LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

08|12
2022
09:05

Πύργος: Νέα βλάβη στο δίκτυο οπτικών ινών - Τα ποντίκια κόβουν τις γραμμές

Βορά στα ποντίκια στα φρεάτια του Πύργου, φαίνεται πως έχει γίνει το δίκτυο οπτικών ινών στο κέντρο της πόλης. Και σήμερα για πολλοστή φορά οι συνδρομητές που έχουν μπει στο δίκτυο των οπτικών ινών, έμειναν χωρίς ίντερνετ εξαιτίας νέας βλάβης που παρουσιάστηκε, για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά από πολλά παράπονα από αναγνώστες μας, αλλά και επηρεασμένοι και εμείς στο ilialive.gr, από το πρόβλημα, έχει διακοπεί σε δεκάδες συνδρομητές στο κέντρο του Πύργου η σύνδεση από τα ξημερώματα σε τρεις παρόχους τουλάχιστον.

Το πρόβλημα με τα ποντίκια που δαγκώνουν και κόβουν τις οπτικές ίνες δεν είναι νέο, όμως πλέον γίνεται με μεγάλη συχνότητα και κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα το δίκτυο των οπτικών ινών στην περιοχή.

Επίσημη ενημέρωση από τις εταιρίες έως αυτή την ώρα δεν υπάρχει, όμως εκτιμάται πως τα συνεργεία θα αντιμετωπίσουν τη βλάβη που υπάρχει και που σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε αρκετά σημεία.

Ως τότε, όσοι έχουν τη δυνατότητα διαμοιρασμού ίντερνετ μέσω κινητού τηλεφώνου ή pocket wifi θα μπορέσουν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους.

Νεότερη ενημέρωση

Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και αρκετές επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης δεν μπορούν να λειτουργήσουν καθώς τα συστήματά τους βασίζονται στο δίκτυο οπτικών ινών.

Νεότερη ενημέρωση

Προβλήματα σε ΑΤΜ και τράπεζες σημειώθηκαν από τη διακοπή λειτουργίας του δικτύου οπτικών ινών, όπως και τα POS επιχειρήσεων που δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν συναλλαγές με πελάτες που θέλησαν να χρησιμοποιήσουν κάρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σταδιακά αποκαθίσταται η παροχή ίντερνετ μέσω οπτικών ινών.

Νεότερη ενημέρωση

Αποκαταστάθηκε μετά το μεσημέρι στις περισσότερες παροχές η σύνδεση με το δίκτυο οπτικών ινών στην πόλη του Πύργου.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ