LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

08|12
2022
16:43

Χριστοδουλόπουλος: Χωρίς ρεύμα το Αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας - Η ανεπάρκεια Λυμπέρη στο αποκορύφωμά της

Μια πρωτόγνωρη εξέλιξη, που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Λυμπέρη, συμβαίνει εδώ και δύο 24ωρα στο Δήμο Ήλιδας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας -το στολίδι του Δήμου μας- έχει διακοπεί ηλεκτροδότησης, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ομάδες και τους αθλούμενους της περιοχής, που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μία ακόμα «μελανή σελίδα» στην χαμένη τετραετία της σημερινής δημοτικής αρχής.

Το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί την «κορωνίδα» της ανεπάρκειας και της απραξίας της Δημοτικής Αρχής Λυμπέρη, η οποία άφησε να σκάσει η «βόμβα» της διακοπής από τον πάροχο, μην μπορώντας για ακόμα μία φορά να προλάβει τις εξελίξεις, όπως άλλωστε έγινε στην απομάκρυνση της Πανεπιστημιακής Σχολής, στο «λουκέτο» του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, στον «ενταφιασμό» του κάμπινγκ Κουρούτας και σε μία σειρά από σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας.

Εμείς, ως παράταξη, εδώ και δύο χρόνια επισημαίνουμε το πρόβλημα με τα χρέη του ΔΑΚ Αμαλιάδας εντός δημοτικού συμβουλίου, ζητώντας να μάθουμε για το αν και πότε έγιναν διακανονισμοί ή ρυθμίσεις, ωστόσο, οι αρνητικές εξελίξεις δείχνουν ότι ουδέποτε έγινε κάτι το ουσιαστικό από τη Δημοτική αρχή.

Η μόνιμη επωδός του Δημάρχου «θα ενταχθούν τα χρέη στα ληξιπρόθεσμα» -κάτι που δεν μπορεί να συμβεί για το Αθλητικό Κέντρο-, έφτασαν το χρέος να γίνει δυσθεώρητο και μη διαχειρίσιμο. Ήδη, η «βόμβα» έσπασε και προσπαθούμε να προλάβουμε τις αρνητικές καταστάσεις.

Μάλιστα, ο Δήμος έχει να πληρώσει λογαριασμό στον πάροχο από το έτος 2020! 

Ο Δήμαρχος Ήλιδας δεν μπορεί άλλο να καλύπτεται πίσω από «λεονταρισμούς» και επικοινωνιακές φανφάρες. Οι εποχές του «ενός ανδρός αρχή» έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, και αν μην τι άλλο «ο βασιλιάς αποδεικνύεται γυμνός».

Στην ουσία, τον δήμο με αναπτυξιακό πρόσημο και νοικοκυρεμένα οικονομικά που παρέλαβε ο Γιάννης Λυμπέρης το 2019 , τον μετέτρεψε σε στρατηγικό κακοπληρωτή των πάντων. Σε έναν δήμο που έχασε το αναπτυξιακό του πρόσημο και τη στρατηγική του πορεία, προκειμένου να μετατραπεί σε έναν σύγχρονο και υγιή Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.   

Απαιτούμε εδώ και τώρα «άπλετο» φως σε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες του Δήμου Ήλιδας και των επιχειρήσεων αυτού. Ζητούμε να μάθουμε τι συμβαίνει με τα χρέη του Αθλητικού Κέντρου, με τα χρέη του διυλιστηρίου φράγματος Πηνειού, με τα χρέη στο ΦοΔΣΑ, θέματα για τα οποία ουδέποτε λάβαμε σαφή απάντηση, παρά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις μας στα Δημοτικά Συμβούλια.  

Ευτυχώς, η πόλη και η παράταξή μας «Ήλιδα - Νέα Μέρα» διαθέτει το πολιτικό δυναμικό προκειμένου να εγγυηθεί την επόμενη ημέρα, μετά τις εκλογές του 2023.     

Και επιτέλους κύριε Λυμπέρη, αν δεν μπορείτε υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης!

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

Τέως Δήμαρχος Ήλιδας

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ