LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

29|09
2022
11:08

Μεσσηνία: Αισιοδοξία για την υγεία του τεσσάρων μηνών βρέφους που κακοποιήθηκε

Αποσωληνώθηκε το βρέφος

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί για την υγεία του 4 μηνών βρέφους από την Κυπαρισσία που φέρεται να κακοποιήθηκε από τον πατέρα του και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η κατάσταση της υγείας του μωρού παρουσίασε βελτίωση και την Τετάρτη αποσωληνώθηκε.

Εάν οι γιατροί δουν πως είναι καλύτερη η πορεία της υγείας του μικρού κοριτσιού, σήμερα, Πέμπτη ενδέχεται να βγει από την εντατική και να μεταφερθεί σε απλό θάλαμο.

Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος πατέρας που κατηγορείται για την πρόκληση σωματικών βλαβών αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 20χρονου, Νίκος Αγγελόπουλος, «μετά την απολογία του κατηγορούμενου, με την σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και της εισαγγελέως, ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τους όρους να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα, να καταβάλλει, ως εγγύηση, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και να μείνει μακριά από το βρέφος μέχρι την διεξαγωγή της δίκης».

«Ήταν η κακιά στιγμή»

Επίσης, ο συνήγορος υπεράσπισης είπε στις δηλώσεις ότι «ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε την αθωότητά του, ως προς την μη ύπαρξη δόλου να κακοποιήσει το παιδί, αφού ήταν η κακιά στιγμή».

Ακόμη, ο Νίκος Αγγελόπουλος ανέφερε ότι «η σύντροφος του κατηγορημένου και μητέρα του βρέφους είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του 20χρονου».

Την Τετάρτη, η γιαγιά του μωρού υποστήριξε ότι ο γαμπρός της αγαπάει το παιδί και πως η κόρη της, στηρίζει τον άντρα της.

«Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, πιστεύω ότι ήταν ένα μικρό ατύχημα, το οποίο εξελίχθηκε σε μια τραγική κατάσταση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, το μωρό να γίνει καλά, να έρθει το συντομότερο στο σπίτι του και τα παιδιά μου να είναι καλά, μαζί και αγαπημένοι. Βοηθάω όσο μπορώ τα παιδιά. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και περιβάλλουμε ένα μικρό παιδάκι. Βοηθάμε όσο μπορούμε», είπε η γιαγιά του μωρού.
 
Πηγή: Cnn.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ