LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|10
2022
13:37

Μιχαλακόπουλος: Ο tempora ο mores-"Ω καιροί, ω ήθη" - Ο βιασμός του Αλφειού και της φύσης συνεχίζεται

Χρειάστηκαν μόλις 3-4 ημέρες, για να διαψευσθεί ΠΑΛΙ το ψευτό-αφήγημα της Δημοτικής αρχής για (δήθεν) «χρηστή διαχείριση απορριμμάτων».

Πρόσφατα και μετά από την καταγγελία μου για τα χάλια και τη μόλυνση του Δήμου μας (και δεκάδες άλλες φωνές απελπισμένων δημοτών) ο Δήμος Πύργου έτρεξε να δηλώσει:

«από χθες (Τετάρτη 28/9/2022) ξεκίνησε σταδιακά η αποκομιδή των απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών στο δήμο. Η όποια δυσλειτουργία που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες στον συγκεκριμένο τομέα, οφείλεται στην καθυστέρηση της έκδοσης των αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ.- Ο Δήμος Πύργου ζητά την κατανόησή σας για την αρρυθμία και σύντομα θα αποκατασταθεί πλήρως η εικόνα.»

Ξαφνικά «φύτρωσε» μια ΝΕΑ χωματερή παραπλεύρως (πάλι) του Αλφειού Ποταμού!!!

Πριν αυτή εξελιχθεί σε νέα εστία μόλυνσης, πριν αυτή χαθεί(χωθεί), πριν αυτή αναφλεγεί όλως αιφνιδιαστικά (όπως και οι δεκάδες άλλες του Δήμου μας), προσκομίζω video και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν χθες 2 Οκτωβρίου 2022, από ενεργό πολίτη, που δυστυχώς φοβάται να το καταγγείλει ο ίδιος, μετά το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί.

Το παρόν αποστέλλεται (και αυτό-όπως και τα προηγούμενα που ήδη έχουν) στις αρμόδιες αρχές για αξιοποίηση, μήπως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρεθεί ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ και απαλλάξει όλους τους δημότες από αυτές τις πρακτικές που έρχονται από το παρελθόν και συνεχίζουν, παρόλο που πλέον υπάρχει στην Τριανταφυλλιά ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων.

Δεν θα δει κανείς πάλι; Δε φταίει κανείς πάλι ; Ξέρω-Ξέρω..η αντιπολίτευση πάλι φταίει

Υ.γ.  Πάνω στο όνομα του ποταμού Αλφειού έχουν χτιστεί καριέρες-συνέδρια-ατέλειωτες φωτογραφίσεις και πολύ σημαντικά οικονομικά deal. Σας θυμίζω μερικά από αυτά, απλά για να νιώσετε την κοροϊδία ως Δημότες…

05/07/2022 Δήμος Πύργου: Δημιουργείται το «Δίκτυο Δήμων Αλφειός ποταμός - Το ποτάμι που μας ενώνει» με τη σύμπραξη έξι Δήμων

14 Μαΐου 2022 Πύργος: Υλοποιείται σύστημα έγκαιρης πρόγνωσης παράκτιας πλημμύρας Αλφειού  «σκοπός του προτεινόμενου ερευνητικού έργου είναι η αύξηση της ανθεκτικότητας και προστασίας του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος παράκτιων περιοχών σε συνθήκες κλιματικής αλλαγής, με εφαρμογή στην εκβολή του ποταμού Αλφειού» (Πράσινο Ταμείο)

02-07-2021 Την αδελφοποίησή του με τον δήμο Συρακουσών προωθεί ο δήμος Πύργου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και με την ΚΟΙΝΣΕΠ Ανεμοχωρίου, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Κοινό στοιχείο, λοιπόν, των δύο δήμων είναι η πηγή Αρέθουσα, καθώς οι Συρακούσιοι πιστεύουν ότι τα νερά της χύνονται υπογείως στον Αλφειό.

Προς : Εισαγγελία Πύργου- Π.Υ.Πύργου-Α.Δ.Ηλείας-Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας/Περιβάλλον-Υγειονομική Υπηρεσία

mixalakop skoup alfeios 1

mixalakop skoup alfeios 2

mixalakop skoup alfeios 3

mixalakop skoup alfeios 4

mixalakop skoup alfeios 5

Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος - Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών