LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

04|10
2022
08:12

Δήμος Ήλιδας: Τριγμοί με φόντο το Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας - Και επιστολή - απειλή παραίτησης από Παπαδάκο

Προβληματισμός επικρατεί από τη στάση του αναπληρωτή δημάρχου - αντιδημάρχου Ήλιδας και προέδρου του ΔΣ του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, Ανδρέα Παπαδάκου. Μια επιστολή - αίτηση, με την οποία ζητά να γίνουν παρεμβάσεις στον ιστορικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας, ειδάλλως απειλεί πως θα παραιτηθεί, παραμένοντας απλός δημοτικός σύμβουλος.

Το θέμα είναι πως μετά το θάνατο του ανθρώπου που δημιούργησε τον ιστορικό σταθμό, που αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν για την ραδιοφωνία στην Ηλεία και την ευρύτερη περιοχή, του Σπύρου Μπεράτη, έχει αρχίσει να περιπλέκεται το τοπίο στον σταθμό. Άλλωστε η παρουσία του Σπύρου Μπεράτη αποτελούσε διαχρονικά παράγοντα σταθερότητας και εγγύησης για την ομαλή λειτουργία του σταθμού.

Ο κ. Παπαδάκος με την επιστολή του προς το δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη ζητά την αποπομπή του διευθύνοντα συμβούλου Θεόδωρου Τριγωνίδη, την ανάδειξη νέων μελών του ΔΣ με υπόδειξη του κ. Παπαδάκου, μέσα από συνεδρίαση του ΔΣ, να του παραδοθεί εξοπλισμός που αγόρασε και διέθεσε για την προσωρινή λειτουργία του σταθμού και τη σύσταση τριμελούς επιτροπής για την καταγραφή του εξοπλισμού του σταθμού. Σε αντίθεση περίπτωση και εφόσον παρέλθουν δέκα ημέρες και δεν γίνουν αυτά που ζητά, θα παραιτηθεί.

Η επιστολή Παπαδάκου

Κύριε Δήμαρχε,

τα τελευταία γεγονότα που αφορούν το Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας, που είχαν ως αποτέλεσμα την παραίτηση του αμισθί ειδικού συμβούλου κ. Ιωάννη Χουζούρη και την προσωπική μου "έξωση" από τα γραφεία του Ραδιοφωνικού σταθμού, οφείλεται στο οτι ο Διευθύνων σύμβουλος κ. Θεόδωρος Τριγωνίδης εντελώς αυθαίρετα άλλαξε τις κλειδαριές. Προκειμένου να παραμείνω στη θέση μου ως προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σταθμού, σας ζητώ:

1) Εντός 10 ημερών από σήμερα 3 Οκτωβρίου που πρωτοκολλείται η αίτησή μου να προτείνετε σε έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο, νέο Διοικητικό συμβούλιο του Ραδιοφωνικού σταθμού με δική μου υπόδειξη ως προς τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τις θέσεις μελών του εν λόγω Δ.Σ.

2) Άμεσα να απομακρυνθεί ο Διευθύνων σύμβουλος, ο οποίος μου φέρθηκε εντελώς ατιμωτικά, αλλά και επί ζημία του Ραδιοφωνικού Σταθμού όπως αναλύσω και ενημερώσω διεξοδικότερα στο Δημοτικό συμβούλιο. Παράλληλα να ζητήσει Δημόσια συγνώμη με δική σας προτροπή.

3) Να μου παραδοθεί άμεσα ο εξοπλισμός των 2 Η/Υ μαζί με τα περιφερειακά τους εξαρτήματα και υλικά καθώς και τα 3 γραφεία με τις καρέκλες τους, τα οποία έχω αγοράσει και διαθέσει για τη προσωρινή λειτουργία του σταθμού.

4) Να συσταθεί 3μελής επιτροπή καταγραφής και ελέγχου των μηχανημάτων του σταθμού συμπεριλαμβανομένου και του πομπού των ΑΜ.

5) Σε περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η πιο πάνω προθεσμία των 10 ημερών να θεωρείται από τώρα την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, ως αμετάκλητη.

Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνω οτι θα συνεχίσω να συμμετέχω ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ήλιδας ψηφίζοντας ο,τι είναι καλό για την πόλη και τον λαό του Δήμου Ήλιδας”.

Θα υπάρξει αντίδραση από Λυμπέρη;

Βέβαια μετά από αυτή την επιστολή - τελεσίγραφο αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει και ποια, αντίδραση από τον δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη. Αν θα υποκύψει στα όσα ζητά να επιβάλει ο άμεσος συνεργάτης του και συνοδοιπόρος του τα τελευταία χρόνια προεκλογικά και μετεκλογικά, ή θα λάβει αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε ρήξη. Ότι κι αν συμβεί θα καθορίσει και το κλίμα και τις όποιες συνεργασίες για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ