LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

22|09
2022
16:56

Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο ο Δήμαρχος Πύργου Π. Αντωνακόπουλος

Πλήρης στήριξη στον Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο για το «τιμόνι» της Ι.Μ. Ηλείας

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Γιώργο Καραστέργιο.

Ο κ. Αντωνακόπουλος είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο, από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει το κύριο θέμα που απασχολεί αυτό το διάστημα την Ι.Μ. Ηλείας, που είναι η διαδοχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανού στο τιμόνι της Μητρόπολής. Ο κ. Αντωνακόπουλος εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο πρόσωπο του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανάσιου Μπαχού όπως αυτή εκφράζεται και από την καθολική στήριξη των πολιτών και των εκπροσώπων της Ηλείας.

antonakopoulos ieron 2

Ο Δήμαρχος Πύργου, μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε: «Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο και φυσικά δεν μπορούσε να απουσιάζει το κύριο θέμα στη Μητρόπολή μας, που είναι η νέα θητεία στο τιμόνι της Μητροπόλεως. Σεβόμενοι την επιθυμία του Σεβασμιότατου κ.κ. Γερμανού, στηρίζουμε ανεπιφύλακτα-γιατί έχουμε και προσωπική άποψη και εκτίμηση στον Θεοφιλέστατο κ. Αθανάσιο Μπαχό. Θεωρούμε ότι είναι έτοιμος, με την καθολική έγκριση και υπόδειξη της τοπικής κοινωνίας να αναλάβει πνευματικός ηγέτης της Μητρόπολής μας. Νομίζω ότι αυτό απηχεί, απ’ ότι φαίνεται ήδη στον τοπικό Τύπο αλλά και παντού, την επιθυμία των πολιτών και όλων των εκπροσώπων της Ηλείας.

Χωρίς να θέλω να προκαταλάβω πράγματα, εκτιμώ ότι το κλίμα είναι πάρα πολύ θετικό και στην Αθήνα. Εκτιμώ ότι όλα θα πάνε κατ’  ευχήν, Θεού θέλοντος… Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε προεκλογική ατμόσφαιρα γύρω από το θέμα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει μια πρωτοφανής καθολικότητα της στήριξης του κ. Αθανάσιου και αυτό είναι καλό σημάδι για την πορεία του στο τιμόνι της Μητρόπολής μας».

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ