LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|10
2022
11:55

Αγρίνιο: Ο 28χρονος αρνείται ότι ασέλγησε στο παιδί - Σε ποιο νησί βρίσκεται

Πλησιάζει η ώρα της απολογίας για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή σχετικά με την σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Ο κατηγορούμενος για διενέργεια γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (31/10) για τις νοσηρές του πράξεις σε βάρος ενός μικρού παιδιού.

Πού βρίσκεται ο 28χρονος φερόμενος δράστης

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, ο 28χρονος έχει απομακρυνθεί εδώ και αρκετούς μήνες από το Αγρίνιο και φέρεται πως το τελευταίο διάστημα διαμένει στη Λευκάδα.

Εν τω μεταξύ, έρευνα και στην Κρήτη έχουν ξεκινήσει οι Αρχές, για να διαπιστωθεί εάν ο Δημήτρης Κραβαρίτης είχε παρενοχλήσει ανήλικα παιδιά στο Ρέθυμνο, όπου εργαζόταν ως ποδοσφαιριστής επί 8 χρόνια με τη φανέλα της Επισκοπής και εν συνεχεία στον Άρη Ρεθύμνου.

Η είδηση για την κατηγορία που τον βαραίνει έχει προκαλέσει σοκ και στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, όπως επίσης στο Μεσολόγγι από όπου πέρασε ως ποδοσφαιριστής αλλά και στο Αγρίνιο όπου φέρεται να τέλεσε την πράξη της ασέλγειας.

«Εκδικητικό χαρακτήρα» έχουν οι καταγγελίες, λέει ο 28χρονος

Σύμφωνα με το okmag.gr, στενοί φίλοι του φερόμενου ως δράστη βρίσκονται σε σοκ, ενώ φρόντισαν να επικοινωνήσουν από την πρώτη στιγμή μαζί του προκειμένου να τον ρωτήσουν αν ισχύουν τα όσα διαβάζουν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν προέβη στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και υποστηρίζει ότι η καταγγελία είχε εκδικητικό χαρακτήρα.

Τα στοιχεία και η φωτογραφία του 28χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη κατ΄εξακολούθηση.

Τη σοκαριστική υπόθεση αποκάλυψε με ανάρτησή της η γυναίκα που πρωτοστάτησε στο κίνημα #metoo, σπάζοντας τη σιωπή της, η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου,κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης ασέλγειας στον 4χρονο

Όπως αποδείχθηκε, και η 52χρονη νταντά, η μητέρα του δράστη, ήταν συνένοχη σε όλο αυτό το αρρωστημένο σχέδιο, καθώς όταν έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι.

Μάλιστα, η μητέρα του 28χρονου παιδεραστή είχε πιάσει τον γιο της να ασελγεί πάνω στον 4χρονο, παρ' όλα αυτά δεν σταμάτησε την αποτρόπαια πράξη, αντ' αυτού τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι και να έχει εύκολη πρόσβαση στο αγοράκι.

Στο μεταξύ, η 52χρονη, που ήταν συνέχεια δίπλα στο παιδί, του ασκούσε ψυχολογική βία για να μη μιλήσει και αποκαλύψει τη φρίκη που ζούσε.

Οι ζωγραφιές του 4χρονου & το χρονικό της καταγγελίας

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από δυο ζωγραφιές του παιδιού, τις οποίες ανακάλυψε ο πατέρας και τις έθεσε υπόψη παιδοψυχολόγου.

Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε τη μαυρισμένη ψυχούλα του τετράχρονου.

Η δεύτερη πραγματικά σοκάρει! Το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο για το τι συνέβη, απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο.

Το μαρτύριο που βίωνε το παιδί στα χέρια του δράστη ξεκινούσε από την 1η Μαρτίου 2021 έως τα τέλη Μαΐου, με τους γονείς αμέσως μετά την ανακάλυψη των αρρωστημένων πράξεων να σπεύδουν σε καταγγελία τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος του.

Πηγή: Ιefimerida.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo