LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

09|12
2022
15:11

Εποικοδομητική συνεργασία του Κοροβέση με τον Συντονιστή της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ 

Ενώνουν δυνάμεις για Εθελοντισμό και Πολιτισμό.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκο Κοροβέση, επισκέφθηκε στο γραφείο του στην ΠΕ Ηλείας, ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Λαϊνόπουλος με την ιδιότητα πλέον του Συντονιστή της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας. Οι δύο τους είχαν μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία πάνω στα θέματα που τους ενώνουν και κυρίως στους τομείς του Εθελοντισμού και του Πολιτισμού, καθώς ο κ. Λαϊνοπουλος ενημέρωσε τον κ. Κοροβέση που τον συνεχάρη για τα νέα του καθήκοντα, για τις ιδέες του και το πλάνο δράσης που σχεδιάζει σε επίπεδο νομού με στόχο την κινητοποίηση των πολιτών με επίκεντρο τον άνθρωπο, την προσφορά, την δημιουργία και την βελτίωση της καθημερινότητας. Άλλωστε αυτός είναι ένας κοινός του στόχος και το έχουν αποδείξει αμφότεροι μέσα από την κοινωνική και εθελοντική τους δράση.

Βεβαίως από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει το κεφάλαιο Πολιτισμός, το οποίο επίσης έχουν υπηρετήσει και οι δύο, ο ένας από την μακρόχρονη θητεία του στο θέατρο και την ενεργή συμμετοχή του στα πολιτιστικά και θεατρικά δρώμενα του τόπου και ο άλλος από την παρουσία του στον τομέα του Πολιτισμού μέσα από την επιτυχημένη διοργάνωση των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του 2022 σε επίπεδο Περιφέρειας. Μάλιστα ο κ. Κοροβέσης ενημέρωσε τον κ. Λαϊνόπουλο και για τον σχεδιασμό του νέου πολιτιστικού προγράμματος της ΠΔΕ για το 2023 που βρίσκεται στα σκαριά και που κρύβει πολλές εκπλήξεις και σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα. Τόνισε μάλιστα, ότι η Περιφερειακή αρχή έχει πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο , γι αυτό και σχεδιάζουν το πολιτιστικό πρόγραμμα της ΠΔΕ με όραμα και δημιουργικότητα, με ευαισθησία και σεβασμό στα ήθη, τα έθιμα και τις τοπικές μας παραδόσεις και την παραδοχή ότι ο Πολιτισμός αποτελεί την ταυτότητα μας , ενώ παράλληλα ενισχύεται μέσα από όλη αυτή τη δράση η τοπική επιχειρηματικότητα.

Τέλος και οι δυο τους αλληλοδεσμεύτηκαν να ενώσουν δυνάμεις, και να έχουν μια στενή συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη σε όλα τα παραπάνω θέματα γιατί η εμπειρία που διαθέτουν αμφότεροι αλλά και η διάθεσή τους να προσφέρουν χωρίς να φοβούνται τις προκλήσεις, μπορεί να μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμα της προσφοράς προς τον πολίτη σε όλα τα επίπεδα.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών