LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

19|10
2022
21:06

Ασέλγεια σε 4χρονο στο Αγρίνιο: Πώς εξηγείται το ότι δε συνελήφθη ο 28χρονος ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Η υπόθεση ασέλγειας 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο, λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις ενώ οι αποκαλύψεις «διαδέχονται» η μία την άλλη. Μάλιστα, ερωτήματα έχουν προκληθεί για το γεγονός ότι ενώ έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 28χρονου κατηγορούμενου, δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Νομικοί κύκλοι που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, αναφέρουν πως η μη σύλληψη του 28χρονου δεν οφείλεται σε παραδρομή και επίκειται η κλήση του για απολογία, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει και τη σύλληψή του.

Το agriniopress, απευθύνθηκε στον δικηγόρο της οικογένειας του τετράχρονου, γνωστό νομικό του Αγρινίου κ. Παντελή Βαμβακά, που σχολίασε την σχετικά: «Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της. Η νεότερη εξέλιξη, αυτή της δημοσιοποίησης, για εμάς ήταν αναμενόμενη. Θα ακολουθήσει η απολογία του φερόμενου δράστη και αναμένουμε εξελίξεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές μιας και στο θέμα επιδείχθηκε άψογη επιστημονική και νομική προσέγγιση».

Αυτή τη στιγμή το 4χρονο αγοράκι έχει την υποστήριξη και παιδοψυχολόγου ενώ η οικογένεια αναμένει την ώρα της απολογίας του κατηγορούμενου.

Στο «κάδρο» και η μητέρα

Στο «κάδρο» των ερευνών, μέχρι στιγμής, βρίσκεται τόσο ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής όσο και η μητέρα του, η οποία ήταν η νταντά του φερόμενου ανήλικου θύματος.

Ειδικότερα, για τη μητέρα του 28χρονου κατηγορούμενου, ερευνάται το ενδεχόμενο να γνώριζε την υπόθεση κακοποίησης του παιδιού που φρόντιζε από τον γιο της και να τον συγκάλυπτε, ενώ για τον πατέρα του δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν είχε γνώση για το όσα συνέβαιναν.

Πεπεισμένος ο πατέρας του 4χρονου ότι η μητέρα γνώριζε

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο πατέρας του 4χρονου αγοριού είχε προχωρήσει πριν κάποιο χρονικό διάστημα σε καταγγελία στις Αρχές, με την οικογένεια του κατηγορούμενου να «απαντά» με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Παράλληλα, ο πατέρας του παιδιού είναι πεπεισμένος ότι η μητέρα του 28χρονου γνώριζε τι συνέβαινε.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ