LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

09|12
2022
11:45

Σύνδεσμος αποχέτευσης «Ο Ηρακλής» - Μαρίνος: Ενημέρωση, έλεγχος και μετά ψήφος

Απόντες από τη  συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Αποχέτευσης «Ο Ηρακλής», με θέμα την έγκριση αύξησης της τάξης του 30% του έργου “Εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης οικισμών Δήμων Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Πηνειού”, ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος και κ. Νίκος Γεωργόπουλος καθότι ουδέποτε ενημερώθηκαν για την εξελικτική πορεία το έργου ενώ όσον αφορά την αύξηση κατά 30% θα ψηφίσουν αφού ζητήσουν την έγκριση της αρμόδιας αρχής.

Ειδικότερα ο κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Για την πρόοδο του έργου δεν υπήρξε ενημέρωση του ΔΣ και της ΕΕ. Σέβομαι την εκτίμηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, αλλά θα ψηφίσουμε όταν είμαστε σίγουροι και ενημερωμένοι και αφού προηγηθεί έλεγχος  που θα ζητήσουμε από την αρμόδια Αρχή. Αν αυτή μας δώσει το «πράσινο φως», τότε θα ψηφίσουμε ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο».

Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος δήλωσε: « Θέλουμε να συνεχιστεί το έργο, όμως πάντα ζητάμε να ενημερωνόμαστε για την πορεία του κι αυτό ουδέποτε έγινε. Τώρα, ξαφνικά, μας ζητούν να συμφωνήσουμε σε μια αύξηση της τάξης του 30%. Δεν θα αρνηθούμε αν η αρμόδια υπηρεσία, στην οποία θα απευθυνθούμε, μας δώσει το “πράσινο φως”».

Επιπλέον ο Δήμαρχος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του iliatoday.gr για το μέλλον του Συνδέσμου δήλωσε: «Ο Δήμος Πηνειού θέλει το έργο, σε αντίθεση με τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, που εκφράζεται από τον δήμαρχο τους και ο οποίος στο τελευταίο Δημοτικό τους συμβούλιο έφερε ως θέμα τον ορισμό δικηγόρου ώστε να συμβουλεύσει τον όμορο δήμο για το πώς θα διαλυθεί ο Σύνδεσμος «Ηρακλής». Εμείς είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε την εκτέλεση του έργου που αφορά και τους κατοίκους του Μαρκόπουλου και της Αγίας Μαύρας, είμαστε εδώ για να έχει ο Σύνδεσμος ζωή, τα  οικονομικά του οποίου είναι σε δεινή κατάσταση, προφανώς γιατί δεν γίνονται εισπράξεις».

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ