LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

30|11
2022
20:10

Πλήθος κόσμου στην ονομαστική εορτή του Δημάρχου Πηνειού - Το δώρο που συγκίνησε τον Ανδρέα Μαρίνο

Εγκάρδιες ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχτηκε από πλήθος κόσμου  ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος. Ο εορτάζων με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόταν από το πρωί στο γραφείο του στο Δημαρχείο Γαστούνης  συμπολίτες του από κάθε γωνιά του Δήμου που του εύχονταν "υγεία και συνέχιση του δημιουργικού του έργου". Εργαζόμενοι και συνεργάτες ήταν οι πρώτοι που του ευχήθηκαν. Τον Δήμαρχο επισκέφθηκε και ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος ενώ του ευχήθηκε τηλεφωνικά και ο Μητροπολίτης πρώην Ηλείας κ. Γερμανός. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι  «αποτελεί ευλογία η επικοινωνία με πεφωτισμένους ιεράρχες».

Τις διάπλατα ανοικτές πόρτες του Δημαρχείου πέρασαν  για να ευχηθούν, πολίτες, εκπρόσωποι φορέων και Σωμάτων Ασφαλείας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι , πρόεδροι και μέλη τοπικών συμβουλίων και εκπρόσωποι του Κλήρου. Το κινητό τηλέφωνο και οι σταθερές γραμμές δεν σταμάτησαν να μεταφέρουν ευχετήρια μηνύματα.

Όμως το καλύτερο δώρο που δέχθηκε ο κ. Ανδρέας Μαρίνος ήταν  η απόφαση ζωής  δύο δημοτών της Γαστούνης, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν και του ανακοινωσαν: «Δήμαρχε μας ενέπνευσες. Ακολουθήσαμε το παράδειγμά σου  και γίναμε δωρητές οργάνων».

Ο κ. Ανδρέας Μαρίνος ιδιαίτερα συγκινημένος και απευθυνόμενος προς τον δωρητή κ. Χριστόπουλο Γ. Χρήστο και τον άλλο επισκέπτη δωρητή που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε: «Σας ευχαριστώ ολόψυχα για τις ευχές και σας πληροφορώ ότι με αυτό που μου ανακοινώσατε, μου κάνατε το ομορφότερο, το πολυτιμότερο δώρο για την ονομαστική μου εορτή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Πηνειού  είναι από τον Απρίλιο του 2020 δωρητής οργάνων και ιστών, εγγεγραμμένος στο   Μητρώο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων. Ο Ανδρέας Μαρίνος είχε προβεί σε αυτή τη θεάρεστη πράξη στη μνήμη του 12χρονου Σταύρου από τη Γαστούνη ο οποίος με τον θάνατό του το 2019, χάρισε ζωή σε τρεις συνανθρώπους του.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος ευχαριστεί από την καρδιά του  όλους όσοι του ευχήθηκαν.

marinos onom eorti 2

marinos onom eorti 3

marinos onom eorti 4

marinos onom eorti 5

«Δήμαρχε ακολουθήσαμε το παράδειγμά σου και γίναμε δωρητές οργάνων» ανακοίνωσε στον Ανδρέα Μαρίνο ο κ. Χριστόπουλος Χρήστος

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ