LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

09|09
2022
19:47

Σοκαριστική υπόθεση: Πρώην παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ κακοποιούσε ανήλικες αδελφές

Φρίκη προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αναγκάστηκε να περιγράψει στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας μία 22χρονη σήμερα κοπέλα αναφορικά με τον εφιάλτη που ζούσε ως ανήλικη στα χέρια ενός 62χρονου πρώην παρουσιαστή τηλεμάρκετινγκ. Όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν ο δράστης κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας που ζει στην Πελοπόννησο και να διεισδύσει στο εσωτερικό της εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν συνταξιούχος δάσκαλος. Από το 2016 έως το 2019, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άτυχη κοπέλα βίωνε τον απόλυτο Γολγοθά στα χέρια του.

Ο 62χρονος φρόντιζε να απαθανατίζει σε βίντεο και φωτογραφίες τη σεξουαλική της κακοποίηση, προκειμένου να την εκβιάζει και να την αναγκάζει να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Όπως φέρεται να είπε η ίδια στους αστυνομικούς, τον τελευταίο καιρό εκείνη ζει και εργάζεται στην Καλαμάτα σε μία προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της, όμως ο 62χρονος συνέχισε να την απειλεί και να την εκβιάζει, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να στέλνει βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την καταγγέλλουσα ενώ ήταν ανήλικη σε μικρότερη αδελφή της, απαιτώντας από την αδελφή να προβεί σε παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Ακόμα και οι αστυνομικοί που απευθύνθηκε η 22χρονη λύγισαν από τις φρικιαστικές λεπτομέρειες, καθώς ο 62χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά όχι μόνο την ίδια, αλλά και τις δύο μικρότερες αδελφές της.

Μετά την καταγγελία και τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στην Αθήνα και κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά συνολικά πέντε ανήλικα κορίτσια, ενώ η έρευνα για το πλήρες εύρος της δράσης τους είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Στο σπίτι του, μάλιστα, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανήλικες, καθώς επίσης και 203 ψηφιακοί δίσκοι, 7 φορητοί σκληροί δίσκοι, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 φορητές μονάδες αποθήκευσης USB και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας συνελήφθη άτομο και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Ακολούθησε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων (4) ανηλίκων.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε, προχθές (7.9.2022) στην Αττική, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, - 203- ψηφιακοί δίσκοι “ CD ”, -7- φορητοί σκληροί δίσκοι, -2- κάμερες, -5- κινητά τηλέφωνα, -3- φορητές μονάδες αποθήκευσης “ usb ” και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ διερευνάται το πλήρες εύρος της εγκληματικής του δραστηριότητας.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ