ, όμως, να πω πως ξαφνιάστηκα, αφού στο μέγιστο είχα συγκεντρώσει 19.240 μόρια και για τις δυο πρώτες μου επιλογές 19.090 και 19.140(για την Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο ΕΜΠ) μόρια αντίστοιχα. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την φοιτητική ζωή και το πανεπιστήμιο. Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του για μένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους είτε πέρασαν σε αυτό που ήθελαν είτε όχι, γιατί αγωνίστηκαν για το αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι τελικά αυτό. Και στα παιδιά που θα ακολουθήσουν εύχομαι καλή δύναμη… και να μην ξεχνούν ότι άμα βάλουν έναν στόχο και επιμείνουν θα τον πετύχουν!”

 

 

 

 

Νικόλαος Χριπάτσιος - 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας (18.700) - Ιατρική Θεσσαλονίκης

Xripatsios N“Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή που είναι η Ιατρική Θεσσαλονίκης με 18700 μόρια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που απέφερε η προσπάθειά μου και που το όνειρο μου να σπουδάσω αυτό που αγαπάω γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους καθηγητές μου, τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου για τη στήριξη και τις γνώσεις που μου μετέδωσαν. Εύχομαι,τέλος, σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και συγχαρητήρια για τον αγώνα τους!

 

 

 

 

 

Τρύφωνας Μοσχόπουλος Αμαλιάδα (17.500) - Σχολή Αστυφυλάκων

mosxopoulos“Είμαι πολύ περήφανος που πέρασα στη Σχολή Αστυφυλάκων, που ήταν και η μοναδική μου επιλογή, καθώς μεγάλωσα σε οικογένεια Αστυνομικών (οι γονείς μου και ο αδερφός μου) και ήταν για εμένα όνειρο ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, που με βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του στόχου, αλλά και την οικογένεια μου για την στήριξη που μου παρείχε. Υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των απαιτήσεων του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας που τόσο επιθυμούσα”.

 

 

 

 

 

Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος ΓΕΛ Ανδραβίδας - Μηχανικών Ηλεκτρικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πάτρας

Giannakopoulos Andravidas“Πρώτη μου επιλογή ήταν η πολυτεχνική σχολή ceid Πάτρας, Μηχανικών Ηλεκτρικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πάτρα, στην οποία και εισήλθα. Πραγματικά πέτυχα το στόχο μου και πέρασα στη σχολή που θεώρησα πιο κατάλληλη για εμένα. Μέσα από αυτή τη σχολή ελπίζω να συγκεντρώσω μια σειρά γνώσεων και εμπειριών που θα συμβάλλουν στη πραγμάτωση του ονείρου μου, στο χώρο των υπολογιστών και της πληροφορικής. Από την μία είμαι νοσταλγικός που τελείωσαν τα σχολικά χρόνια αλλά μετά την εμπειρία των πανελληνίων νιώθω έτοιμος για τις φοιτητικές σπουδές”.

 

 

 

 

 

Σωτήρης Μεντης, ΓΕΛ Ζαχάρως - 4ος Ιατρική Πατρών

Mentis Zaxaro“Ειμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος καθώς επιτεύχθηκε ο βασικός μου στόχος που είναι η εισαγωγή στην Ιατρική Πατρών, 4ος στην κατάταξη . Εργάστηκα καθόλη την διάρκεια της σχολικής μου πορείας για το συγκεκριμένο στόχο.  Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό,  για την πολύτιμη βοήθειά του. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης. Ιδιαίτερα, τους καθηγητές του ΓΕΛ Ζαχάρως καθώς επίσης τους καθηγητές του φροντιστηρίου μου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, για την πολύτιμη ψυχολογική τους στήριξη. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμμαθητές μου να επιτύχουν τον στόχο τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους”.

 

 

 

 

Αποστολόπουλου Γρηγορία Κυριακή ΓΕΛ Ζαχάρως - Οδοντιατρική Αθηνών

Apostolopoulou Zaxaro“Πέρασα στην οδοντιατρική Αθηνών. Ήταν από τις πρώτες μου επιλογές και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ακόμη περισσότερο. Νιώθω πλέον ανακούφιση, χαρά διότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και αναμονή για την καινούργια αρχή που ανοίγεται μπροστά μου”.

 

 

 

 

 

 

ΓΕΛ Καρατουλα Πένυ Κωνσταντοπούλου - Νομική Αθηνών

Konstantopoulou Karatoula"Χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς έπιασα την πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό μου, την Νομική Αθηνών. Παραδόξως, ο νους μου ανατρέχει στις σκέψεις που έκανα πέρυσι και πόσο δυσεπίτευκτος μου φαινόταν ο στόχος μου, τελικά τίποτα δεν είναι δύσκολο αν προσπαθήσεις πολύ! Όλα τώρα αρχίζουν...για κάποιους με μια θέση σε ένα ΑΕΙ,για κάποιους με μια εκ νέου προσπάθεια και για κάποιους τελείως διαφορετικά. Όλοι όμως είναι το ίδιο άξιοι συγχαρητηρίων!"

 

 

 

 

 

Ανδρέας Καραβούλιας ΓΕΛ Βάρδας - Λογιστική και Χρηματοοικονομικά Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Karavoulias Varda“Είμαι πολύ χαρούμενος ! Πέτυχα στην πρώτη σχολή  επιλογής μου , Λογιστική και Χρηματοοικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών! Ένας δύσκολος αγώνας έφθασε στο τέλος με το καλύτερο αποτέλεσμα.  Νιώθω έτοιμος για να ξεκινήσω την ακαδημαϊκή πορεία και ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και την οικογένειά μου!”

 

 

 

 

 

 

Κωστας Θεοχαρόπουλος ΓΕΛ Κρεστενων - Λογιστική και Χρηματοοικονομικά Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Theoxaropoulos Krestena“Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, η οποία ήταν το τμήμα της λογιστικής και χρηματοοικονομικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και ανυπομονώ να ζήσω την φοιτητική ζωή”.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ