LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

07|10
2022
21:57

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο - Ακρόαση και ευλογία στο Φανάρι 

Τον προσκάλεσε στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

Ακρόαση και ευλογία από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Φανάρι.

Ο Δήμαρχος, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Πέτρο Ανυφαντή και τον Γ.Γ. του Δήμου κ. Κώστα Βαρβαρέσο  επισκέφθηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικών και πολιτιστικών δράσεων με θέμα «Ο Δάσκαλος, ο σιωπηλός εργάτης της παιδείας», που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, υπό την Αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου σε συνεργασία με τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, και τον Δήμο Πύργου.

lentzas fanari 2

Στον χαιρετισμό του προς την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ. κ. Βαρθολομαίο, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε πως «είναι μεγάλη η τιμή και η συγκίνηση που βρισκόμαστε στον ιερό αυτόν τόπο, το Οικουμενικό Πατριαρχείο», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε θερμά τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την αποδοχή της επίσκεψης, καθώς και για όλες τις δράσεις που έχει αναλάβει το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη.

«Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει αρκετά περιβαλλοντικά προβλήματα, αλλά έχει και ένα φυσικό κάλλος που δύσκολα συγκρίνεται. Έχει προστατευόμενες περιοχές όπως το δάσος της Στροφυλιάς και ο υγροβιότοπος του Κοτυχίου. Θα θέλαμε την αρωγή και την στήριξη του Οικουμενικού Πατριαρχείου σε όλες τις περιβαλλοντικές δράσεις που διοργανώνουμε», τόνισε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Τέλος, ο κ. Λέντζας προσκάλεσε επίσημα τον Οικουμενικό Πατριάρχη να επισκεφθεί τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης στις 02 Φεβρουαρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων, προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

Μετά τον χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης πρόσφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ. κ. Βαρθολομαίο βιβλία με την ιστορία και τις ομορφιές της περιοχής μας!
 
lentzas fanari 3
 
(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών